Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk3 MCA Gündüz Farı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Soner Erik said:

Aslında bende gündüz farı var ve onu led olan ile değiştirmek istediğimde soketlerde bir farklılık yoktur heralde. Sadece elm ile tanıtmak veya altif etmek yeterli.

Heralde emoji1.png

soner sizde gündüz farı var. Bixenon olmadıktan sonra sırf 2 tane yarım LED için masraf yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum :) 

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 18,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne ahı... Ulan otosan ! Ulan Otosan !!!     Focus club olacağız kimsenin haberi yok. Yazık bize. Kuzular orada yatıyorlarmış.  koyu renk farları olan titaniumlar gündüz f

• @Yakup Çağatay videoyu şimdi izledim bunda bir enayilik var. Tamam DRL koymuşlar ama kısa farlar açıldığında da DRL nin yanması gerekmiyor mu (%50 şiddette)? Burada yanmıyor . Dandik bu Golfte bö

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...senin farlar (sektör deyimi ile) Individual   Merak edip biraz inceledim ... Fört o farları -Nordic- versiyonlara koyuyormuş.&

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Soner Erik said:

Aslında bende gündüz farı var ve onu led olan ile değiştirmek istediğimde soketlerde bir farklılık yoktur heralde. Sadece elm ile tanıtmak veya altif etmek yeterli.

Heralde emoji1.png

Boluya geliyorsun değil mi? Ben seni bir zehirliyimde gör.

Yanıtlama zamanı:
22 April 2016 - 09:13 tarihinde, H. Cenk yazdı:

soner sizde gündüz farı var. Bixenon olmadıktan sonra sırf 2 tane yarım LED için masraf yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum :) 

Doğru bir yaklaşım. Sizin resimleri incelediğimde far yapılarında çok bir fark yok. sadece yarım led farkı var oda benim görüşümü iyileştirmiyor ise gerek yok.

22 April 2016 - 09:25 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

Boluya geliyorsun değil mi? Ben seni bir zehirliyimde gör.

Bolu'ya gelemiyorum maalesef. Bu Bi-xenon fikri zaten hep aklımda, hatta sağ olsun .e bazen konu ile ilgili konuşuyoruz. İleri dönemde güzel bir sistem yapacağız inşallah. Şu an bekleyeceğim, 2 sene sonra ürün yelpazesi gelişir diye düşünüyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
59 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Yabancılar için de sürpriz olmuş olmalı. Sayfayı paylaşmış biri.

http://www.focusclub.nl/forum/showthread.php?t=24973&page=13

Bu sana ders olsun :) Artık videoları ingilizce alt yazılı yapmalısın ve bu tip konulara da ufak bir ingilizce özet yazmalısın veya - yürü be kim tutar - :D yolafocuslaya bir de ingilizce yapıp dil tercihi sormalısın. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, H. Cenk said:

Bu sana ders olsun :) Artık videoları ingilizce alt yazılı yapmalısın ve bu tip konulara da ufak bir ingilizce özet yazmalısın veya - yürü be kim tutar - :D yolafocuslaya bir de ingilizce yapıp dil tercihi sormalısın. 

Eheh, alt yazıyı ekleriz abi yeterki talep gelsin. Youtube'da yorum olarak soranlara cevap veriyorum. 

Basit ve düzgün Türkçe yazarsak eğer g. translate ile bu seçenek belki verilebilir. 

@H. Cenk ek olarak YT bir özellik sunmaya başladı ön planda görmediğimiz çeviri kısmı mevcut başlık ve açıklama için son dönemde o özelliği kullanıyorum böylelikle yabancı dilde search yapınca bunlar (TR) da çıkıyor. Atıyorum benim başlık aslen Türkçe olsa da ona bu video gözüküyor. Böyle böyle bulunuyorlar sanırım bu yüzden insanlar Türkçe başlıkların yanına eng sub. diye not düşmeye başladı yoksa aşırı anlamsız bir not oluyor kendisi :D 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az önce köprü çıkışından bir Focus geliyordu. İnce gündüz farıyla. Bir baktım ki xenon yok hemde Titanium değil. Sürmesiz farda led gündüz farı.

Acaba ????

Hatalı mı geldi yoksa artık böyle mi [emoji14] para verip almamıştır herhal.

Yanıtlama zamanı:
Az önce köprü çıkışından bir Focus geliyordu. İnce gündüz farıyla. Bir baktım ki xenon yok hemde Titanium değil. Sürmesiz farda led gündüz farı.

Acaba ????

Hatalı mı geldi yoksa artık böyle mi [emoji14] para verip almamıştır herhal.

Hortum led koydurmuştur kendisi.
  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.