Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373909 Arabam kaza yaptı ford servisine verdik araba 2 hafta sonra teslim edildi ama maalesef araç istediğimiz gibi olmadı ve parçaları orjinal sayılamayacak kadar belli ve kötüydü. Araba önden aldığı darbe sonucu kaputu katlandı ve yerine orjinal parça takılacağını söylediler fakat orjinal olmadığı gibi işçiliğide bayaa sıkıntılıydı daha üst düzeydekilere şikayet edemezmiyiz parçalara birde siz bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373911 Otomatik Mesaj Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373912 Hangi Ford servisi? Her parçanın üstünde Ford logosu olur, bunlar varsa orjinaldir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl Yazar comment_373919 Hocam kaput üzerindede olurmu ve neresinde olur bitlis tatvandaki aydınlar ford servisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373921 Fotoğraflardan anlamak zor benim kaputu açıp bakayım logo neresinde var söylerim size de. Baktım logo göremedim sağ alt tarafta seri no. var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373931 merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın memnun kalmadıysanız hakkınızı arayın. parçaların üzerinde logo amblem veya bandrol varmıydı ? parçaların orjinalliği konusunda servis size tatmin edici açıklama yaptı mı ? eğer içinize sinmediyse ford a şikayet dilekçesi yazabilirsiniz veya iletişim merkezine mail atabilirsiniz yapılan işlemlerin incelenmesini talep edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373954 Ben tam anlayamadim. Sorun tam olarak nerede? Parcanin orjinal olmadigini nereden anladiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl Yazar comment_373982 Motor kaputunun yan sanayi olduğunu savunan kişi sanayide bir kapurtacı bugün öğrendimki ford servisinin eski ustası kötülemek içindir sağ far sol fara göre dışarda servisteki ustalar bu modellerin biraz sıkıntılı olduğunu sölediler ek olarak aracın iç tarafında kırmızı ışıklar var küllüğün orda kapı açma kollarında kırmızı ışık yanıyor önceden yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl Solution comment_373983 Bilalcim cümlelerin arasına noktalama koyup cümleni okuduktan sonra yollarsan daha anlaşılır olacaktır.Şuan zorlanıyorum. Sen ürünü yetkili serviste değiştirttin ve ardından sanayii'ye gittin.Oradaki eski Ford çalışanı kaporta ustası bu yorumu yaptı ('yan sanayii maldır') ve bu durumu açıklar şekilde farklı kişiler bu modelin böyle olduğunu mu iletti? Far ayarlarının yapılması gerekiyor evet, zor iş de değil. O ışıklar donanım olarak Titanium seviyesinde HEP vardı, yol bilgisayarından kapatılmıştır zamanında, sonra biri açmıştır veya serviste güncelleme yapılınca aktif hale gelmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201610 yıl Yazar comment_375620 Farların birinde ön tamponla arada boşluk var diğeri ise biraz dışarda. ustalara söylediğimde ise focusun bu modellerinde oturmama sorunları oluyormuş bundan dolayımış Ek olarak kobu dışı bişi sorcam bizim arabada alarım varmı nasıl çalışır araba focus 2013 titanyum x plus dizel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201610 yıl comment_375621 Ek olarak kobu dışı bişi sorcam bizim arabada alarım varmı nasıl çalışır araba focus 2013 titanyum x plus dizel Alarım yok dayı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201610 yıl comment_375633 Farların birinde ön tamponla arada boşluk var diğeri ise biraz dışarda. ustalara söylediğimde ise focusun bu modellerinde oturmama sorunları oluyormuş bundan dolayımış Ek olarak kobu dışı bişi sorcam bizim arabada alarım varmı nasıl çalışır araba focus 2013 titanyum x plus dizel Genelde sol farla tampon arası daha açık oluyor. Hatta serçe parmak girecek kadar bile oluyor. Büyük çoğunluğu böyle araçların. Bu yüzden hatta farın verdiği ışık bile eğri duruyor. Aynen dedikleri gibi. Bunlar böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201610 yıl comment_375643 Araç tit x değil mi? Tit x'se ciddi sorunlar var demektir, titanium farı takılması gibi mesela... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375887 13.08.2016 - 22:54 tarihinde, Semih G. yazdı: Araç tit x değil mi? Tit x'se ciddi sorunlar var demektir, titanium farı takılması gibi mesela... titanium x titanium farı faklımı aradaki boşluk kalması bundan olabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl comment_375890 4 dakika önce, Bilal AKIN yazdı: titanium x titanium farı faklımı aradaki boşluk kalması bundan olabilirmi Boşluk ile ilgisi yok ama dediğimiz gibi boşluk hepsinde zaten var. X paket ile Xenon olması gerekiyor, ya siz yanlış biliyorsunuz donanımı ya da zamanında değiştirilmiş (veya yanlış gelmiş ve satılmıştır.) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın