Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-max'a Kuga Gösterge

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Polonyadan bu defa PTT kargo yolu ile gösterge aldım. Yeni sayılabilecek gösterge. Bugün montajı yaptık. C-max'a focus gibi sök-tak olmuyor. Arkadaki klipslerin gireceği bir yer yok. Geri kalan herşey c-max ile aynı olduğu için, klipsleri söktük, ve kalan çıkıntıları falçata ile traşladık. Sonra da montajı yaptık. Şimdilik iyi çalışıyor.

Gösterge ile şu anda makyajlılarda olan, ama makyajsızlarda olmayan bir kaç özellik geldi (dijital hız, saat, çift yol bilgisayarı, 4'lü ekranda kilometre sayacını ondalık vermesi gibi). Bir de pusula var, gittiğin yöne göre altta ilave yön bilgisi çıkıyor (sadece kuzey, güneybatı vs şeklinde)..

01 on.jpg

02 yeni ekran.JPG

03 hepsi.jpg

04 dijital.JPG

05 Saat.JPG

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 15,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gösterge ve far gösterimleri    

• İki gösterge arasındaki led farkı (üstteki eski gösterge) Yanlış saymadıysam, kuga göstergede 3 led eksik. "buzlanma tehlikesi", "auto stop-start" ve "brake" ledleri..  

• Yeni göstergemizde ilk defa depo ışığını yaktık  Bunda farklı olarak OK'ye basmayınca gitmeyen bir uyarı mevcut, eskisi böyle değil diye hatırlıyorum. Bu uyarıdan 7-8 km sonra yakıt aldım. Alınan litr

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hocam hayırlı olsun darısı bizim başımıza..

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun murat elm ile bağlanıp IPC den okutup hex kodlarını görebilir miyiz mevcut yazılım durumunu vs 

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun abi.güle güle kullanasın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, Özer Aksu said:

Hayirli olsun murat elm ile bağlanıp IPC den okutup hex kodlarını görebilir miyiz mevcut yazılım durumunu vs 

Göstergenin kodu FV4T-10849-LB. Applikasyon kodu olarak CV4T ile başlayan bir şeyler gördüm sanırım test menüde, bir ara bakar tam olarak yazarım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Özer Aksu Elm ile bağlanmadım ama test modu çalıştırdım. Şu şekilde kodlar var..

HW CV4T-14F094-BH

Micro ROM FV4T-14C026-BB2

Graphic ROM CV4T-14C026-DM

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun murat bey, bende pusula aktif olmadı sanırım gps ile alakalıdır herhalde. süre ölçer de çıkmadı.

Hakan K tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
36 dakika önce, Hakan K said:

hayırlı olsun murat bey, bende pusula aktif olmadı sanırım gps ile alakalıdır herhalde. süre ölçer de çıkmadı.

Pusula bilgisini GPSM modülünden alıyor diye tahmin ediyorum, araçta sync yoksa o nedenle aktif olmamıştır.

Yanıtlama zamanı:

sync yok evet bluetooht var sadece.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İki gösterge arasındaki led farkı (üstteki eski gösterge) Yanlış saymadıysam, kuga göstergede 3 led eksik. "buzlanma tehlikesi", "auto stop-start" ve "brake" ledleri..

led test eski.jpg

led test.jpg

Yanıtlama zamanı:

aynen, start-stop simgesi artık ekranda çıkıyor bende de.

Yanıtlama zamanı:

Yokuş kalkiş için bir simge gelmiyor .olmasi gerekmez mi ? Büyük eksiklik göstergede devreye girdiğini anlamiyorsunuz 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yokuş kalkış için simge yok fordlarda. İptal gibi gözüken ledler de zaten kullanılmıyor Hakan'ın söylediği gibi. Ford tasarruf yapmış.

Yanıtlama zamanı:

Buzlanma, start/stop güncelleme sonrası ekrana geldi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.