Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Katalatik Konvertör Arızası

Featured Replies

Solved by Misafir

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Servet Özkan said:

Enjektör ler , subap lar, buji ler.

Eğer triger değiştirildiyse sente.

Bujiler 3000 km olmadı değişeli. 

Triger değişmedi ancak enjektorlerde şıkırtı sesi var motor ısınınca kesilen temizlemek mi gerek acaba. 

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 17,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bence zihinsel olarak iptal ettirmemelisiniz. Hani hava kirliliği, dünyanın geleceği, çocuklarımıza mirasımız falan... 

• Arabada k&n hava filtresi var mı? Varsa eğer orijinal filtreyi takıp arızayı sildir. O2 sensörü bizim arabada pek bir garip. Kn ile yüksek vites düşük devir giderken bu hatayı alabilmen çok olası.

• O servis "baş teknisyeni" ne selam söyle benden ve filtreyi söküp arızayı ids ten temizlettir. Muhtemel sorunun kalmayacak. Üstüne duacım olacan.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bujiler 3000 km olmadı değişeli. 

Triger değişmedi ancak enjektorlerde şıkırtı sesi var motor ısınınca kesilen temizlemek mi gerek acaba. 

Temizlik iyidir.

Kaç km de araba.

Yanıtlama zamanı:
Temizlik iyidir.

80.000 oldu

Kim yapıyor bu işi ? servis mi yoksa Delphin denso bayileri yapabilir mi?

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Özer Aksu said:

80.000 oldu

Kim yapıyor bu işi ? servis mi yoksa Delphin denso bayileri yapabilir mi?

servisin çalıştığı pompacılar var muhtemelen istanbulda uzman dizel bilgin dizel :) yapıyordur ben uzman dizelde yaptırmıştım ankarada sonuç gayet başarılı idi :)

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Serkan Karakoca said:

servisin çalıştığı pompacılar var muhtemelen istanbulda uzman dizel bilgin dizel :) yapıyordur ben uzman dizelde yaptırmıştım ankarada sonuç gayet başarılı idi :)

Benzinli bir araç için buna gerek var mı ? Dizel araç için anlıyorum ama benzinlide enjektör temizliği biraz soru işaretleri oluşturuyor. kullanılan yakıt temiz ve kaliteli ise tabiki..

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu said:

Benzinli bir araç için buna gerek var mı ? Dizel araç için anlıyorum ama benzinlide enjektör temizliği biraz soru işaretleri oluşturuyor. kullanılan yakıt temiz ve kaliteli ise tabiki..

niye benzinlide yakıtı başak bir parçamı  silindire basıyor yine enjektör basıyor ! zaten gidince hemen sökmezler enjektörleri önce 2 farklı bilgisayara bağlıyolar pclerde çıkan arıza kodlarına  sökülmesine karar veriyorlar sökerken şu kadar alt limit yada bu kadar üst limit maliyeti olur diye bilgi veriyolar servette yaptırdı diye biliyorum benden sonra :)

işlem yapılmadan önceki enjektörlerin söküldüğündeki ilk hali aşşağıdakiler :)  biraz ürktüm ama ilk sökülünce :)

IMG_9885.JPG

IMG_9889.JPG

IMG_9891.JPG

teste bağlandığındaki işlem yapılmadan çıkan tablo :) 2 ve 4 numara %20 kapasite ile çalışıyormuş 

IMG_9897.JPG

temizlendikten sonraki hali aşşağıda :D zamanında müdahale etmişiz tam yoksa enjektör almak zorunda kalacaktık :D

IMG_9906.JPG

IMG_9907.JPG

Yanıtlama zamanı:

Maliyeti ne oldu

Temizlikten sonra neler değişti

Ne kadar sürede yapıldı ...

Yanıtlama zamanı:

aşşağıdakilerde pilot (yani rolanti)

IMG_9899.JPG

ara gaz hızlanma tablosu :)

IMG_9895.JPG

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Biz bunları bilmez hocam bize türkçe meali yokmu ? :)

Yanıtlama zamanı:

bunlarda ful gaz verileri :)IMG_9904.JPG

22 dakika önce, Özer Aksu said:

Maliyeti ne oldu

Temizlikten sonra neler değişti

Ne kadar sürede yapıldı ...

350 ile 850 arasında değişebilir dediler sökün gözümle göreyim dedim :) sıkıntılar vardı aracımda gözümle gördüm mis oldu 600 dediler 500 e bağladık...en az yarım gün sürer :)

işlemler yapıldıktan sonra izlenimlerim 

1- Motor artık sarsıntısız ve daha gürültüsüz çalışıyor 
2- performans hissedilir derecede arttı.
3- yakıt tüketimi hissedilir derecede azaldı .

10 dakika önce, Özer Aksu said:

Biz bunları bilmez hocam bize türkçe meali yokmu ? :)

grafik resimlerine en üstten itibaren sağ üst köşeyi üstteki grafikleri kontrol edin grafikler normalde hepsi aynı seviyede olması gerekiyor aynı hizada ilk grafik resmine bakıp diğerleri ile karşılaştırın ne demek istediğimi anlıyacaksınız ...

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bende pek önemli görmüyordum söktürdüm, baktım ve direk temizlemeye götürdüm. Analog test yapıldı. Test sonuçlarını görmeden farkettim ki şemsiye şeklinde fışkırması gereken yakıt bildiğin saçma bir şekilde çıkıyordu memeden. Test sonuçları doğruladı. Temizlendi 4 saat! Tekrar test edildi sıfır hata. Taktık ve iyi kide temizletmişim dedim. Bu arada teflonlarıda değişti. Maliyet 200tl. Tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:
Bende pek önemli görmüyordum söktürdüm, baktım ve direk temizlemeye götürdüm. Analog test yapıldı. Test sonuçlarını görmeden farkettim ki şemsiye şeklinde fışkırması gereken yakıt bildiğin saçma bir şekilde çıkıyordu memeden. Test sonuçları doğruladı. Temizlendi 4 saat! Tekrar test edildi sıfır hata. Taktık ve iyi kide temizletmişim dedim. Bu arada teflonlarıda değişti. Maliyet 200tl. Tavsiye ederim.

200 tl mi Nerede burası sırf bunun için bile ankaraya gelinir. [emoji1]

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Özer Aksu said:

200 tl mi Nerede burası sırf bunun için bile ankaraya gelinir. emoji1.png

Özer senin km önümüzdeki günlerde daha da yükselecek galiba :)

İzmir, Ankara etc...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.