Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41474 Herzaman temkinli davranmakta fayda var ve körü körüne güvenmemek lazım devir kötü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41475 Arkadaşın başlığı kirletmek istememde yeni konuda açmıyım dedim k.bakma., 1 ay içinde bende aracımı satmayı düşünüyorum benim aracım kaça gider en iyi? 2008 Focus Ghia güvenlik paketli (ESP+ASR+PERDE HAVA YASTIKLARI) 66000 kM kaza değişen yok,servis bakımlı,4 lastik yeni michelin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41483 Konuyu bölebilirim isterseniz şimdi... Bence 31.000-33.000 Tl eder.. Piyasa hakkında pek bilgim yok. Bıraktım bakmayı ama en son bıraktığımda sizin ki gibi araçlar bu fiyat yazıyolardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41484 Okadar düşük olmaması lazım sahibindende benimkine yakın ilanlar 35-37 arası fiyatları.Hatta bi çoğunda lokal boya değişen falanda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41492 Ben 160.000 km de boyasız, kazasız, değişensiz, içi bej, 2006 model trend tdci focusumu 15 gün önce 25.500 TL ye sattım,aracını satacak olanlar; kıyas etmek için güncel bir fiyat bilgisi kabul edebilirsiniz. Hemde ilanım onaylandıktan yarım saat sonra sattım, hemde şehir dışına Antalya'ya sattım. Sıfır araç fiyatlarının iyice yükselmesi zaten 2. el fiyatlarını etkilemişti ama şuanda bence biraz tutarsız piyasa, mevsimle de alakalı. Bu tarz araçların turbo ömrünün 150.000 km civarında olduğunu söylerler hep, ben teknik bilgi sahibi değilim ama turbomdan hava filtesine giden boruda yağ görünüyordu, son bakımında ustaya baktırdım turbon ömrünü tamamlıyor demişti. Enjektörlerde çok önemli tabi. Focus tdci çok enteresan araçtır, çok performanslı bir motor, en son arkadaşım aldı 2006 model araç hiç hoşuma gitmedi, kullandım aracı tazı gibi maşallah, ertesi gün konya motorcu özel servisine götürdük, enjektörler değişecek, turbo vahim dediler motor yağı gres yağı gibi olmuş, km ziyadesiyle oynanmış (orda eski bakımları çıktı) hava filtresinden buğday, arpa çıktı 1500 TL zararla peugeot'a takasa verip partner tepee aldık çocuğa hatta ford 19.000 TL ye sayar alırız demişti peugeot 23.500'e saydı diyeceğim araç problemini hissettirmiyor. Ben şimdi 100.000 km'nin üzerinde dizel focus alacak olsam fiyatından bir turbo ücreti düşerim. Tabi bu göreceli bir durum, Allah kısmet etti bize sıfırını almak nasip oldu. Alırken satarken nacizhane düşüncelerimdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41493 Dizel satın almak tehlikeli heleki focus gibi performanslı araçda,sonuçta hor kullanılmaya müsayit bi araç.Ben çok titiz kullanırım aracımı özelliklede dizel ve turbo hassasiyetlerini araştırıp ögrendiğim için hep nazik davrandım.KM 66000 tık yok şimdiye kadar maşallahı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41506 ben daha 1hafta evvel satın aldım aracımı. sizin aracınız en az şuanki piyasada 37-38 bin tl arası eder. Hiç indirim yapmanıza bile gerek kalmaz.(Hiç bir parçasında boya dahi yok ise) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41714 Hayır hiç bi parçada boya falan yok.İnşallah okadar eder.Şubat ayında belli olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41715 Ben dediğim gibi piyasa bayağı uzun zamandır bakmıyorum. En son bıraktığımda ederi oydu.. 2008 model makyajsız kasa olarak düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41719 Ben dediğim gibi piyasa bayağı uzun zamandır bakmıyorum. En son bıraktığımda ederi oydu.. 2008 model makyajsız kasa olarak düşünüyorum.. Benim araç ghia olarak makyajlı(teyip ve klima yeni tip),ama titanyumla arada ne farklılıklar var çokda bilgili değilim öyle aşırı bi değişiklik varmı rütuşlardan başka? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41723 Benim araç ghia olarak makyajlı(teyip ve klima yeni tip),ama titanyumla arada ne farklılıklar var çokda bilgili değilim öyle aşırı bi değişiklik varmı rütuşlardan başka? kaplamaları felan değişti benim bildiğim... Titanium biraz daha sportif o kadar. Hatta silecek suyu ısıtma felan vardı ghialarda onları kaldırdılar sanırım titaniumda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41726 Gösterge paneli değişti; cam açma kapama tuşlarının ve konsolun orta kısmı kolçak'a kadarki kısım değişti, kolçak ve vites topuzu değişti. Sende varmı bilmiyorum submarine light eklendi.220 V priz eklendi.Döşeme tekstili değişti. ilk aklıma gelenler bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41728 Gösterge paneli değişti; cam açma kapama tuşlarının ve konsolun orta kısmı kolçak'a kadarki kısım değişti, kolçak ve vites topuzu değişti. Sende varmı bilmiyorum submarine light eklendi.220 V priz eklendi.Döşeme tekstili değişti. ilk aklıma gelenler bunlar. Abi benimkinde 220v priz yok.Yani kısaca görsel değişiklikler var öyle ahım şahım arada uçurum oluşturcak bişiy yok saydıklarınızdan öyle anlaşılıyor.Aynı şartlardaki titaniumda en fazla 1000 tl düşük olması gerekir benim aracım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41734 Abi benimkinde 220v priz yok.Yani kısaca görsel değişiklikler var öyle ahım şahım arada uçurum oluşturcak bişiy yok saydıklarınızdan öyle anlaşılıyor.Aynı şartlardaki titaniumda en fazla 1000 tl düşük olması gerekir benim aracım. Benim saydıklarım aracın içindeki değişiklikler; MCA kasa yenilenmiş bir kasa; dışında farları farklı, jantlar farklı, motor ve şanzıman oranları da farklı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın