Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ayak Altı Aydınlatma Yaptırdım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Osman Türkol abi bize kaput amortisörü yapsanaaa... yapsanaaa... yapsanaa.

İki haftadır tüm parçalar tamam olmasına rağmen geri görüş kamerasını bile bağlayamadık, bildiğin zaman yok. Sen böyle güzel güzel uğraşıyorsun ya acaip imrendim.

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 19,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Arkadaşlar,Ayak altı aydınlatmalarımı otomatik yaptım.Peki nasıl yaptım. Aliexpresten  ldr li gece gündüz ışık sensörü aldım.Kabloyu yolcu bölmesinde ki 85 nolu (klima olan sigortadan artı ucu şase yi

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Aslında bu kadar aydınlık değil fakat fotoda böyle çıkıyor birazdan diğer kendi yaptığım ledleri takarım --18 dakika sonra eklendi-- Bunlarda benim yaptığım ledler bunlar az olursa öncekile

• benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı.  farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi.   ay

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
[mention=5858]Osman Türkol[/mention] abi bize kaput amortisörü yapsanaaa... yapsanaaa... yapsanaa.

İki haftadır tüm parçalar tamam olmasına rağmen geri görüş kamerasını bile bağlayamadık, bildiğin zaman yok. Sen böyle güzel güzel uğraşıyorsun ya acaip imrendim.

Ver bana parçalar bu haftasonu hemen montajını yapayım kendi aracıma [emoji41]
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yahya Akman yazdı:

Ver bana parçalar bu haftasonu hemen montajını yapayım kendi aracıma emoji41.png

Bak seen :) Bir lokma takımı iki tornavidayla pişmaniye gibi yaparım arabalarınızı. :karate:

Yanıtlama zamanı:
Bak seen [emoji4] Bir lokma takımı iki tornavidayla pişmaniye gibi yaparım arabalarınızı. :karate:

Yahu daha kamera montajini yapamamişsin saysan 3 5 tane vida civata sökeceksin. Benim arabami pişmaniye yapacakmiş bak bak. Vakit varmı ona [emoji41]
Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Servet Ö. yazdı:

@Osman Türkol abi bize kaput amortisörü yapsanaaa... yapsanaaa... yapsanaa.

Elimde 2 takım daha var.İsteyene gönderebilirim.Montajı da çok kolay.Ozan ın çektiği bir video var.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Osman Türkol yazdı:

Elimde 2 takım daha var.İsteyene gönderebilirim.Montajı da çok kolay.Ozan ın çektiği bir video var.

Bir ara isterim abi. Yakinda epey ise yarayacak.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar,

Konuyu tekrar canlandırmış olacağım ama bende bir fokus trendx alarak aranıza katıldım bir ricam olacak sizlerden.

Bu titanyum lardaki orijinal ayak aydınlatma lambalarının  bir fotoğrafını çekip atabilecek bir arkadaş var mı acaba, yerlerini merak ediyorum. Bazı arkadaşlar yerlerinin hazır olduğunu sadece ampullerin eksik olduğunu söylemiş, ben bir kaç defa eğilip baktım ama duya benzer bir şey göremedim. Yanarken bir kaç fotoğraf olsa nereye bakacağımı bilirim belki vardır. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?

Yanıtlama zamanı:
04.08.2016 - 19:56 tarihinde, BulentGulsahin yazdı:

--3 dakika sonra eklendi--

Alta egilince dikdörtgen şeklinde içi boş bir siyah parça plaka lambalarida uyuyor diye duymuştum tesisatı ise sağ tarafta gemin üstündeki kablo demetinden sag direğe çıkan kaplolardan kahverengi yeşil ve tekte çıkan rengini hatirlamadigim bir kablo

--4 dakika sonra eklendi--

Tabi tavan lambasına bağlantı için konuşuyorum

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler,

titanyum aracı olan bir arkadaş fotoğraf paylaşa bilirse daha iyi olacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3.12.2018 - 10:45 tarihinde, Evren Kılıç yazdı:

teşekkürler,

titanyum aracı olan bir arkadaş fotoğraf paylaşa bilirse daha iyi olacak.

Arac style paket titanium degil 

ama yeri hazir tesisati yok ama titaniumdaki kapagi alip yerine taktim. 

B407EAC3-6295-4B89-A7C4-C8B3E8BC5C51.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler,

Ekteki şemaya ulaştım ama benim aracıma uygun mu henüz kontrol edemedim.benim aracım 2018 MCA trendx otomatik  3,5 kasa diyorlar galiba , eğer kabloları bulabilirsem uygulama yapmaya çalışacağım, veya arka park lambalarından içeriye kadar bir kablo çekeceğim.Henüz karar verme dim, bir yandan da bilgi toplama çalışıyorum.

3 saat önce, Aşkın Aşık yazdı:

Titanyum ayak altı aydınlatma

IMG_20181205_170809~2.jpg

light.PNG

--1 dakika sonra eklendi--
3 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Arac style paket titanium degil 

ama yeri hazir tesisati yok ama titaniumdaki kapagi alip yerine taktim. 

B407EAC3-6295-4B89-A7C4-C8B3E8BC5C51.jpeg

teşekkür ederim,

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
23 saat önce, Evren Kılıç yazdı:

Teşekkürler,

Ekteki şemaya ulaştım ama benim aracıma uygun mu henüz kontrol edemedim.benim aracım 2018 MCA trendx otomatik  3,5 kasa diyorlar galiba , eğer kabloları bulabilirsem uygulama yapmaya çalışacağım, veya arka park lambalarından içeriye kadar bir kablo çekeceğim.Henüz karar verme dim, bir yandan da bilgi toplama çalışıyorum.

light.PNG

--1 dakika sonra eklendi--

teşekkür ederim,

Şemaya falan gerek yok dostum. 

Ön yolcu tarafindaki sigortadan parklara gideni bulup kablo cekilecek elektrikci halleder. 

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2016 Trenx araçlarda boşta olsa yeri var mı acaba kontrol edip görebilen oldumu ben mi bulamıyorum?

Oğuz Gün tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.