Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351913 Mazda‘nın şu an Türkiye’de satışı devam eden KODO-Hareketin Ruhu tasarım konsepti ile dikkat çeken popüler modeli Mazda6’nın dizel versiyonu Türkiye’de satışa sunuluyor. SKYACTIV teknolojisi ile heyecan verici bir sürüş deneyimi ve etkileyici güç ve verimlik sunan Mazda6 Dizel sahipleri ile buluşmaya başladı. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/mazda6-dizel-versiyonu-turkiyede/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl Yazar comment_351932 Mustang ve RS fiyatının olması gereken yeri gösteren örneklerden biri. SW AWD 43K'den pahalı. RS 40K ile başlıyor. Mustang da keze öyle buna özel vergiyi bile eklediğimizde arada dünya var. İlginç toplumdan herkes yararlanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351943 Bence hiçbir dizel japon arabası alınmaz. Japonlar dizelde resmen sınıfta kalmış durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351966 1 saat önce, Yakup Çağatay said: Niye? Pek öyle gözükmüyor ama Bu niye kime ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351968 heeee mazda6 mış ben 3 sandıydım...oldu ozaman ben tüyer... Mart 18, 201610 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351971 250 bin tane 250 binim olsa vermem der ben de kaçarım. Çünkü o kadar param olsa bunu almam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351973 3 dakika önce, Hakan Saraylı said: 250 bin tane 250 binim olsa vermem der ben de kaçarım. Çünkü o kadar param olsa bunu almam Mazdanında çok umuruydu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201610 yıl comment_352241 On Friday, March 18, 2016 at 17:18, Mehmet Gün said: Bence hiçbir dizel japon arabası alınmaz. Japonlar dizelde resmen sınıfta kalmış durumda. Neye göre yaptınız bu yorumu anlamadım. Mazda cx3 de kullanılan 1.5 dizel motoru kullananlar çok beğendiler. 105 bg olmasına rağmen çok daha güçlü hissettirdiğini ve tüketiminin de çok makul olduğunu okudum. Bence kötü değiller. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201610 yıl comment_352254 1 saat önce, Fatih Mehmet USLU said: Neye göre yaptınız bu yorumu anlamadım. Mazda cx3 de kullanılan 1.5 dizel motoru kullananlar çok beğendiler. 105 bg olmasına rağmen çok daha güçlü hissettirdiğini ve tüketiminin de çok makul olduğunu okudum. Bence kötü değiller. Bütün japon dizellerinin beygir gücü ve tork u düşük, yakıt sarfiyatı yüksek ayrıca çok pahalı. Şu bir gerçek ki japon firmaları dizel işine çok geç girdiler, daha kat etmeleri gereken çok yol var. Şimdi burada model bazlı bütün marka ve modelleri değerlendirebilirim ama gerek yok japon dizel konusu zaten herkesin malumu. Dizel otomatik konusu daha da kötü. "Güçlü hissettiriyormuş" o marka aracı alan kişinin kendini avutması. Maalesef ülkemizde herkes aldığı arabayı över. Doğru ve objektif olan % 5 i geçmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201610 yıl comment_352261 52 dakika önce, Mehmet Gün said: Bütün japon dizellerinin beygir gücü ve tork u düşük, yakıt sarfiyatı yüksek ayrıca çok pahalı. Şu bir gerçek ki japon firmaları dizel işine çok geç girdiler, daha kat etmeleri gereken çok yol var. Şimdi burada model bazlı bütün marka ve modelleri değerlendirebilirim ama gerek yok japon dizel konusu zaten herkesin malumu. Dizel otomatik konusu daha da kötü. "Güçlü hissettiriyormuş" o marka aracı alan kişinin kendini avutması. Maalesef ülkemizde herkes aldığı arabayı över. Doğru ve objektif olan % 5 i geçmez. Ben testlere göre söyledim güçlü hissettirdiğini, kendim kullanmadım ya da aracın sahibinin yorumlarına göre yazmadım. Dizel piyasasına geç girdikleri doğru, ancak ön yargılı olmamak gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Yeni yeni güzel motorlar gelmeye başladı çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201610 yıl Yazar comment_352262 Tüketim için bir çok etken var ama bu test sonuçları fazla tükettiği teorisini çürütüyor. http://anasayfa.focusclubtr.com/gercek-dunya-tuketimi-ile-en-ekonomik-aile-arabalari/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201610 yıl comment_352264 Bir saat önce, Fatih Mehmet USLU said: Ben testlere göre söyledim güçlü hissettirdiğini, kendim kullanmadım ya da aracın sahibinin yorumlarına göre yazmadım. Dizel piyasasına geç girdikleri doğru, ancak ön yargılı olmamak gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Yeni yeni güzel motorlar gelmeye başladı çünkü. Testlere güçlü hissettiriyor diye bişey olamaz. Testlere göre daha güçlü denir. Testler ortada 105 ps daha ne olacak. Hisettirmesi için şöyle denmesi lazım "120 ps gibi hisettiriyor" buda sübjektif değerlendirme olur. Bir saat önce, Yakup Çağatay said: Tüketim için bir çok etken var ama bu test sonuçları fazla tükettiği teorisini çürütüyor. http://anasayfa.focusclubtr.com/gercek-dunya-tuketimi-ile-en-ekonomik-aile-arabalari/ Bu tip testlerde insan istediği markayı 1. yapabilir. Birde dışarda gerçek bir dünya var. Tüketicilerin gerçek tüketimleri var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın