Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sorun arıyoruz resmen adamın arabasında ey forum sakinler, yokmuş işte :)

Olabilir, şu kapıyı tekmeletmiştiniz serviste, servis görevlisi, yani usta diyelim biz ona kaba tabirle yumruklamıştı, karete yapmıştı kapıya, ondan olabilir belki,

Ne tekmelemesi be,oha yani..Adam sertçe vurdu dikiz aynası hizasındaki iç plastiğe,oradaki tırıltı gitti,başkada bir yerden ne ses duyuyorum ne cızırtı Maşallah..eSKİ Focus 2,5 un kapıları gıcırdardı,iç hava sensörÜ tırıldardı,motor sesi çok duryulurdu,direksiyonu sola çevirince uğultu olurdu,tÜmseklere girince amortisörlerden vuruntu sesi gelirdi vs vs.....Bu arabamda Allaha ŞÜkÜr hiçbir sorunum yok...

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey,

Dediğiniz ayarları yaptıktan sonra ses sistemi tatmin edici oldu. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de var.. Sağ arka hoparlörden cızırtı gibi bişey geliyo. Ses seviyseini 10'un üstüne çıkarınca başlıyo cızırdamaya bazen daha düşük seviyelerde bile...

Ve bu hemen hemen her şarkıda oluyo.. örnek vermek gerekirse Bülent ablamızla Tarkan'ın düetinde (ne çektiğimi bir ben bir Allaaaaaah biliyoooo) Bülent abla böğürürken sesi kısmak zorunda kalıyorum :) :) :D

Bunla ilgili servise gidipte garanti dahilinde olumlu bi sonuç alan var mı acabaaa aramızda???

Aracınızı ve Bülent ablayı servise alıp gitmekte fayda var diye düşünüyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey,

Dediğiniz ayarları yaptıktan sonra ses sistemi tatmin edici oldu. Teşekkürler.

Şu ayarları bizimlede paylaşabilir misiniz? Konuya baktımda ya gözden kaçırdım, Ya da gözüme çarpmadı :) :) :):D:) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iş inada bindi:))).. cızırtı bızırtı olayını daha netleştirmek için, şu an saat 20.05 itibari ile, aşağıya iniyorum,aracımın yanına.. video kameram ile hem cızırtısız, hem de cızırtılı iki parçayı videoya çekip, buraya yüklemeye çalışacağım. sizler video yükleyince, ben de yükleyebilirim diye düşünüyorum:)). olaya daha da açıklık getirebiliriz sanırım..aşağıdayım.. gelirim kısmetse..

Mustafa Anil tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet.. çekimlerimi yaptım.. iki ayrı video olarak.. sizlere çok güzel bir tartışma fırsatı olacak:).. şimdiden söyliyeyim, iki video da da, ses seviyesi sadece 10.. yarısı bile değil yani.. youtube a yükleyeceğim.. lütfen bir 10 dakika daha ..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

buyrun ilk video.. bu video da sorun yok.. ses gayet güzel çıkıyor.. o yüzden kısa kestim.. ses seviyesi 10.. ikinciyi ekliyorum şu an..bu arada birinciyi dinlemiş olursunuz:).

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işte olay video:)).. ses çok iyi çıkmış kayıtta.. ne demek istediğim daha iyi anlaşılır umarım..

Yanıtlama zamanı:

Çok bariz ve kötü bi ses sanki hoporlör patlakmış gibi.Adamı sinir hastası eder.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim aynı görüşteyim:))..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.