Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

E en başından dedim ya benimki maraba arabası diye ona da itiraz ettin.. Biz proleter takımı öyle janjanlı arabalara binemiyoz. Sırf rengi için üç beş bin lira ek para veremiyoz işte.. Kahrolsun burjuvazi!!!

İşçisin sen İşçi Kal Mertol..Ahahahahaha...Bu arada paramız olmadığı için renge ek ücret veremiyoruz,marabayız,fakiriz laflarını da yemedim ona göre....Eminimki yeni mondeoyu ve dahi şeker kırmızı full olanını alanda sen olacaksın.... :D

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

Adnan hoca muhabbetine bayıldım Bora bey. Kızlar da çıtır hani, Allah gÜnah yazmasın, maşallah, maşallah. :D:P:D :D

Bir tanesinde de tiesto falan dinliyor Adnan Hoca,yine rus kızlar,masanın Üzerinde kokteyl bardakları,Adnan Hoca Rus MÜritlerine kesikler atıp ıptı ıptıs dinliyor mÜziği,bir yandan da eliyle ve başıyla ritm tutuyor..eheheheÜÜee....Tam kepazelik...A9 diye bir TV kanalı kurmuş,uydu da var...

Yanıtlama zamanı:

bu hoparlör sorunu şans işi heralde bende burda yazılan sorunların nerdeyse hiçbiri yok cok yüksek seslerde şarkı dinlemiyorum ama hayko cepkin nilüfer aşk kitabı düeti cok seviyorum bu şarkıyı ses seviyesini en az 15 de dinliyorum hiç bir çızırtı falan duymuyorum cok net şekilde dinliyorum.

yok benim araba kül kahve ama hb şeker kırmızıda var ayıptır söylemesi:)
Yanıtlama zamanı:

yok benim araba kül kahve ama hb şeker kırmızıda var ayıptır söylemesi:)

İki tane Focus 3 ha...Süper... :D

Yanıtlama zamanı:

bu hoparlör sorunu şans işi heralde bende burda yazılan sorunların nerdeyse hiçbiri yok cok yüksek seslerde şarkı dinlemiyorum ama hayko cepkin nilüfer aşk kitabı düeti cok seviyorum bu şarkıyı ses seviyesini en az 15 de dinliyorum hiç bir çızırtı falan duymuyorum cok net şekilde dinliyorum.

duyamazsınki zaten hayko bögürdüğünden...... :D

Yanıtlama zamanı:

Tiesto miesto bilmediğin bi haltta yok yani..

Mondeo?? Bilmem.. Olabilir neden olmasın.. Ama olsa bile o da maraba versiyonu olur.. :D

Yanıtlama zamanı:

duyamazsınki zaten hayko bögürdüğünden...... :D

bende normalde hayko dinlemem ama niluferle olan düetini dinlerseniz gercekten haykonun cok özel bir sese sahip oldugunu sizde anlarsınız
Yanıtlama zamanı:

İki tane Focus 3 ha...Süper... :D

şeker kırmızı denk geldi 2.el aldım
Yanıtlama zamanı:

bende normalde hayko dinlemem ama niluferle olan düetini dinlerseniz gercekten haykonun cok özel bir sese sahip oldugunu sizde anlarsınız

biliyorum müzik konusunda iyiyimdir...haykoyuda severim ama bazen cok bögürüyorda...ondan dedim yoksa oşarkıda güzeldir....

Yanıtlama zamanı:

Ben Focusumda Adnan Hocanun Feysbukta dinlediği müziği dinlemek istiyom...Acaba o zaman dini bütün olurmuyum ki....

Yanıtlama zamanı:

caizdir.....evladım dinleyebilirsin...huşu içinde.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

biliyorum müzik konusunda iyiyimdir...haykoyuda severim ama bazen cok bögürüyorda...ondan dedim yoksa oşarkıda güzeldir....

sesi süper, çok güzel gırtlak nağmesi yapabiliyor ancak brutal vocal'i biraz lüzumlu lüzumsuz kullanıyor..

ayrıca gecekondu dizisinde gördüğümüz kadarıyla inanılmaz keyifli, muhabbeti şeker bi adam..

Yanıtlama zamanı:

biliyoruz efendim vermiştik geçmişte günlerce gülmüştük...hatırlatmanıza teşekkürler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.