Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201610 yıl Yazar comment_369496 Bu problemle ilgili bir tespitimi paylaşmak istiyorum. Şu an aracımda video daki ses yok. Sabahları havanın o kadar soğuk olmaması etken olabilir. Fakat ilk çalışma sonrası kalkislarda yaşadığım titreme vs gibi bir problem de kalmadı. Gel gelelim nasıl güzeldi. Kesinlikle enjektör temizliği falan da yaptirmadim. Öncelikle Opet ten mazot almak yerine shell e geri döndüm. Daha sonra aracı yüksek devirli olarak ki baya bastım yaklaşık 35 dk kullandım. Ertesi gün problem ortadan kalktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201610 yıl comment_369498 bu durumda opet mazotu alarak hata mı yapıyoruz? yolumun üzerinde shell de var ama hiç shell almadım. garanti süresi bitmeden opetten başka yerden almayayım diyordum ama shell denemek mi lazım acaba bir de? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201610 yıl Yazar comment_369576 bu durumda opet mazotu alarak hata mı yapıyoruz? yolumun üzerinde shell de var ama hiç shell almadım. garanti süresi bitmeden opetten başka yerden almayayım diyordum ama shell denemek mi lazım acaba bir de? Garanti kısmına bir şey diyemem ama piyasada shell in hep bir adım önde olduğuna dair yorumlar okudum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201610 yıl Yazar comment_378463 Konuyu hortlatmak istiyorum. Onceki hafta enjektör temizliği işlemi için aracı Delphi servisine götürdüm. Temizlik sonucu enjektorlerin iseme yapmaya devam etmesi neticesinde enjektör memelerini değiştirdim. 1000 tl gibi bir masraf. Sonuçlar yine değişmedi. Sabah yine benzer sesler çıkarıyor. Servisin iddiası PCM veya Kablolar ile ilgili olduğu. Çözmek için tekrar götüreceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201610 yıl comment_378487 3 saat önce, Metin Deniz yazdı: Konuyu hortlatmak istiyorum. Onceki hafta enjektör temizliği işlemi için aracı Delphi servisine götürdüm. Temizlik sonucu enjektorlerin iseme yapmaya devam etmesi neticesinde enjektör memelerini değiştirdim. 1000 tl gibi bir masraf. Sonuçlar yine değişmedi. Sabah yine benzer sesler çıkarıyor. Servisin iddiası PCM veya Kablolar ile ilgili olduğu. Çözmek için tekrar götüreceğim. Bunlar temizlenmiş halleri değildir umarım? Kalibrasyonu yapıldı mı? Yapıldıysa nasıl yapıldı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201610 yıl Yazar comment_378491 Yanlarında değildim ama kalibrasyon yani öğrenme işlemi yapıldı dediler. Yolda yapılmış. Bunlar temizlik öncesi halleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409732 Temizlik falan hepsi yalan. 4 enjektor değişti olay bitti. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl comment_409734 Aracı yüksek devirde 30 dk kullanarak bilmeden de olsa Partikul temizliği yapmışsınız hocam. Aracinizin partikul filtreside dolmus ondan sabahlari kalkışta titreme yapiyor da olabilir. Yakıt öyle birden farkettirmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409737 DPF ile ilgisi yok doluluk oranına baktığımda problem göremiyorum. Ayrıca problem 1 yıldır devam ediyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın