Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364102 18 dakika önce, Servet Özkan said: Enjektör ler , subap lar, buji ler. Eğer triger değiştirildiyse sente. Bujiler 3000 km olmadı değişeli. Triger değişmedi ancak enjektorlerde şıkırtı sesi var motor ısınınca kesilen temizlemek mi gerek acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364111 Bujiler 3000 km olmadı değişeli. Triger değişmedi ancak enjektorlerde şıkırtı sesi var motor ısınınca kesilen temizlemek mi gerek acaba. Temizlik iyidir. Kaç km de araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364112 Temizlik iyidir. 80.000 oldu Kim yapıyor bu işi ? servis mi yoksa Delphin denso bayileri yapabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364144 3 saat önce, Özer Aksu said: 80.000 oldu Kim yapıyor bu işi ? servis mi yoksa Delphin denso bayileri yapabilir mi? servisin çalıştığı pompacılar var muhtemelen istanbulda uzman dizel bilgin dizel yapıyordur ben uzman dizelde yaptırmıştım ankarada sonuç gayet başarılı idi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364147 1 dakika önce, Serkan Karakoca said: servisin çalıştığı pompacılar var muhtemelen istanbulda uzman dizel bilgin dizel yapıyordur ben uzman dizelde yaptırmıştım ankarada sonuç gayet başarılı idi Benzinli bir araç için buna gerek var mı ? Dizel araç için anlıyorum ama benzinlide enjektör temizliği biraz soru işaretleri oluşturuyor. kullanılan yakıt temiz ve kaliteli ise tabiki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364148 Şimdi, Özer Aksu said: Benzinli bir araç için buna gerek var mı ? Dizel araç için anlıyorum ama benzinlide enjektör temizliği biraz soru işaretleri oluşturuyor. kullanılan yakıt temiz ve kaliteli ise tabiki.. niye benzinlide yakıtı başak bir parçamı silindire basıyor yine enjektör basıyor ! zaten gidince hemen sökmezler enjektörleri önce 2 farklı bilgisayara bağlıyolar pclerde çıkan arıza kodlarına sökülmesine karar veriyorlar sökerken şu kadar alt limit yada bu kadar üst limit maliyeti olur diye bilgi veriyolar servette yaptırdı diye biliyorum benden sonra işlem yapılmadan önceki enjektörlerin söküldüğündeki ilk hali aşşağıdakiler biraz ürktüm ama ilk sökülünce teste bağlandığındaki işlem yapılmadan çıkan tablo 2 ve 4 numara %20 kapasite ile çalışıyormuş temizlendikten sonraki hali aşşağıda zamanında müdahale etmişiz tam yoksa enjektör almak zorunda kalacaktık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364149 Maliyeti ne oldu Temizlikten sonra neler değişti Ne kadar sürede yapıldı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364150 aşşağıdakilerde pilot (yani rolanti) ara gaz hızlanma tablosu Mayıs 18, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364152 Biz bunları bilmez hocam bize türkçe meali yokmu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364153 bunlarda ful gaz verileri 22 dakika önce, Özer Aksu said: Maliyeti ne oldu Temizlikten sonra neler değişti Ne kadar sürede yapıldı ... 350 ile 850 arasında değişebilir dediler sökün gözümle göreyim dedim sıkıntılar vardı aracımda gözümle gördüm mis oldu 600 dediler 500 e bağladık...en az yarım gün sürer işlemler yapıldıktan sonra izlenimlerim 1- Motor artık sarsıntısız ve daha gürültüsüz çalışıyor 2- performans hissedilir derecede arttı.3- yakıt tüketimi hissedilir derecede azaldı . 10 dakika önce, Özer Aksu said: Biz bunları bilmez hocam bize türkçe meali yokmu ? grafik resimlerine en üstten itibaren sağ üst köşeyi üstteki grafikleri kontrol edin grafikler normalde hepsi aynı seviyede olması gerekiyor aynı hizada ilk grafik resmine bakıp diğerleri ile karşılaştırın ne demek istediğimi anlıyacaksınız ... Mayıs 18, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364156 Benzinli bir araç için buna gerek var mı ? Dizel araç için anlıyorum ama benzinlide enjektör temizliği biraz soru işaretleri oluşturuyor. kullanılan yakıt temiz ve kaliteli ise tabiki.. Bende pek önemli görmüyordum söktürdüm, baktım ve direk temizlemeye götürdüm. Analog test yapıldı. Test sonuçlarını görmeden farkettim ki şemsiye şeklinde fışkırması gereken yakıt bildiğin saçma bir şekilde çıkıyordu memeden. Test sonuçları doğruladı. Temizlendi 4 saat! Tekrar test edildi sıfır hata. Taktık ve iyi kide temizletmişim dedim. Bu arada teflonlarıda değişti. Maliyet 200tl. Tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364160 Bende pek önemli görmüyordum söktürdüm, baktım ve direk temizlemeye götürdüm. Analog test yapıldı. Test sonuçlarını görmeden farkettim ki şemsiye şeklinde fışkırması gereken yakıt bildiğin saçma bir şekilde çıkıyordu memeden. Test sonuçları doğruladı. Temizlendi 4 saat! Tekrar test edildi sıfır hata. Taktık ve iyi kide temizletmişim dedim. Bu arada teflonlarıda değişti. Maliyet 200tl. Tavsiye ederim. 200 tl mi Nerede burası sırf bunun için bile ankaraya gelinir. [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364171 @Serkan Karakoca çok güzel olmuş, iyi kurtarmışsın Senin araba kaç km? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364175 200 tl mi Nerede burası sırf bunun için bile ankaraya gelinir. [emoji1] Şaşmazda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364177 2 saat önce, Özer Aksu said: 200 tl mi Nerede burası sırf bunun için bile ankaraya gelinir. Özer senin km önümüzdeki günlerde daha da yükselecek galiba İzmir, Ankara etc... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın