Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 2 Ghia TDCi triptronik.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar.

Focus'un dizel otomatik vitesi yoktu diye biliryodum ki, varmış. Yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum ama.

Şimdi böyle bir araç var ve biz bu aracı almak istiyoruz. Bir tanıdığımız otomatik vites focus arıyor. Dizel seçeneği olmadığı için benzinli bakıyorduk ki, böyle bir araç bulduk. Şimdi asıl soru, bu araç hakkında bilgi, görgü, ve yorum istiyorum sizlerden.

Aracımız 2007 model. 46,000 KM de, hata boya, v.s. yok. ve fiyat 33,000 tl. isteniyorsa da, 30-31 arası alınabilecek sanıyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Ve ayrıca Ford'un otomatik vitesleri hakkında fikir verebilirseniz sevinirim. Yani ne gibi problemler yaşayabiliriz. Ne gibi arızaları olur.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 16,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Otomatik dizel istiyorsanız ya biraz "riks" alacaksınız halk tipi arabalarda, ya da gönül rahatlığı ile gidip Audi, BMW ve neydi bir Alman markası daha vardı ondan alacaksınız.

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Hayırdır. Focus'a uzak kal dediğini ilk kez şahit oldum.

• Doğrudur DSG çok güzel bir şanzıman olsa da 7 ilerilerde çıkan ve özellikle düşük hızda arnavut kaldırımlarında belli olan sesle beraber, titreme ve kavrama sorunları baş göstermektedir. 6 ileri şanzı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benzinlileri için de mi aynı yorumu söylüyorsun.

Ayrıca tavsiye edebileceğin max 30,000-32,000 arası otomobil. Min 2005 model. mümkünse dizel, değilse sedan. :)

Ne güzel kriterlerimiz var değil mi?

Yanıtlama zamanı:

Ümit kardeşim dizel Focus dan çok memnun olan tanıdıklarım var(dı) , hatta bir tanesi "Ford bu arabayı fazla performanslı olduğu için tehlikeli bulup Üretimden kaldırdı" diye kendinden emin iddialarda bulunuyordu..

Bu araçların en bÜyÜk sorunu turbo motorun torkunun otm. şanzımanda soruna neden olabilmesiydi; alıp memnun olmak da var sorun yaşamak da..

Yanıtlama zamanı:

Bana dicek bişey bırakmamışlar :) O araçtan uzak durmakta fayda var. Benim focus almama vesile olan arkadaşımda c-mx tdci cvt vardı çok sıkıntı çekti şanzımanından :

Yanıtlama zamanı:

Benzinlileri için de mi aynı yorumu söylÜyorsun.

Ayrıca tavsiye edebileceğin max 30,000-32,000 arası otomobil. Min 2005 model. mÜmkÜnse dizel, değilse sedan. :)

Ne gÜzel kriterlerimiz var değil mi?

Hiç o toplara girmemek lazım (dizel otomatik focustan bahsediyorum).

Yeni aracı alırken satış temsilcisine sordu bizim peder "otomatik yok mu" diye.. Adam da bi ara Üretildi ama çok sorun çıkardı ondan sonra geri çekildi yanıtını verdi.

Bi öneri isterseniz ben Golf derim.. Dizel ve otomatik şanzımanda Volkswagen'e gÜvenilir diye dÜşÜnÜyorum. O fiyatlara da rahatlıkla bulunabilicek bi araba.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genel yorum, dizel motorun torkunu otomatik şanzımanın kaldıramadığı, peki bunun benzinlisi alınabilir mi?

Bana kalsa otomatik vites alınacaksa ya mercedes, ya BMW ya da Audi gibi markalar alınmalı.

Ford gibi, Renault gibi, Honda, Toyota gibi araçların ikici el otomatik şanzımanlarının sıkıntı çıkartacağını düşünüyorum. Honda ve Toyota belki bir nebze daha alınabilir ama, diğerlerini kesinlikle almayı düşünmem.

Yanıtlama zamanı:

Bizim arabada dizel otomatik 3 kere şanzıman indi yapıldı çok yolda bıraktı beni ve vites geçişlerinden falan çok rahatsız onun için şuan bu istanbul trafiğinde bile olsam düz istiyorum

Yanıtlama zamanı:

Markalarla ilgisi yok bunun...Neyse

Benzinlide sıkıntı yok

Pederin Caddy'si de dizel otamatik ama bugüne kadar tek bi sıkıntı bile yaşanmadı..

Gerçi DSG apayrı bi dünya ama Volkswagen'e güvenilir bu konuda.

Yanıtlama zamanı:

Pederin Caddy'si de dizel otamatik ama bugüne kadar tek bi sıkıntı bile yaşanmadı..

Gerçi DSG apayrı bi dünya ama Volkswagen'e güvenilir bu konuda.

Maalesef pek doğru değil.

https://www.google.com/search?hl=en&q=vw+dsg+ar%C4%B1za

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.