Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Sarı Koltuk Leke Problemi Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar focus 3 2014 trend x sarı koltuklar normal nemli ıslak bez üstünde unuttum bir iki dakika falan oda hemen yuvarlak leke yapıyor bunu nasıl giderebilirim bilgisi olan varsa yardım lütfen

Yanıtlama zamanı:

Basit gibi görünen ancak zor bir problem maalesef. Hassas çalışmanız gerekecek. Benzer sorun ve çözümü için: 

Yanıtlama zamanı:

Siyah koltuk renginde de su lekesi yapıyor. Valla yıkamacıma sordum geçer mi 50 tl ver tertemiz yapım dedi ve dediğini tuttu. Tertemizdi koltuklar.

Yanıtlama zamanı:
Siyah koltuk renginde de su lekesi yapıyor. Valla yıkamacıma sordum geçer mi 50 tl ver tertemiz yapım dedi ve dediğini tuttu. Tertemizdi koltuklar.

Sonax felanmı yıkamacı yoksa sıradan bi yermi
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yasin Taşcı yazdı:

Sonax felanmı yıkamacı yoksa sıradan bi yermi

Sıradan mahalle arası yıkamacı. Ama cidden güzel olmuştu.

Yanıtlama zamanı:

Arabanın arka koltuğuna benim ufaklık meyve suyu dökmüştü. Eşimin tavsiyesi üzerine A101 de satılan  Narsprin'miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum bir sıvı temizlik ürünü vardı onu sulandırıp bezle kullanmıştım ve meyve suyu lekesi çıkmıştı.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Arabanın arka koltuğuna benim ufaklık meyve suyu dökmüştü. Eşimin tavsiyesi üzerine A101 de satılan  Narsprin'miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum bir sıvı temizlik ürünü vardı onu sulandırıp bezle kullanmıştım ve meyve suyu lekesi çıkmıştı.

Aspirin o yav aspirin. Ama direk sıkmayın diyorlar suyla karıştırınca daha iyi oluyormuş

--1 dakika sonra eklendi--

Peki benim eşimden de ben şunu öğrendim. Bulaşık makinası parlatıcısı çok iyi leke çıkartıyormuş. Halıda denedik cidden süperdi. Sizlerde denediniz mi?

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Aspirin o yav aspirin. Ama direk sıkmayın diyorlar suyla karıştırınca daha iyi oluyormuş

--1 dakika sonra eklendi--

Peki benim eşimden de ben şunu öğrendim. Bulaşık makinası parlatıcısı çok iyi leke çıkartıyormuş. Halıda denedik cidden süperdi. Sizlerde denediniz mi?

Ben arabayı genelde kendim yıkarım. İçini hanım temizler. Daha detaycı ve deneyimliler bu konuda. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var.

--9 dakika sonra eklendi--
10 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Aspirin o yav aspirin

Ahanda buldum evde varmış. Hemi de doğru yazmışım. 1'e  5 oranında su ekleniyormuş.

IMG_20161005_161143.jpg

Yanıtlama zamanı:

evde temizlik yapanlar kendini belli etmiş yine :D ben de evde temizlik yapanlardanım bu arada, siz vurmadan söyleyeyim :D 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Ahanda buldum evde varmış. Hemi de doğru yazmışım. 1'e  5 oranında su ekleniyormuş.

iyi de benim dediğimin çakması

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Net bi çözüm yok en iyisi yıkamacı bencede ?

Yanıtlama zamanı:

Koltuk kirliyse bölgesel temizlik yapınca daha beter oluyor. En güzeli vakum yoluyla koltukları yıkatmak. Kumaşı silmek doğru değil.Aslında silerken kirlerin yarısını da kumaşın içine doğru iteliyoruz. Dediğim gibi 3-5 e bakmadan en güzeli buharlı vakumla temizlik yapan uzman kişilere gitmek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

En mantıklısı yıkatıp sonrada güzel bi kılıf taktırmak ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.