Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36822 İngiltere'nin tirajlı gazetelerinden Daily Telegraph'ın web nüshasında 2011 yılının en iyi otomobilleri arasında şaşırtıcı bir üye de var: Ford Focus Mk.3 Caterham ve Morgan'ın sıra dışı araçlarını bir kenara bırakacak olursak diğer üyeler genelde imrenerek arkasından uzun uzun baktığımız sınıftan. Gazete araca 5 üzerinden 5 yıldız vermiş ve nispeten detaylı bir inceleme de yayınlamış. http://www.telegraph...-best-cars.html Anlaşılan Focus İngiltere'de de istenildiği kadar satmıyor... Aralık 15, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36824 Satış rakamlarına baktın mı Cem abi ? Ford dünyasında ayrıntılı vermeye çalıştım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36827 benim okudugm tüm avrupa dergilerinde ve yılın en iyis içinde ilk 10 otomobil içerisinde focus mutlaka yer bulmuş...gurur verici... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36877 Focus'tan sonra FF görünce bir an fake mi dedim de devamında mantıklı arabalar da varmış neyseki . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36882 Neden diğer HB aile araçlarının sürüş keyfi bu arabadaki gibi olmaz demişler bu yüzden seçilmiş yüksek pay ile.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36899 Bir supercar serisinden seçmişler FF, GT3, lambo filan bir de mantıklı seçenekleri sunmuşlar Focus, 320d, Evoque, A6 gibi.Böyle olunca mantıklı olmakta da ben aynı türden sınıftan arabaların karşılaştırılmasına alışmışım demekki bir anlığına FF görünce dumur oldum. Geçen de havaalanında Evoque gördüm baya spor duruyor araba ancak biraz dar olduğunu tahmin ettik arkadaşla sıradan bir hb yüksekliğinde çünkü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın