Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149263 Hımmm güzel tespit zaten böyle olmasaydı şimdi millet sayardı Farklı olmak zorundaydı bana göre ama aynı yazılınca kontrol etme gereği duydum olan Bora abiye oldu tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149265 Farklı olmak zorundaydı bana göre ama aynı yazılınca kontrol etme gereği duydum olan Bora abiye oldu tabii Noldu yaw,kırdınız mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149268 Noldu yaw,kırdınız mı Ayıp oldu ama şimdi Çaktırmadan söküp taktım hemen Ama söküldü takıldı orjinalliği gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149270 Ayıp oldu ama şimdi Çaktırmadan söküp taktım hemen Ama söküldü takıldı orjinalliği gitti Bora abi heryerini açtı arabanın zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201313 yıl comment_149271 Bora abi heryerini açtı arabanın zaten he ya o aklıma gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201412 yıl comment_222679 Az önce söküp baktım, gözüme en kolay gelen ayak aydınlatmasını söktüm. Dediğim gibi bendeki 2 bacaklı. Ben bunu farklı bir renkte yakmanın yolunu bilmiyorum. Buda Bora abininki, görüldüğü üzere bendekinde yalnızca etiket varken bunda bir çok elektronik komponent var, tesisatta farklı. Bugun tekrar baktımda, tesisatı var, yani 3 kablo geliyor. Hemen kalktım gittim parçacıya. Ama bendeki soket düğmenin soketine uymadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20232 yıl comment_513312 2014 focus 3 titanyum aracım var ambiyans aydınlatma kapı kolları ve bardaklıkta var ama bunlar kafasına göre yanıyor menüden manuel yapsam da otomatik yapsam da değişmiyor sadece gece yanıyor gündüz de yakmanın Bi yolu varmıdır ? Kapılara şerit ambiyans yaptım orjinal ambiyans ın kablolarından elektrik aldım araba kendi kendine yakmazsa yakamıyorum varmıdır bunun bir yöntemi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20232 yıl comment_513332 20 saat önce, Ali Çal yazdı: 2014 focus 3 titanyum aracım var ambiyans aydınlatma kapı kolları ve bardaklıkta var ama bunlar kafasına göre yanıyor menüden manuel yapsam da otomatik yapsam da değişmiyor sadece gece yanıyor gündüz de yakmanın Bi yolu varmıdır ? Kapılara şerit ambiyans yaptım orjinal ambiyans ın kablolarından elektrik aldım araba kendi kendine yakmazsa yakamıyorum varmıdır bunun bir yöntemi Sanırım sistem far sensörüne bağlı olarak çalışıyor eğer karanlık değil ise ilk açılışta yanıp havanın karanlığına göre devamı geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20232 yıl comment_513388 03.11.2023 - 15:48 tarihinde, Mete Turfan yazdı: Sanırım sistem far sensörüne bağlı olarak çalışıyor eğer karanlık değil ise ilk açılışta yanıp havanın karanlığına göre devamı geliyor Evet bunu manuel olarak açma şansım yok mu ayarlarda otomatik manuel ayarı var ama manuel yapsam da karanlıkta yanıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın