Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362412 Herkese Merhaba, aracımı alalı yaklaşık 2 hafta oluyor, hız göstergesinde hızımı yaklaşık 15km kadar eksik gösteriyor. Aracı çalıştırdığımda ibre yerinden hiç kıpırdamıyor, fotoğraflarda sorun net bir şekilde görünüyor.İlk resimde araç çalışır halde ve ibre sıfırın altında, ikinci resimde 76 km/h ye sabitlediğim halde ibre 60 km/h de duruyor. Gps ile kadran arasında ufak bir hız farkı olduğunu biliyorum fakat burada fark çok fazla. Bu sorunla ilgili bir fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362413 İbre yerine yanlış oturtulmuş, montaj hatası, garantiden değiştirsinler veya düzeltsinler, servise gösterin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362414 Muhtemelen geniş ekran km saati takılmadan önce sallanma sonucu ibre 0 konumundan aşağı kaymış. Km saati sökülüp düzelmesi sağlanabilir. Çok hassastır ibreler... Km saati aldığınızda vardı sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl Yazar comment_362422 Aldığımda bu şekildeydi, yani ben herhangi bir değişiklik yapmadım. Araç 2012 model ve garantisi malesef yok. Göstergeyi söküp ibreyi düzeltmek gerekiyorsa bunu yapabilirim. Eski araçlarımda birkaç defa göstergeyi söküp işlem yapmıştım, yani elimden gelir sorun değil. Göstergeyi sökmeden önce akü bağlantısını çıkartacağım fakat tekrar topladıktan sonra gösterge de yada araçta herhangi bir sıfırlanma veya ayar gerektiren yerler var mı acaba? Sanırım geniş ekran değişimi yapan arkadaşlar vardı, şuna dikkat etmeniz gerekir dediğiniz bir şeyler varsa bilmek isterim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362426 Hassas bir mekanizmadır, kırmayın, eğmeyin, koparmayın yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362429 Şurayı bir okuyun, sökme takma ile ilgili modele özgü bazı detaylar orada var İbreler, dişliye oturur gibi oturuyor. Söküldüğü konuma geri takılmaz ise bu şekilde oluyor. Söküp yerine takarken soldaki devir göstergesi ile aynı yere kadar dayandığını kontrol edebilirsiniz. Zor bir işlem değil, daha önce de yaptı iseniz, kolaylıkla yaparsınız. Benim anlamadığım, birisi sökmemiş ise bu şekilde olması zor. İbreler sallanma ile kaymaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl Yazar comment_362433 Cevaplar için teşekkür ederim. Ben aracın 3. Sahibiyim, 2. Sahibinde 3 ay kullanmış. İlk sahibinde ne olmuş bilmiyorum ama ekran değişimi gibi bir işlem yapıldığını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362454 Bir saat önce, Hüseyin Pehlivan said: Cevaplar için teşekkür ederim. Ben aracın 3. Sahibiyim, 2. Sahibinde 3 ay kullanmış. İlk sahibinde ne olmuş bilmiyorum ama ekran değişimi gibi bir işlem yapıldığını düşünüyorum. Kutup başını sökmeye gerek yok. Saati çıkarıp biraz salla bakalım, umarım düzelir. Aksi taktirde içini açmak gerekir ki çok dikkatli olmak gerek. hatta o zaman işin ehli biri gerekebilir. Bir kilometreciye de danışmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201610 yıl comment_362477 işlem zor değil.akü kutup başını sökmeyede gerek yok. direksiyon mandalını kurtarıp kendinize cekip ve kapağı söktükten sonra 2 toks vidayı sökün,ardından km saatini kendinize yavaşça çekerek sökebilirsiniz. gösterge daha önce açılmış,büyük ihtimal işlem yapılmış. ibre sallama yada darbeyle kaymaz.montaj hatası var. söküp takmak tamirini yapmak max 30 dak. Mayıs 8, 201610 yıl Galip Kandemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl comment_362617 17 saat önce, Ozan Kar said: Araç tekno yalnız. Gösterge orijinal. Nokta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl Yazar Solution comment_362778 Bugün biraz vaktim vardı ve göstergeye bir el atayım dedim. Sökmek gerçekten kolaymış, birkaç deneme ile ibrenin doğru konumunu buldum ve çok şükür sorunsuz hallettim. Sorunun çözümü için yol gösteren herkese teşekkürler. İşte sonuç; Hazır açmışken tozlarını ve ekranı temizledim. 50 km/h sabitlenmiş hali Buda dururken ki hali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl comment_362785 Nasıl ve neyi değiştirdiniz tam olarak ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl Yazar comment_362786 Hız ibresini dikkatlice çekerek çıkarttım ve konumunu biraz yukarı doğru kaydırıp tekrar taktım. Test menüsünden kontrol edip göstergeyi topladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl comment_362794 52 dakika önce, Hüseyin Pehlivan said: Hız ibresini dikkatlice çekerek çıkarttım ve konumunu biraz yukarı doğru kaydırıp tekrar taktım. Test menüsünden kontrol edip göstergeyi topladım. Eline sağlık Hüseyin, mis gibi olmuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın