Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Türkiye’de Yılın Otomobili “Skoda Superb”


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

28.04.2016 - 00:08 tarihinde, Mehmet Gün yazdı:

İyide bizde kullandığımız arabalarla ilgili nesnel değerlendirmeler yapıyoruz ama ford dışındaki arabalarla ilgili bir şey söylediğimizde hemen karşı çıkılıyor. Multijet fabrika verisi ortada, fabrikası bile benim motorum fazla yakıyor diyor. Ben kullanıyorum fazla yakıyor diyorum hemen ordan itiraz geliyor şirket arabası olduğundan fazla basıyorsunuz ondan çok yakıyor deniyor. Multijet 1.6  çekişi iyi değil diyorum hemen ordan birileri olurmu mutijet 1.3 ü bile uçuyor diyor. O zaman bende derim multijet alın neden tdci alıyorsunuz.

Kaldıki sözü edilen yarışmada d sınıfında şu araba, c sınıfında şu araba suv kategorisinde şu araba iyi denmiyorki. Öyle dense tamam

 

Bu ve benzeri ödüllerde elektrikli araçlar yeni çıkıyorken birçok kez 1. oldular. :) Demek istediğimiz anlamışsınızdır. Hani hayatın neresinde bunlar?

 

Hatta şöyle bir şey de var, bu araçlar tamamen yeni modeller yarın belki de çok kötü hataları çıkacak alanlar pişman olacak bunu da kimse bilemez.

 

Dün, arıza verisi olarak diplerde olan araçlar da car of the year seçildi örneğin. Bu ödüllerin seçilme kriterleri ortada sonuçlarına çok takılmayın, değmez.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

 

Bu ve benzeri ödüllerde elektrikli araçlar yeni çıkıyorken birçok kez 1. oldular. :) Demek istediğimiz anlamışsınızdır. Hani hayatın neresinde bunlar?

 

Hatta şöyle birşey de var. Bu araçlar tamamen yeni modeller yarın belki de çok kötü hataları çıkacak alanlar pişman olacak bunu da kimse bilemez.

 

Dün, arıza verisi olarak diplerde olan araçlar da car of the year seçildi örneğin. Bu ödüllerin seçimle kriterleri ortada sonuçlarına çok takılmayın, değmez.

Haklısınız, aynen katılıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.