Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41064 araç bakımları yetkili serviste yapılmışsa hangi km. de neler yapıldı görürsün.Ama sanayiye gittiyse bilemezsin. Ağır bakım olarak 90 binde trgier değişimi var, ancak kaydı yoksa usta gözle bunu bilemez. Dediğim gibi enjektörler ve turboya baktır mutlaka. Bu aracın minimum gideceği fiyat ne kadar normalde ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41066 Bu aracın minimum gideceği fiyat ne kadar normalde ? Bana kalırsa 35 ten aşağı kesinlikle olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41067 Bana kalırsa 35 ten aşağı kesinlikle olmaz. Peki takasta kaça sayarlar? (0 km araç alırken?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41068 ben olsam buna bakardım eger gecirdiği kaza gercekten önemsiz birşeyse... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinde-acill-satilik-69672823/detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41069 ben olsam buna bakardım eger gecirdiği kaza gercekten önemsiz birşeyse... http://www.sahibinde...-69672823/detay İzmir bize biraz ters gelir Nasıl olsa yarın anlaşılcak her şey... Ocak 8, 201214 yıl Mehmet Eren tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_41070 baran abi nin de dediği gibi Enjektörler ve turboya dikkatli baktır.dizel araç için olmazsa olmazlardır..fiyat gayet makul biz türk milleti olarak fiyat ucuz olunca hemen bir olumsuzluk ararız...sorunsuzsa alınabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_41079 İnşallah yarın sorun çıkmaz.Sorun çıkmazsa salı günü en geç öğleden sonra araç altımızda olur .Aracı alınca; *Boya Koruma *Cam Filmi *Detaylı İç Temizlik *Motor Yıkama ve Motor Koruma *Rötuş *Xenon Far (Sislerde dahil) gibi bazı şeyler yapmak istiyorum .Biraz zaman geçtikten sonra da; *Araç içindeki aydınlatma lambalarını beyaz *Plaka aydınlatmalarını beyaz yapmayı planlıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41188 ben daha 1 hafta evvel araç satın aldım. Ve yaklaşık 1-1.5 aydır fiyatlarla alakadardım. Ancak arkadaşın yazdığı rakam, tarif ettiği ( herşeyi orjinal ve boyasız. Sedece rutujluk işlemi olan.) araç için çok düşük. O aracın minimum rakamı tarife göre 40.000 tl benim fikrime göre. Dikkat etmekte fayda var diyorum. Kaput değişmiş olabilir, Pert kaydı bulunabilir. Mutlaka iyi araştırmalısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl Yazar comment_41256 ben daha 1 hafta evvel araç satın aldım. Ve yaklaşık 1-1.5 aydır fiyatlarla alakadardım. Ancak arkadaşın yazdığı rakam, tarif ettiği ( herşeyi orjinal ve boyasız. Sedece rutujluk işlemi olan.) araç için çok düşük. O aracın minimum rakamı tarife göre 40.000 tl benim fikrime göre. Dikkat etmekte fayda var diyorum. Kaput değişmiş olabilir, Pert kaydı bulunabilir. Mutlaka iyi araştırmalısınız. Pert kaydına nerden bakılıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41373 Bunu öğrenebilmenin en basit yolu 5664 e plaka ile birlikte HASAR yazıp göndermek. Aracın kayıtlı kazaları ve varsa pert kaydı ortaya çıkıyor. örnek : HASAR 45AA123 şeklinde. Ocak 10, 201214 yıl ali rıza tekin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl Yazar comment_41422 Bunu öğrenebilmenin en basit yolu 5664 e plaka ile birlikte HASAR yazıp göndermek. Aracın kayıtlı kazaları ve varsa pert kaydı ortaya çıkıyor. örnek : HASAR 45AA123 şeklinde. Herkesin bilgisine.Alacağımız araçta *Turbo Ses Yapıyor Değişecek *Egr Valfi Değişecek *Arka Tampon Değişmiş *ön Izgara Değişmiş *Arka Farlar Su Alıyor *Motorda Uğultu çıktı kontrolde. Bizde caydık...Alacağımız kişi tanıdık ve hiçbir şey yok diyordu bide ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41426 Fiyatından belliydi zaten birşeyler olduğu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41431 Alacağımız kişi tanıdık ve hiçbir şey yok diyordu bide ... Tanıdığa da güven olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl Yazar comment_41459 Fiyatından belliydi zaten birşeyler olduğu. Evet şüphelenmiştim biraz ... Neyse nasip,kısmet ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın