Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201610 yıl comment_379561 İkinci defa sağ ayna bozuldu. Ayna artık açılıp kapanmıyor. Öncekini 1 sene önce falan serviste garantiden değişmiştim. Bu defa biraz sorun oldu çünkü ben memleketteyim ve yarın bayram. Bir kaç gün sonra da bu ayna ile uzun yola çıkacağız ( yaklaşık 1000 km) Aynayı elle açıyorum ama vitesi boşa almış gibi boşa düşüyor ve titriyor. Elle kapatınca yerine oturuyor. Motor aynayı bir miktar hareket ettiriyor ama açamıyor. Ayna camı da elektrikli kontrol olmuyor. Aynayı elle açtığımızda da yukarı bakıyor. Şimdi; Çözüm olarak, ayna titremesin diye bir şeyler sıkıştıracağım. Ayna camını da elle zorlayarak istedğim açıya getireceğm. Bir sakıncası olmuyor du değil mi? Acaba diyorum sağ aynanın ikinci defa bozulmasının araçla ilgili bir nedeni olabilir mi ? Eylül 11, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201610 yıl comment_379562 Murat tüm söylediklerin geçerli, gönlünden geçeni yap ve İstanbul'a kadar sorunsuz gel... Gerisi teferruat Araçla ilgili bir sıkıntıdan yaptığını düşünmüyorum, @Kaan Yagizer abiyi göresin gelmiş senin --0 dakika sonra eklendi-- Yine garantiden değişir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201610 yıl comment_379572 Aynayı elle açtıktan sonra da motorla açınca olmuyor demi abi? Yani normalde elle müdahale olunca mekanizmadan kurtulup boşa dönüyor. O durumdayken yani motorda daha az yük varken mekanizma açık konuma gelirse elle tekrar oturttuğunda normal açık pozisyonda kalır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201610 yıl Yazar comment_379573 Boşa düşünce hep boşta kalıyor. Bazen kapalıyken de boşta kalıyor. Bazen kapatıyor aynayı ama hiç açmıyor. Gıcık bir durum. Sanırım tek çare servise gidene kadar aynanın sigortasını sökmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201610 yıl comment_379595 Zaten her kapiyi acip kapatmada aynanin acilip kapanmasi sacmalik bunun icin ayar olmaliydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201610 yıl Yazar comment_379614 Sigortasını sökemedim. Kapı kilit modülü de aynı sigortadanmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201610 yıl Yazar comment_380100 Memleketten döndüm. Servise uğradım. Servis danışmanın baştan savmacı tavırlarına rağmen, elektrikçi arkadaşın gayreti ile sanırım parça siparişi vermeyi başardık. Parça gelince aynayı garantiden değiştireceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201610 yıl comment_380132 Memleketten döndüm. Servise uğradım. Servis danışmanın baştan savmacı tavırlarına rağmen, elektrikçi arkadaşın gayreti ile sanırım parça siparişi vermeyi başardık. Parça gelince aynayı garantiden değiştireceğiz. Hangi servis [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201610 yıl Yazar comment_380134 5 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Hangi servis Yabancı değil, biliyorsun sen Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20169 yıl Yazar comment_380997 Dün aynayı değiştim serviste. Trimsiz kapı resmimizi de koyalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417719 Murat hocam benimde sağ ayna bazen açılmıyor arabaya binip sol kapıdaki düğmeden ac kapa yapınca açılıyor bazen elle hafif yukarıyakaldirdigimda açılıyor bakalım ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl Yazar comment_417723 Açılmaz olana kadar devam, bazen kendiliğinden düzeliyormuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın