Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379834 Arkadaşlar merhaba, Aracımın motor arıza ışığı yanıyordu, servise gittim sürekli aynı yerden benzin almasın dedi ve apet i tavsiye etti.bende bu tavsiyeye uydum tabiki. Yaklaşık 1 hafta sonra motor arıza ışığı tekrar yandı ve bende tekrar servise gittim. 1 saat kadar incelediler ve katalizörün arıza yaptığını, değişmesi gerektiğini söylediler. Fiyatı ise 4 adet sensörüyle beraber 6000 tl fiyat verdiler. Sensörler neden değişiyor diye sordum, sökerken muhtemelen kafaları kopabilir o yüzden fiyatlarını söylemek istedim dedi. Sizce ne yapmalıyım, katalizörü iptal ettirsem sakıncası varmı? En masrafsız şekilde nasıl çözebilirim sorunmu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379848 İptal etseniz dahi muayene zamanı muayeneden geçmez . Tamiri mümkün değil degistirmek şart . Bende aynı sorunla uğraşıyorum . Çıkma az km katalizör bulabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl Yazar comment_379850 Bi kaç çıkmacıyı aradım, bulamazsın dediler. O konudaki umudumu kırdılar biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379853 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379855 Bi kaç çıkmacıyı aradım, bulamazsın dediler. O konudaki umudumu kırdılar biraz. Er-ol oto berk bey ile iletişime geçin onda vardı . Olmasa dahi bulur . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379895 11 saat önce, Gökhan Gümüş yazdı: Arkadaşlar merhaba, Aracımın motor arıza ışığı yanıyordu, servise gittim sürekli aynı yerden benzin almasın dedi ve apet i tavsiye etti.bende bu tavsiyeye uydum tabiki. Yaklaşık 1 hafta sonra motor arıza ışığı tekrar yandı ve bende tekrar servise gittim. 1 saat kadar incelediler ve katalizörün arıza yaptığını, değişmesi gerektiğini söylediler. Fiyatı ise 4 adet sensörüyle beraber 6000 tl fiyat verdiler. Sensörler neden değişiyor diye sordum, sökerken muhtemelen kafaları kopabilir o yüzden fiyatlarını söylemek istedim dedi. Sizce ne yapmalıyım, katalizörü iptal ettirsem sakıncası varmı? En masrafsız şekilde nasıl çözebilirim sorunmu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler. 4 Adet sensör? Bunu söyleyen arkadaşa ne sensörü bu arkadaş diye sorsaydın ya. İki sensör var katalizörlerde, atmasın arkadaşlar. Ha yok gerçekten 4 taneyse eğer yeni birşey öğrenirim --1 dakika sonra eklendi-- Ha birde kırılıyor bunlar diyorlarsa kafadan yalan söylüyorlar. İşin aslı bence şu: katalizörde mi sensörde mi emin olamadılar ve sensörleride değiştirmek istiyorlar. Ki muhtemelen katalizörü değiştirip deneyecekler sorun olursa kafası kırıldı bu sensörlerin diyip onuda ekleyecekler. Nefret ediyorum böyle insanlardan böyle yaklaşımlardan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379898 Bende de o şekilde oldu sensor değişti ama sorun devam ediyor. Alınan arıza P0420 kodlu ise katalizör arizalidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl Yazar comment_379965 Arıza kodunu bilmiyorum, sormadım. Başka bir servise gidip tekrar kontrol ettireceğim.Bu arada arızayı tespit eden servisten parça kodlarını istedim verdi. Yani 4 adet sensorun parca kodları verdikleri formda var. Aslında bende 2 adet sensor var diye biliyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380069 22 saat önce, Gökhan Gümüş yazdı: Arıza kodunu bilmiyorum, sormadım. Başka bir servise gidip tekrar kontrol ettireceğim. Bu arada arızayı tespit eden servisten parça kodlarını istedim verdi. Yani 4 adet sensorun parca kodları verdikleri formda var. Aslında bende 2 adet sensor var diye biliyordum. Parça kodlarını yazar mısın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl Yazar comment_380071 Şuan ankaradayım, istanbula geçince yazarım. Bu arada pursaklardaki servise götürdüm aracı. Arıza ışığını söndürdüler, oksijen sensörü hatası olduğu söyledi. Katalizör arızası olmadığı söylediler. Bu şekilde kullanıp aynı hatayı verip vermeyeveğini kontrol ediceğiz bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20169 yıl comment_380213 4 Adet sensör? Bunu söyleyen arkadaşa ne sensörü bu arkadaş diye sorsaydın ya. İki sensör var katalizörlerde, atmasın arkadaşlar. Ha yok gerçekten 4 taneyse eğer yeni birşey öğrenirim [emoji4] --1 dakika sonra eklendi-- Ha birde kırılıyor bunlar diyorlarsa kafadan yalan söylüyorlar. İşin aslı bence şu: katalizörde mi sensörde mi emin olamadılar ve sensörleride değiştirmek istiyorlar. Ki muhtemelen katalizörü değiştirip deneyecekler sorun olursa kafası kırıldı bu sensörlerin diyip onuda ekleyecekler. Nefret ediyorum böyle insanlardan böyle yaklaşımlardan. Saplayacak yer arıyorlar tahminle iş yürürmü tamir seçeneği denemiyorlar bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20169 yıl comment_380215 Araçta lpg varsa bu arıza kodunun çıkması normal Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın