Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41678 Sorun arıyoruz resmen adamın arabasında ey forum sakinler, yokmuş işte Olabilir, şu kapıyı tekmeletmiştiniz serviste, servis görevlisi, yani usta diyelim biz ona kaba tabirle yumruklamıştı, karete yapmıştı kapıya, ondan olabilir belki, Ne tekmelemesi be,oha yani..Adam sertçe vurdu dikiz aynası hizasındaki iç plastiğe,oradaki tırıltı gitti,başkada bir yerden ne ses duyuyorum ne cızırtı Maşallah..eSKİ Focus 2,5 un kapıları gıcırdardı,iç hava sensörÜ tırıldardı,motor sesi çok duryulurdu,direksiyonu sola çevirince uğultu olurdu,tÜmseklere girince amortisörlerden vuruntu sesi gelirdi vs vs.....Bu arabamda Allaha ŞÜkÜr hiçbir sorunum yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41689 Ya kapıya bir müdahele yapılmadı şeker kırmızıya, ya da Emre nin aracına mı yapıldıydı yaa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41758 Cem Bey, Dediğiniz ayarları yaptıktan sonra ses sistemi tatmin edici oldu. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41766 Aynı sorun bende de var.. Sağ arka hoparlörden cızırtı gibi bişey geliyo. Ses seviyseini 10'un üstüne çıkarınca başlıyo cızırdamaya bazen daha düşük seviyelerde bile... Ve bu hemen hemen her şarkıda oluyo.. örnek vermek gerekirse Bülent ablamızla Tarkan'ın düetinde (ne çektiğimi bir ben bir Allaaaaaah biliyoooo) Bülent abla böğürürken sesi kısmak zorunda kalıyorum :) Bunla ilgili servise gidipte garanti dahilinde olumlu bi sonuç alan var mı acabaaa aramızda??? Aracınızı ve Bülent ablayı servise alıp gitmekte fayda var diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41776 Cem Bey, Dediğiniz ayarları yaptıktan sonra ses sistemi tatmin edici oldu. Teşekkürler. Şu ayarları bizimlede paylaşabilir misiniz? Konuya baktımda ya gözden kaçırdım, Ya da gözüme çarpmadı :) :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41777 iş inada bindi:))).. cızırtı bızırtı olayını daha netleştirmek için, şu an saat 20.05 itibari ile, aşağıya iniyorum,aracımın yanına.. video kameram ile hem cızırtısız, hem de cızırtılı iki parçayı videoya çekip, buraya yüklemeye çalışacağım. sizler video yükleyince, ben de yükleyebilirim diye düşünüyorum:)). olaya daha da açıklık getirebiliriz sanırım..aşağıdayım.. gelirim kısmetse.. Ocak 11, 201214 yıl Mustafa Anil tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41780 evet.. çekimlerimi yaptım.. iki ayrı video olarak.. sizlere çok güzel bir tartışma fırsatı olacak:).. şimdiden söyliyeyim, iki video da da, ses seviyesi sadece 10.. yarısı bile değil yani.. youtube a yükleyeceğim.. lütfen bir 10 dakika daha .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41782 buyrun ilk video.. bu video da sorun yok.. ses gayet güzel çıkıyor.. o yüzden kısa kestim.. ses seviyesi 10.. ikinciyi ekliyorum şu an..bu arada birinciyi dinlemiş olursunuz:). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41783 işte olay video:)).. ses çok iyi çıkmış kayıtta.. ne demek istediğim daha iyi anlaşılır umarım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41784 Çok bariz ve kötü bi ses sanki hoporlör patlakmış gibi.Adamı sinir hastası eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41785 teşekkür ederim aynı görüşteyim:)).. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın