Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382446 Arkadaşlar focus 3 2014 trend x sarı koltuklar normal nemli ıslak bez üstünde unuttum bir iki dakika falan oda hemen yuvarlak leke yapıyor bunu nasıl giderebilirim bilgisi olan varsa yardım lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382453 Basit gibi görünen ancak zor bir problem maalesef. Hassas çalışmanız gerekecek. Benzer sorun ve çözümü için: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382669 Siyah koltuk renginde de su lekesi yapıyor. Valla yıkamacıma sordum geçer mi 50 tl ver tertemiz yapım dedi ve dediğini tuttu. Tertemizdi koltuklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382675 Siyah koltuk renginde de su lekesi yapıyor. Valla yıkamacıma sordum geçer mi 50 tl ver tertemiz yapım dedi ve dediğini tuttu. Tertemizdi koltuklar. Sonax felanmı yıkamacı yoksa sıradan bi yermi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382707 Bir saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Sonax felanmı yıkamacı yoksa sıradan bi yermi Sıradan mahalle arası yıkamacı. Ama cidden güzel olmuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382710 Arabanın arka koltuğuna benim ufaklık meyve suyu dökmüştü. Eşimin tavsiyesi üzerine A101 de satılan Narsprin'miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum bir sıvı temizlik ürünü vardı onu sulandırıp bezle kullanmıştım ve meyve suyu lekesi çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382712 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Arabanın arka koltuğuna benim ufaklık meyve suyu dökmüştü. Eşimin tavsiyesi üzerine A101 de satılan Narsprin'miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum bir sıvı temizlik ürünü vardı onu sulandırıp bezle kullanmıştım ve meyve suyu lekesi çıkmıştı. Aspirin o yav aspirin. Ama direk sıkmayın diyorlar suyla karıştırınca daha iyi oluyormuş --1 dakika sonra eklendi-- Peki benim eşimden de ben şunu öğrendim. Bulaşık makinası parlatıcısı çok iyi leke çıkartıyormuş. Halıda denedik cidden süperdi. Sizlerde denediniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382713 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Aspirin o yav aspirin. Ama direk sıkmayın diyorlar suyla karıştırınca daha iyi oluyormuş --1 dakika sonra eklendi-- Peki benim eşimden de ben şunu öğrendim. Bulaşık makinası parlatıcısı çok iyi leke çıkartıyormuş. Halıda denedik cidden süperdi. Sizlerde denediniz mi? Ben arabayı genelde kendim yıkarım. İçini hanım temizler. Daha detaycı ve deneyimliler bu konuda. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var. --9 dakika sonra eklendi-- 10 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Aspirin o yav aspirin Ahanda buldum evde varmış. Hemi de doğru yazmışım. 1'e 5 oranında su ekleniyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382715 evde temizlik yapanlar kendini belli etmiş yine ben de evde temizlik yapanlardanım bu arada, siz vurmadan söyleyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382716 18 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ahanda buldum evde varmış. Hemi de doğru yazmışım. 1'e 5 oranında su ekleniyormuş. iyi de benim dediğimin çakması Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382734 http://www.hepsiburada.com/nilem-aspirin-750-gr-p-HBV000000I73M?magaza=Bahattedarik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20169 yıl Yazar comment_382823 Net bi çözüm yok en iyisi yıkamacı bencede ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20169 yıl comment_382828 Koltuk kirliyse bölgesel temizlik yapınca daha beter oluyor. En güzeli vakum yoluyla koltukları yıkatmak. Kumaşı silmek doğru değil.Aslında silerken kirlerin yarısını da kumaşın içine doğru iteliyoruz. Dediğim gibi 3-5 e bakmadan en güzeli buharlı vakumla temizlik yapan uzman kişilere gitmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20169 yıl Yazar comment_382832 En mantıklısı yıkatıp sonrada güzel bi kılıf taktırmak ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın