Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350037 Lütfen yardımcı olun.focus 3 aracim 2012 model 1.6 titanium. Aracin kapıları otomatik açılmıyor. Kontagi cevirince tık yok ayrıca göğüs lambaları vs. Hiç yanmiyor.Akude sıkıntı yok. sizce sorun nedir. Mart 8, 201610 yıl Erol k. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350040 Şimdi, Erol k. said: Lütfen yardımcı olun.focus 3 aracim 2012 model 1.6 titanium. Aracin kapıları otomatik açılmıyor. Kontagi cevirince tık yok ayrıca göğüs lambaları vs. Hiç yanmiyor sizce sorun nedir. Akünüz bitmiş. Takviye ile çalıştırıp bir elktrikçiye gitmeniz iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350041 Akuyu takviye ettik hatta yeni taktik sorun devam ediyor Ben immobilizer veya beyinden supheleniyorum yada kontak anahtarindan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350045 Şimdi, Erol k. said: Akuyu takviye ettik hatta yeni taktik sorun devam ediyor Ona buradan verilecek cevaplarla çözüm bulamazsın. Sen en temizi aracını çekici yardımıyla iyi bir usta ya da yetkili servise çek. Oluşabilecek çok çeşitli arızalar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350049 Bisey sorcam immobilizer sorununda sadece arac marş mi yapmaz yoksa lambalar vs de devre dışı kalır mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350052 Arabaya elektrik gelmiyor ki imo kontrol etsin. Kapıları kumandadan açamıyorsun. Ana sigortalarda bir sorun olabilir. O yüzden ustaya gitmeni öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Solution comment_350053 1 dakika önce, Erol k. said: Bisey sorcam immobilizer sorununda sadece arac marş mi yapmaz yoksa lambalar vs de devre dışı kalır mı marş dışında her şey çalışır, hatta focusu bilmiyorum ancak bazı arabalarda marşta basıyor ancak motor çalışmıyor. İmmobilizer olsa ekranda uyarı çıkardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350065 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350069 Sigortalarini kontrol edin. Saglamsa hepsi yukleyin cekicinin sirtina servise gidin, yada yol yardimi arayin gelip ilk kontrolleri yerinde yapsinlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl Yazar comment_350329 Aracla kaza yaptım ve bi kac airbag acildi vr sadece kaporta hasarı var.onunla bir alakasi olabilir mi. Bu arada gem modülü nedir kaza sonucu bisey olmuş olabilir mi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın