Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386212 Bu ve buna benzer çizikler tüm focus3 lerde var..Tazyikli su dışında kış ayında camda buz kalıntısı kalınca silecekleri çalıştırdığımızda onlarda buzları bu fitillere sürtüp çizebiliyor.Benim aracımda da sileceğin açılmış halinde tam silecek hizasında var arkadaşın araçtada aynı şekilde...Bizde arkadaşla bu cizikler niye oluyor derken biraz düşününce cevabı bulmuştum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Yazar comment_386215 Benimki yine sukur. Gecen bi titanium park etmis yanima. Serseri delikanlinin facali kolu gibiydi. Ligme ligme... dedimki ; vah zavalli [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386242 ford kök de 115 tl ye değiştirdim ben 1ay kadar önce, şöför tarafında ki çitayı. 5 dk sürmüyor zaten çıt çıtlı, sök tak o kadar. bu iz bende de var tazikli suyu çok yakından tuttuklarında oluyor. bende yıkama aleti var basınçlı onu denedim 150 bar o hasar vermiyor. yıkamacılarda ki 300-400 bar falan dikkatsiz kullanımda boya bile kaldırır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386389 Yıkamacıların hatası. Şuan kullandığım araçta arka kelebek cam fitillerinde aynı şekilde yıpranmalar mevcut. Aynı durum lastiklerde de olabilir. ilk çalıştırmada araca doğru tutmamalarını aynı zamanda çok yaklaştırmamalarını ısrarla istemelisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388741 Aynı sorun benim aracımda da olustu tazyikli su ile yikarken dalgınlığımdan yakın tutmuşum ön cam kenarı fitiline ama neyse ki 3 tl ye sıvı conta satılıyor siyah kesik yeri güzelce temizledim ve sıvı contayı dikkatlice sürdüm temizledim fazlalıkları hic belli olmuyor. tavsiye ederim bu cözüm yolunu isçilik size kalmış el becerinizi konusturun derim 100 tl fitile vermektense Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın