Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40724 3 hafta önce 2011 Model Tourneo Connect ' imi sırf Focus almak için sattım.Nihayet güzel bir Focus buldum km si yüksek olsa bile.Araç 2009 model 109 Ps TDCi rengide Fırtına Gri titanium fiyat 31.000 ya da 31.500 e alacağım.Alacağım kişi tanıdık.Km si yüksek 140.000 km'de fakat araç Ankara-Mersin-Adana yapıyor haftada 2-3 . Sorularım; *Fiyat Nasıl? *Araç Titanium fakat x paket olup olmadığını nerden anlarım? *Aldığımda 3-4 yere rütuş,boya koruma,cam filmi,far temizliği,detaylı iç temizlik yaptırmayı düşünüyorum.Ne kadara patlar. *140.000 km ye kadar geçen süre içinde yapılan bakımlarda nelerin değişmiş olması lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40731 Nelerin değişmiş olması gerektiğinin listesi burada var. http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobheadervalue1=attachment%3Bfilename%3D%22Periyodik+Bakim+Kapsam+ve+S%C3%BCresi-Focus.pdf%22&blobheadervalue2=abinary%3Bcharset%3DUTF-8&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=MDT-Type&blobheader=application%2Fpdf&blobwhere=1214406546433&blobkey=id Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40736 Titanyum X Donanımları : 1-Sürüşe duyarlı mercekli farlar 2-Sunroof 3-Deri Döşeme 4-Arka Park Sensörü Fiyat gayet iyi..Normalde 40-43 arası satılıyor... Renk çok güzel ama çok sorunlu... Km si eğer bakımları iyi yapıldıysa sorun yaratmaz... Diğer sorularınızın cevaplarını ise çok göreceli olduğu için cevaplamak zor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41047 aracın fiyatı çok düşük geldi bana, iyice bir baktırın almadan evvel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41053 Aracın tdci olduğuna eminmisiniz? Evet araç TDCi 109PS Fırtına Gri Sedan ve Titanium ama x paketli değil. Ocak 8, 201214 yıl Mehmet Eren tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41054 Evet araç TDCi 109PS Fırtına Gri Sedan ve Titanium ama x paketli değil. Kazasız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41055 Ağır bakımların yapılıp yapılmadığını nerden anlarım? Aracı yarın computeste sokacağız ordaki usta anlayabilir mi? Ya da herhangi bir Ford bayisine gitsek şase no, motor no gibi no lardan aracın bakımlarını,kazasını vb gibi şeyleri bulabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41056 Kazasız mı? Evet, sadece 1-2 yerinde küçük çizikler var rötuş ile geçecek şeyler yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41059 Peki Mehmet bu araç nasıl bu kadar ucuz? Vallahi bende anlamadım yarın belli olur.İnşallah bir sorun yoktur da yarın bitiririz işi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41060 Vallahi bende anlamadım yarın belli olur.İnşallah bir sorun yoktur da yarın bitiririz işi... inşallah bir sorunu yoktur ve sen bu fiyata alırsın. Enjektörler ve turboya özellikle baktırmanı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41061 inşallah bir sorunu yoktur ve sen bu fiyata alırsın. Enjektörler ve turboya özellikle baktırmanı tavsiye ederim. Ağır bakımların yapılıp yapılmadığını nerden anlarım? Aracı yarın computeste sokacağız ordaki usta anlayabilir mi? Ya da herhangi bir Ford bayisine gitsek şase no, motor no gibi no lardan aracın bakımlarını,kazasını vb gibi şeyleri bulabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41062 Ağır bakımların yapılıp yapılmadığını nerden anlarım? Aracı yarın computeste sokacağız ordaki usta anlayabilir mi? Ya da herhangi bir Ford bayisine gitsek şase no, motor no gibi no lardan aracın bakımlarını,kazasını vb gibi şeyleri bulabilir mi? Motor şasi no plaka vs sadece resmi kayıtları gösterir..Bakım ve Kaza yani Diğerleri için expertz gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41063 araç bakımları yetkili serviste yapılmışsa hangi km. de neler yapıldı görürsün.Ama sanayiye gittiyse bilemezsin. Ağır bakım olarak 90 binde trgier değişimi var, ancak kaydı yoksa usta gözle bunu bilemez. Dediğim gibi enjektörler ve turboya baktır mutlaka. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın