Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44901 E en başından dedim ya benimki maraba arabası diye ona da itiraz ettin.. Biz proleter takımı öyle janjanlı arabalara binemiyoz. Sırf rengi için üç beş bin lira ek para veremiyoz işte.. Kahrolsun burjuvazi!!! İşçisin sen İşçi Kal Mertol..Ahahahahaha...Bu arada paramız olmadığı için renge ek ücret veremiyoruz,marabayız,fakiriz laflarını da yemedim ona göre....Eminimki yeni mondeoyu ve dahi şeker kırmızı full olanını alanda sen olacaksın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44904 Adnan hoca muhabbetine bayıldım Bora bey. Kızlar da çıtır hani, Allah günah yazmasın, maşallah, maşallah. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44905 Adnan hoca muhabbetine bayıldım Bora bey. Kızlar da çıtır hani, Allah gÜnah yazmasın, maşallah, maşallah. :D Bir tanesinde de tiesto falan dinliyor Adnan Hoca,yine rus kızlar,masanın Üzerinde kokteyl bardakları,Adnan Hoca Rus MÜritlerine kesikler atıp ıptı ıptıs dinliyor mÜziği,bir yandan da eliyle ve başıyla ritm tutuyor..eheheheÜÜee....Tam kepazelik...A9 diye bir TV kanalı kurmuş,uydu da var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44910 bu hoparlör sorunu şans işi heralde bende burda yazılan sorunların nerdeyse hiçbiri yok cok yüksek seslerde şarkı dinlemiyorum ama hayko cepkin nilüfer aşk kitabı düeti cok seviyorum bu şarkıyı ses seviyesini en az 15 de dinliyorum hiç bir çızırtı falan duymuyorum cok net şekilde dinliyorum. yok benim araba kül kahve ama hb şeker kırmızıda var ayıptır söylemesi:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44914 yok benim araba kül kahve ama hb şeker kırmızıda var ayıptır söylemesi:) İki tane Focus 3 ha...Süper... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44918 bu hoparlör sorunu şans işi heralde bende burda yazılan sorunların nerdeyse hiçbiri yok cok yüksek seslerde şarkı dinlemiyorum ama hayko cepkin nilüfer aşk kitabı düeti cok seviyorum bu şarkıyı ses seviyesini en az 15 de dinliyorum hiç bir çızırtı falan duymuyorum cok net şekilde dinliyorum. duyamazsınki zaten hayko bögürdüğünden...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44920 Tiesto miesto bilmediğin bi haltta yok yani.. Mondeo?? Bilmem.. Olabilir neden olmasın.. Ama olsa bile o da maraba versiyonu olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44923 duyamazsınki zaten hayko bögürdüğünden...... bende normalde hayko dinlemem ama niluferle olan düetini dinlerseniz gercekten haykonun cok özel bir sese sahip oldugunu sizde anlarsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44924 İki tane Focus 3 ha...Süper... şeker kırmızı denk geldi 2.el aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44925 bende normalde hayko dinlemem ama niluferle olan düetini dinlerseniz gercekten haykonun cok özel bir sese sahip oldugunu sizde anlarsınız biliyorum müzik konusunda iyiyimdir...haykoyuda severim ama bazen cok bögürüyorda...ondan dedim yoksa oşarkıda güzeldir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45334 Ben Focusumda Adnan Hocanun Feysbukta dinlediği müziği dinlemek istiyom...Acaba o zaman dini bütün olurmuyum ki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45338 caizdir.....evladım dinleyebilirsin...huşu içinde.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45340 biliyorum müzik konusunda iyiyimdir...haykoyuda severim ama bazen cok bögürüyorda...ondan dedim yoksa oşarkıda güzeldir.... sesi süper, çok güzel gırtlak nağmesi yapabiliyor ancak brutal vocal'i biraz lüzumlu lüzumsuz kullanıyor.. ayrıca gecekondu dizisinde gördüğümüz kadarıyla inanılmaz keyifli, muhabbeti şeker bi adam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45349 biliyoruz efendim vermiştik geçmişte günlerce gülmüştük...hatırlatmanıza teşekkürler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın