Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_38997 Forbes dergisinde bu yıl da satış istatistikleri incelenerek dünya çapında en çok satışı gerçekleşen 12 model belirlendi ve yayınlandı. Haydi bakalım biraz hayal gücünüzü zorlayın, kimler var listede, bir tahmin yürütün. Mesela Focus sıralamada var mı, varsa gene Golf'e geçilmiş mi? Lider kim? Sürpriz isim hangisi olabilir? Kafa yormaktan sıkıldığınızda sonuçlara göz atabilirsiniz: http://s6.postimage....q3e29/SATIS.jpg Makalenin kendisi de burada: http://www.forbes.co...s-are-changing/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_38999 Wuling Sunshine ne yaaa??? İlk kez böyle bir marka ve model duyuyorum...Çinde mi satılıyor muş??? Ehehehe...Yalnız Toyota Corolla gerÇekten takdiri haketmiş..Hyundai de büyük atılım ve değişiminin meyvlarini alıyor...Focus ise bu fiyatına rağmen 4.lüğe yerleşmiş..Çok garip valla..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39001 Camry beni şaşırttı niyeyse.Wuling Sunshine'ı ilk kez duydum ve gördüm çin transporter'I sanırsam . Dünya Alman'dan Japon'a yöneliyor gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39039 toyota japonya depreminden sonra büyük darbe almasına rağmen satışı mükemmel..Wuling Sunshine ise herkes gibi ilk defa duyuyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39041 Camry kral araçdır ama Avrupa benim kriterimdir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39044 Wuling Sunshine ...Müzik grubu ismi gibi....Çin markasıdır kesin...5 Milyar Nüfus olunca tabi,tek başına satış rakamıyla ktlamış diğer markaları....Yalnız woswos yine 3 modelini birden sokmuş listeye...Ford ise sadec Focusla var....Mondeo ve Fiesta yok.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39045 Wuling Sunshine ...Müzik grubu ismi gibi....Çin markasıdır kesin...5 Milyar Nüfus olunca tabi,tek başına satış rakamıyla ktlamış diğer markaları....Yalnız woswos yine 3 modelini birden sokmuş listeye...Ford ise sadec Focusla var....Mondeo ve Fiesta yok.... Fiesta orda abi gözlüğü uzattım bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201114 yıl comment_39052 Aaaaa varmış yaa,hakkaten bakarkör olduk iyi mi....Tevfik sağol yaa,bu foto herşeyi açıklıyor zaten....Hahahahaaa.....Kamyonetin ne işi va bu sıralamada yahu.....Kamyonetide otomobilden mi sayacağız?Otomobil diyince benim aklıma binek araçlar geliyor....Demekki Kamyonu flan da otomobil kategorisine sokucaz artık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl Yazar comment_39102 Aaaaa varmış yaa,hakkaten bakarkör olduk iyi mi....Tevfik sağol yaa,bu foto herşeyi açıklıyor zaten....Hahahahaaa.....Kamyonetin ne işi va bu sıralamada yahu.....Kamyonetide otomobilden mi sayacağız?Otomobil diyince benim aklıma binek araçlar geliyor....Demekki Kamyonu flan da otomobil kategorisine sokucaz artık... Minivan olarak girmiş listeye, çok satıldığı için kıyak geçmişler demek. http://www.wulingmotors.com/1-wuling-sunshine-3.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39103 wuling sunshine beni yine şaşırtmadı... kalitesi, dayanıklılığı, donanım zenginliği ve özellikle yenilik yaratan dış tasarımı ile uzun süredir takip ettiğim bir araçtı. bence bulunduğu sırayı fazlasıyla haketmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39147 Dünya çapı bizi yanıltır.. Avrupa'yı bekliyorum ben... Misal; 320 bin sattı Fiesta Kasım'a kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39157 Eğer o nesne otomobil sayılıyorsa Ford F serisini de otomobil saysınlar.İlk3e girer direk. Bu sene iyi satılıyormuş.. Bu arada honda civic çok kötü kan kaybediyor. Yeni kasa amerikada tutulmadı..Allahtan kemik kitlesi var da idare ediyor. 1-2 ay önce ufak indirim yaptılar. Seneye orada görmeyebiliriz civici.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201114 yıl comment_39166 renault yok bu siralamada hem de hic bir modeli garip degilmi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın