Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 km focus 1. gunde beni yolda birakti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracın arızalanması onu "ayıplı" yaparmı? Hakimin takdirine kalmış. Bence yapmaz.

Mertol Bey, kanunlarımız önünde bir malın, kullanım klavuzunda belirlenen şartlar dahilinde kullanılması dahilinde kullanılması halinde arızalanmayacağı öngörülmüştür. yani esas olan arızasızlık, istisna ise arıza durumudur. istisna olan durumun tolore edilebilmesi için garanti şartı konulmuştur. dolayısıyla, kullanıcıdan kaynaklanmayan, üretilen malın satın alınma tarihinde varolan veya daha sonra ortaya çıkan arıza ve hatalar malı ayıplı hale getirecektir. tabi burada belirlenen kusur veya arızanın Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 4üncü maddesinde belirtilen şartlar dahilinde olması gereklidir. Madde metninde "Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir. " denilmekte. Dolayısıyla bu şekilde kusur oluşturan her arıza malı ayıplı hale getirecektir.

benim yorumlamam bu kadar :)

Alperen G. tarafından düzenlendi

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 17,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne güzel olur ya toplanır birbirinize arabalarınızın teknik özelliklerini pardon ya....bakkkkk benimkinin burası soyuldu....bak benimki takırdıyor benimki bak böyle yapınca calışmıyor diye birbirinize

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Ne ılımlısı seni kapıda karşılarlar Aracını 2. el değerinden alır. ÜstÜne 3-5 lira daha ödetip ecoboostu verirler Sonra yine bekleriz derler

• Bence Bora şeytanın kendi olmaya aday ama yukardakinin haberi yok şimdilik..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aracın arızalanması onu "ayıplı" yaparmı? Hakimin takdirine kalmış. Bence yapmaz.

Emtiadan beklenen faydanın tamamen veya kısmen kişinin kendi kusuru dışında oluşması halinde ayıp gerçekleşmiş demektir.Bu ayıbın tespiti ise emtianın niteliğiyle alakalıdır..Ayakkabınızın ayıbı gözle görülebilecekken,televizyon,otomobil gibi emtialarda ayıbı normal tüketicinin görebilmesi mümkün değildir.Bu nedenle bu tarz ürünlerde ilk arıza anından itibaren en doğru hareket malın değişimini talep etmek ya da bedelini istemektir.Tamir için beklenmesi şart değildir....

Yanıtlama zamanı:

E değiştirsinler o zaman? Ben sancısız olacağını hiç sanmıyorum o işin..

Yanıtlama zamanı:

E değiştirsinler o zaman? Ben sancısız olacağını hiç sanmıyorum o işin..

Oldukça sancılı olacağı kesin...Ben bir telefonu bile ne çilelerden sonra iade edip paramı almıştım...Gerçi otomobil konusunda daha kolay şimdi,otosan birçok davayı kaybettiği için bu durumlarda gayet hızlı davranıyor...Bence bu arkadaşımızın derhal aracın değişimini talep etmesi lazım...

Yanıtlama zamanı:

kardeşim burası hukuki net...sitesimi yawww...ama alperen daha iyi avukat bence Borada şeytanın avukatı olur bence... :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Bence Bora şeytanın kendi olmaya aday ama yukardakinin haberi yok şimdilik.. :wacko:

Yanıtlama zamanı:

kardeşim burası hukuki net...sitesimi yawww...ama alperen daha iyi avukat bence Borada şeytanın avukatı olur bence... :P

estağfurullah.. Bora abi hem yaşça büyüğüm hem meslekte büyüğümdür, saygılarımı sunarım.. ;)

Yanıtlama zamanı:

Avukat,herkesin hakkını savunabilecek hadar hümanist olmak zorundadır...."Suçluyu kazıyın,altından insan çıkar" Prof.Dr.Faruk EREM.

Şeytanın Avukatlığına gelince,ben şeytana bile papucunu ters giydiririm yeri geldiğinde..Mertolcum,şeytanda kimmiş,ben şeytan olmakla uğraşmam,o alt seviye...eheheheheee....

Alperen çok sağol kardeşim..Akıl yaşta değil baştadır..Tecrübe ise yenilmiş kazıklarınikaybedilmiş davaların bileşkesidir..."Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz.Fakat hiç bir hiyerarşik üstte tanımıyoruz.En kıdemsizin,en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar köle kullanmadılar,fakat efendileri de olmadı." MOLIERAC :P

Yanıtlama zamanı:

1fmzb.jpg

Avukat hırsızlıkla suçlanan müvekkilini yaratıcı bir savunma ile hapisten kurtarmak istemektedir. Avukat Yargıca hitaben;

- "Müvekkilim, arabanın camından içeri sadece kolunu sokup çantayı almıştır. Müvekkilimin kolu, müvekkilimin bizzat kendisi değildir. Sadece bir kol tarafından işlenen bir suç için niye bütün bir kişiyi cezalandırıyorsunuz." der...

Yargıç , gülümseyerek;

- "Peki o zaman aynı mantıkla gidiyorum ve müvekkilinizin kolunu 1 yıl hapse mahküm ediyorum. Müvekkiliniz isterse ona eşlik edebilir." der...

Müvekkil gülümser. Avukatın yardımıyla müvekkilin takma kolunu çıkartırlar ve dönüp giderler...

Yanıtlama zamanı:

Şeytanın Avukatlığına gelince,ben şeytana bile papucunu ters giydiririm yeri geldiğinde..Mertolcum,şeytanda kimmiş,ben şeytan olmakla uğraşmam,o alt seviye...eheheheheee....

Istesende seytan olamazsin zaten. Seytan kadin kiliginda yeryuzunde vucut bulmus.. Teee Adem zamanindan bu yana boyle.. Netekim cennetten bile onlarin yuzunden kovulmadikmi.. :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araci yilin son gunu teslim aldim beyin degistirilmis yakit ta sikinti yokmus 100 km teste sokmuslar 2 gundur kullaniyorum sikinti yok simdilik

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Araci yilin son gunu teslim aldim beyin degistirilmis yakit ta sikinti yokmus 100 km teste sokmuslar 2 gundur kullaniyorum sikinti yok simdilik

Gözün aydın, 11 günlük sevimsiz bekleyiş sona ermiş, mutlu son.

Bu da nazarlık olsun, beterinden saklasın.

Geç de olsa keyfini sürmeye bak...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.