Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Forbes dergisinde dünya çapında en çok satan otomobiller

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Forbes dergisinde bu yıl da satış istatistikleri incelenerek dünya çapında en çok satışı gerçekleşen 12 model belirlendi ve yayınlandı.

Haydi bakalım biraz hayal gücünüzü zorlayın, kimler var listede, bir tahmin yürütün.

Mesela Focus sıralamada var mı, varsa gene Golf'e geçilmiş mi?

Lider kim? Sürpriz isim hangisi olabilir?

Kafa yormaktan sıkıldığınızda sonuçlara göz atabilirsiniz: http://s6.postimage....q3e29/SATIS.jpg

Makalenin kendisi de burada: http://www.forbes.co...s-are-changing/

Yanıtlama zamanı:

Wuling Sunshine ne yaaa??? İlk kez böyle bir marka ve model duyuyorum...Çinde mi satılıyor muş??? Ehehehe...Yalnız Toyota Corolla gerÇekten takdiri haketmiş..Hyundai de büyük atılım ve değişiminin meyvlarini alıyor...Focus ise bu fiyatına rağmen 4.lüğe yerleşmiş..Çok garip valla.....

Yanıtlama zamanı:

Yürü be Hyundai :kıhkıh::) :) :)

Yanıtlama zamanı:

toyota japonya depreminden sonra büyük darbe almasına rağmen satışı mükemmel..Wuling Sunshine ise herkes gibi ilk defa duyuyorum...

Yanıtlama zamanı:

Wuling Sunshine ...Müzik grubu ismi gibi....Çin markasıdır kesin...5 Milyar Nüfus olunca tabi,tek başına satış rakamıyla ktlamış diğer markaları....Yalnız woswos yine 3 modelini birden sokmuş listeye...Ford ise sadec Focusla var....Mondeo ve Fiesta yok....

Yanıtlama zamanı:

Wuling Sunshine ...Müzik grubu ismi gibi....Çin markasıdır kesin...5 Milyar Nüfus olunca tabi,tek başına satış rakamıyla ktlamış diğer markaları....Yalnız woswos yine 3 modelini birden sokmuş listeye...Ford ise sadec Focusla var....Mondeo ve Fiesta yok....

Fiesta orda :kıhkıh: abi gözlüğü uzattım bak :)

Yanıtlama zamanı:

Aaaaa varmış yaa,hakkaten bakarkör olduk iyi mi....Tevfik sağol yaa,bu foto herşeyi açıklıyor zaten....Hahahahaaa.....Kamyonetin ne işi va bu sıralamada yahu.....Kamyonetide otomobilden mi sayacağız?Otomobil diyince benim aklıma binek araçlar geliyor....Demekki Kamyonu flan da otomobil kategorisine sokucaz artık... :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aaaaa varmış yaa,hakkaten bakarkör olduk iyi mi....Tevfik sağol yaa,bu foto herşeyi açıklıyor zaten....Hahahahaaa.....Kamyonetin ne işi va bu sıralamada yahu.....Kamyonetide otomobilden mi sayacağız?Otomobil diyince benim aklıma binek araçlar geliyor....Demekki Kamyonu flan da otomobil kategorisine sokucaz artık... :P

Minivan olarak girmiş listeye, çok satıldığı için kıyak geçmişler demek.

http://www.wulingmotors.com/1-wuling-sunshine-3.html

Yanıtlama zamanı:

wuling sunshine beni yine şaşırtmadı... kalitesi, dayanıklılığı, donanım zenginliği ve özellikle yenilik yaratan dış tasarımı ile uzun süredir takip ettiğim bir araçtı. bence bulunduğu sırayı fazlasıyla haketmiş :P

Yanıtlama zamanı:

Eğer o nesne otomobil sayılıyorsa Ford F serisini de otomobil saysınlar.İlk3e girer direk. Bu sene iyi satılıyormuş..

Bu arada honda civic çok kötü kan kaybediyor. Yeni kasa amerikada tutulmadı..Allahtan kemik kitlesi var da idare ediyor. 1-2 ay önce ufak indirim yaptılar. Seneye orada görmeyebiliriz civici..

Yanıtlama zamanı:

renault yok bu siralamada hem de hic bir modeli garip degilmi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.