Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_379029 44 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Eğer aracınızdaki modül kodu 8M5T-19G481-A? şeklinde ise olur gibi (tabi ELM Config programında bu şekilde bir ayar var mı bakmalı), ama 8M5T-19G481-B? şeklinde ise modül sadece anahtarsız çalıştırmaya uygun gibi görünüyor. Bu modül koduna nereden bakıyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_379030 5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bu modül koduna nereden bakıyoruz? Bizde etiste görünüyor, sizde de görünüyor olabilir. Ya da araçtan modüle bakılabilir, üzerinde yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20169 yıl comment_379074 Anahtarsız çalıştırma olan araçlara takıldı Çalışır focus 2.5 tada sonradan takılan 2 araç var trde diye biliyorum sayı daha fazla olabilir hatta bagaj plastiğinde açıp kapatma butonuda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20169 yıl comment_379466 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-keyless-go-anahtarsiz-giris-ve-calistirma-uzaktan-calistirma-338213493/detay Şöyle bir şey buldum. Her araca uygun diyor. Bu kadar kolay bir şey mi ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20169 yıl comment_379469 16 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-keyless-go-anahtarsiz-giris-ve-calistirma-uzaktan-calistirma-338213493/detay Şöyle bir şey buldum. Her araca uygun diyor. Bu kadar kolay bir şey mi ki? Güvenlik zaafiyetine yol açan bir sistem, immobilizer falan devre dışı kalıyor, ayrıca biz oemciyiz unuttun mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20169 yıl comment_379470 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Güvenlik zaafiyetine yol açan bir sistem, immobilizer falan devre dışı kalıyor, ayrıca biz oemciyiz unuttun mu Ben sonradan böyle şeyler yaptırmam zaten abi. İsteyen arkadaşlara fikir olabilir diye ekledim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20169 yıl comment_379475 6 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Ben sonradan böyle şeyler yaptırmam zaten abi. İsteyen arkadaşlara fikir olabilir diye ekledim. Danke schön Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20169 yıl Yazar comment_379722 Benimki zaten anahtarsız çalıştırmalı olmasa bile düşünmem bu sistemi oemciyiz biz bende o kafadayım anahtarsız çalıştırma koyupda araca girmek için anahtar çıkarmak olmamış onu tamamlıcaz inşallah Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın