Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otokoç İstinye Bayii


Mevlüt Aksoy

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar Facede bugün bu resmi gördüm, acaba böyle birşey olabilirmi :P . Daha önce Toyota ve Honda da arkadaşların başına bu tip şeyler gelmişti :mad: . Hatta ben kendi aracımı alırken satış görevlisine buna benzer şeylerin olduğunu sorduğumda, abi bu gibi durumlardabiz araçları tamir ettirip ikinci el olarak piyasaya sunuyoruz demişlerd :) i.Arkadaşların bilgisine arz olunur ;) .

.377989_10150456229161952_636966951_8637619_436345997_n.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Az önce bende gördüm face de bu resmi, adam gerçekten çok şanssızmış. Ama olabilme ihtimali var. Bende Ford servisi dışında bir yere başvurup boya kalınlığını falan ölçtürmeyi düşünüyorum. Yani bir tanıdık vasıtası ile fiat servisi var şu an aklımda ama bilemiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzelmiş, ancak adamın sorunu ne anlamadım, neyi kabul ettiremiyor? Boya kalın diye arabayı mı değiştirsinler istiyor?

Kaput oynanmış ne demek?

Kendimden örnek vereyim: Eşimin bundan önceki aracı olan Fusion'u da dördüncü senesinde takasa vermek istedik, Antalya'daki Otokoç olmayan resmi bayi Bilaller'de bir arkadaş boya ölçümü yaptı ve "araç komple boyanmış" dedi. "Nasıl yani" dedik "zaten fabrikadan boyasız vermiyorlar". Her yerde boya kalınlığı 300 mikron çıkıyormuş aslında 150 olmalı imiş. Sayı ve birimleri yanlış hatırlıyor olabilirim. Neyse "daha iyi ya, kalın kalın daha sağlam olur boya" dedik ama ikna edemedik. Derhal satın aldığımız Otokoç'a gittik orada sorgusuz sualsiz hem de daha iyi bir fiyattan takasa aldılar. Bazen fabrikada boya kusuru bulunursa komple ikinci kez boyanıyor gibi bir açıklama getirdiler.

Fabrikadan boyanmış gelebilir, tek parçada boya varsa nakil veya sergi alanında başına bir şey gelmiş olup düzeltilmiş olabilir, hatta habersiz böyle ihraç edilmiş olabilir. İdeali boya ölçüm cihazı ile kontrol edip gerekirse tutanak tutturmak.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben daha önceden diğer markaların bu tip işlerini bildiğimden aracı aldığım gün başka bir markanın ana servisine götürüp çekap yaptırdım. Allahtan temiz çıktı. :P Yukarda yazdığım gibi aracı alırkende sormuştum. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben ford bayisinde otururken ,bir evli çift geldi, yanlarında da bir adam , adamın elinde bir cihaz vardı, alacakları aracı cihazla incelettiler.ben de hemen sordum hayırdır dedim onlar da'' ist de bir bayiden sıfır opel astra aldık,daha sonra ön çamurluğunda boya çıktı,bizde artık daha ihtiyatlı olmak için bu yönteme başvurduk ''dediler.bende hemen ordaki kişiye cihaz la benim de aracıma da bakar mısın dedim,Adam ayaküstü benden 80 tl para istedi, ben de ümit in dediği gibi sana vereceğime 80 tl lik benzin alır gezerim dedim :))Ama böyle şeyler az da olsa oluyormuş,benim arkadaşım connect almak istedi,arkadaşıma aracın nakliyesinde tavanı hasar görmüş connect bir arac tavsiye ettiler.aracın tavanı değişmiş bunu söylediler ayrıca 3,500 tl de indirim yapalım dediler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3,500 indirime bu connecti hayatta almam.

Bu connecti almam için en az 7 bin indirim yapılmalı. Zaten alır almaz 3-5 bin arası zarar ediyoruz, bir de tavanı işlem görmüş, oradan da gitti 5 bin. Bence arkadaşın almayı düşünüyorsa almasın, ya da çok büyük baskı kurup 7-10 bin arası indirim yaptırsın derim ben. :):naughty: :naughty:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3,500 indirime bu connecti hayatta almam.

Bu connecti almam için en az 7 bin indirim yapılmalı. Zaten alır almaz 3-5 bin arası zarar ediyoruz, bir de tavanı işlem görmÜş, oradan da gitti 5 bin. Bence arkadaşın almayı dÜşÜnÜyorsa almasın, ya da çok bÜyÜk baskı kurup 7-10 bin arası indirim yaptırsın derim ben. :):naughty: :naughty:

zaten almadı.Bayi nin açıklaması da çok ilginç ''biz dÜrÜstlÜk yapıp sana bildiriyoruz '' dediler.biz de tabiki teşekkÜr edip kabul etmedik:) bazan kendi kendime yoksa corolla comfort extra mı alsaydım diye söyleniyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür sıkıntılar her marka ve bayide olabilir.

Passat alan birisini başına geldiğini duymuştum burdaki bayide.

Audi'de bile daha 1-2 ay önceki ötv zammı döneminde birsinin başına gelmiş, orda çalışan kuzenim canlı şahiti kendisi anlattı. Hatta adam arabayı değişmek için biraz ihmal davranmış sonrada ötv zammı gelince 17.000 tlde fark ödemiş. Aslında az fark verip üst modeli ile değişiyormuş :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.