Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Türkiye’de Yılın Otomobili “Skoda Superb”

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
28.04.2016 - 00:08 tarihinde, Mehmet Gün yazdı:

İyide bizde kullandığımız arabalarla ilgili nesnel değerlendirmeler yapıyoruz ama ford dışındaki arabalarla ilgili bir şey söylediğimizde hemen karşı çıkılıyor. Multijet fabrika verisi ortada, fabrikası bile benim motorum fazla yakıyor diyor. Ben kullanıyorum fazla yakıyor diyorum hemen ordan itiraz geliyor şirket arabası olduğundan fazla basıyorsunuz ondan çok yakıyor deniyor. Multijet 1.6  çekişi iyi değil diyorum hemen ordan birileri olurmu mutijet 1.3 ü bile uçuyor diyor. O zaman bende derim multijet alın neden tdci alıyorsunuz.

Kaldıki sözü edilen yarışmada d sınıfında şu araba, c sınıfında şu araba suv kategorisinde şu araba iyi denmiyorki. Öyle dense tamam

Bu ve benzeri ödüllerde elektrikli araçlar yeni çıkıyorken birçok kez 1. oldular. :) Demek istediğimiz anlamışsınızdır. Hani hayatın neresinde bunlar?

Hatta şöyle bir şey de var, bu araçlar tamamen yeni modeller yarın belki de çok kötü hataları çıkacak alanlar pişman olacak bunu da kimse bilemez.

Dün, arıza verisi olarak diplerde olan araçlar da car of the year seçildi örneğin. Bu ödüllerin seçilme kriterleri ortada sonuçlarına çok takılmayın, değmez.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 6,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

@Mehmet Gün Bey muhtemelen gene görüşünüzü değiştiremeyeceğim ama genel bilgi vermek adına üşenmeyip yazayım. Otomotiv Gazetecileri Derneği'nin üyesi 64 otomotiv gazetecisinin oluşturduğu bir jür

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bence kendinize özgü bir bakış açısı ile amacını aşan genellemeler yapıyorsunuz.  Bu forumda sürekli yazan kişiler kendi otomobillerini yerecek, başkalarını da övecek olgunlukta oldukları gibi, ç

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Volvo XC90'nın veya a4'ün egeadan daha iyi bir araba olduğunu bu listeyi yapanlarda en az sizin yada benim kadar iyi biliyorlardır.Bu yarışma hangi araba hangisininden daha lüks yada hangisi daha paha

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Bu ve benzeri ödüllerde elektrikli araçlar yeni çıkıyorken birçok kez 1. oldular. :) Demek istediğimiz anlamışsınızdır. Hani hayatın neresinde bunlar?

Hatta şöyle birşey de var. Bu araçlar tamamen yeni modeller yarın belki de çok kötü hataları çıkacak alanlar pişman olacak bunu da kimse bilemez.

Dün, arıza verisi olarak diplerde olan araçlar da car of the year seçildi örneğin. Bu ödüllerin seçimle kriterleri ortada sonuçlarına çok takılmayın, değmez.

Haklısınız, aynen katılıyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.