Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl comment_359301 Ustalar farlarımın resmini ekledim amerikan park modülü taktırmak istiyorum sizce güzel olur mu? Bir de gündüz ledleri sürekli yandığı için amerikan parklar da mı sürekli yanar? vw golf de görmüştüm yazılımla açtırmıştı arkadaşın teki ve zamanla sinyalin bulunduğu yer erimişti benim de başıma böyle bir şey gelebilir mi ? kesmeden biçmeden takılması mümkün müdür? Biraz fazla soru sordum Hakkınızı helal edin cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl comment_359306 Şu arabaya apaçi işler yapmayın abi,yazıktır. Oluyorsa mevcut başlıklara bakmak lazım yapan yazmıştır mutlaka (Bknz arama bölümü) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl Yazar comment_359307 Şimdi, Yakup Çağatay said: Şu arabaya apaçi işler yapmayın abi,yazıktır. Oluyorsa mevcut başlıklara bakmak lazım yapan yazmıştır mutlaka (Bknz arama bölümü) hocam bunun apaçilikle bi alakası yok ki zevk işi eski aracımda forddu onda da kullanıyorum ve yakıştığını düşünüyorum arama bölümüne baktım konuyu açmadan önce ampülle falan kesip biçmeden halledenler var ama eski modeller için benim araç için arıza ışığı yakar diye düşünüyorum far kablolarını kestirip yaptırmak da istemiyorum belki başka bi yöntemi vardır diye yazdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201610 yıl comment_359322 Gündüz farı var zaten neden böyle bir şeye giriştiniz ki? Bence bu haliyle hem orjinal hem de gayet güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201610 yıl Solution comment_359327 Ustalar farlarımın resmini ekledim amerikan park modülü taktırmak istiyorum sizce güzel olur mu? Bir de gündüz ledleri sürekli yandığı için amerikan parklar da mı sürekli yanar? vw golf de görmüştüm yazılımla açtırmıştı arkadaşın teki ve zamanla sinyalin bulunduğu yer erimişti benim de başıma böyle bir şey gelebilir mi ? kesmeden biçmeden takılması mümkün müdür? Biraz fazla soru sordum Hakkınızı helal edin cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler Kısaca ben sana ozetliyeyim durumu. Amerikan park takabilirsin fakat : Gündüz ledlerin bunun için kısık yanacak. Neden mi Gündüz farlarının kart devresi buna göre tasarlanmış. Ha olmaz mi olur. Nasıl? Fari camından ayırıp devreye gelen kabloya işlem yapacaksın. Deger mi ? Gereksiz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201610 yıl Yazar comment_359352 3 saat önce, Galip Kandemir said: Gereksiz ... anladım hocam eğer dediğiniz gibi olacaksa gereksiz evet 3 saat önce, Berat Hasbek said: Gündüz farı var zaten neden böyle bir şeye giriştiniz ki? Bence bu haliyle hem orjinal hem de gayet güzel. haklısınız hocam en iyisi böyle kalması Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361670 Ahmet bey bunlar hep amerikanın oyunu böyle daha zarif duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl Yazar comment_361677 Bir saat önce, MustafaKoçak said: Ahmet bey bunlar hep amerikanın oyunu böyle daha zarif duruyor zaten vazgeçtim hocam gündüz farları hep kısık yanacakmış böyle bişey olmasını da istemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362184 amerikan park yaptıranların sesin arabadaki gibi güzel farları yok Ahmet bey o yüzden yaptırıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl Yazar comment_362197 Bir saat önce, MustafaKoçak said: amerikan park yaptıranların sesin arabadaki gibi güzel farları yok Ahmet bey o yüzden yaptırıyorlar teşekkür ederim hocam Allah size de nasip inşallah tez vakitte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl comment_363441 Amin Ahmet bey ford u seviyorum ailecek fordçuyuz ama bundan sonraki arabam2013-2014superb olur insallah rabbim hayırlısını nasip etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl comment_363442 Bir ara bende merak ediyordum. Muayeneden geçemiyor, ve araç sigorta devrelerinde değişiklik yapman gerekiyor. Bence değmez, böyle güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 201610 yıl Yazar comment_363455 1 saat önce, MustafaKoçak said: Amin Ahmet bey ford u seviyorum ailecek fordçuyuz ama bundan sonraki arabam2013-2014superb olur insallah rabbim hayırlısını nasip etsin Allah gönlünüze göre versin hocam inşallah istediğiniz aracı kısa sürede alırsınız 1 saat önce, Mustafa Nural said: Bir ara bende merak ediyordum. Muayeneden geçemiyor, ve araç sigorta devrelerinde değişiklik yapman gerekiyor. Bence değmez, böyle güzel. geçen sene ford focus 2008 ghia aracımda amerikan park vardı ve muayeneden sıkıntısız bir şekilde geçmiştim bir kusur yazmıyordu bununla alakalı hocam ama şimdi nasıldır bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201610 yıl comment_363522 Su isleri gemden yapabilir duruma gelse birileri tum insanlik adina iyi olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201610 yıl comment_363529 9 dakika önce, Servet Özkan said: Su isleri gemden yapabilir duruma gelse birileri tum insanlik adina iyi olacak. vosvoslar bu şekil dimi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın