Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_373993 Arkadaşlar bi sorum olacak focus 3 trend x araçta kısa farlar yanıyo fakat uzunu yakmak için kolu çekiyorum yanıyo bırakınca kısaya dönüyor nedir bunun formülü çok kafa yordum olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl Solution comment_373994 Sürekli yakmak için, kolu ileri doğru itin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_373998 far kolunu kaputa doğru itince sürekliye geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_374037 hazır farlar ile ilgili başlık görmüşken arda ben de merak ettiğim bir şeyi paylaşayım. araç 2015 titanyum, far anahtarını genelde hep otomatikte kullanıyorum daha doğrusu arabayı %90 eşim kullanıyor ve 4-5 kez bana far ayar anahtarının kapalıya geçtiğini ve kendisinin çevirerek tekrar otomatiğe aldığını söyledi. Ben de far açma kapama anahtarının mekanik çevirmeli olduğunu inerken çantasının yada dizinin çarpıp konum değiştirmiş olabileceğini söyledim ancak özellikle dikkatli olduğu ama geçen hafta yine aynı şeyin başına geldiğini söyledi. Ben mekanik kendi başına dönmez dedim ancak bir de size sorayım bu anahtarın temassız dönme ihtimali var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_374039 Şimdi, Aşkın K. yazdı: hazır farlar ile ilgili başlık görmüşken arda ben de merak ettiğim bir şeyi paylaşayım. araç 2015 titanyum, far anahtarını genelde hep otomatikte kullanıyorum daha doğrusu arabayı %90 eşim kullanıyor ve 4-5 kez bana far ayar anahtarının kapalıya geçtiğini ve kendisinin çevirerek tekrar otomatiğe aldığını söyledi. Ben de far açma kapama anahtarının mekanik çevirmeli olduğunu inerken çantasının yada dizinin çarpıp konum değiştirmiş olabileceğini söyledim ancak özellikle dikkatli olduğu ama geçen hafta yine aynı şeyin başına geldiğini söyledi. Ben mekanik kendi başına dönmez dedim ancak bir de size sorayım bu anahtarın temassız dönme ihtimali var mı? yok.. benim de hep binerken dizim çarpıyor ve kapalıya dönüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl Yazar comment_374115 Benim son sorum olacak yeni aldım ve anlayışınıza sığınıyorum neden bu Araç debriyaj dan çalışıyor gazdan çalışmazmı bide yokuş kalkış desteği olup olmadığını nerden anlarım? Teşekkürler ilginize Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl comment_374116 2 dakika önce, Hasan akgun yazdı: Benim son sorum olacak yeni aldım ve anlayışınıza sığınıyorum neden bu Araç debriyaj dan çalışıyor gazdan çalışmazmı bide yokuş kalkış desteği olup olmadığını nerden anlarım? Teşekkürler ilginize debriyajdan çalışmak derken? Çalıştırmak için debriyaja basma zorunluluğundan bahsediyorsanız, güvenlik önlemi, vitesteyken yanlışlıkla çalıştırıp yürümesin diye. Yol bilgisayarında sürücü destek altında yok yokuş yardımı varsa vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201610 yıl Yazar comment_374117 20 dakika önce, Ozan Kar yazdı: debriyajdan çalışmak derken? Çalıştırmak için debriyaja basma zorunluluğundan bahsediyorsanız, güvenlik önlemi, vitesteyken yanlışlıkla çalıştırıp yürümesin diye. Yol bilgisayarında sürücü destek altında yok yokuş yardımı varsa vardır. Anladım teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın