Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

TDCI yakıt hakkında ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nasıl oluyor 4.7 ? araç 109 Hp mi?Benim Ş.içi uzun vade ortalama 7.0 civarlarında.

• Yanıt 203
  • Görüntüleme 72,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Belen Yalçın
    Belen Yalçın

Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyor

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Focus'çuluk evlenene kadarmış

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Valla o kadarını bilemeyeceğim onu Mertol abi bilir ancak Uzman o 400 km yol boyunca açık klima ile arabada 5 kişi full bagaj ile 3,9 lt /100km lik ortalama bence auto modunun daha ekonomik çal

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Araç 109 hp, günde en az 50 km. kullanımı var (işe gidiş geliş)

haftasonu yazlığa git gel var şehir içi normal kullanımımız var işte alışveriş gezme falan.

Kullanım tarzım nasıl, 2500 devirde vites değiştir, yol müsaitse 90-100 aralığında seyret, yol açıksa 120-150 arası oluyor.

Yokuş aşağı kesinlikle ne gaza ne frene basarım, lambalara yaklaşırken frene basmam vites küçülterek yaklaşırım, birde hangi viteste olursa olsun araçla seyirimi 2000 devir çivarı yamaya çalışıyorum.

1500 devir altına ise hiç düşürmüyorum.

Sonuçta bu tüketimi veriyor ve focusun ort. tüketimleri ile benim depo doldur-boşalt-doldur şeklindeki ölçümlerim herzaman birbirine çok yakın oluyor.

Yanıtlama zamanı:

Tabi İstanbul gibi bir yerde 120-150 normal de bizim Antalya trafiğinde öyle mallar var ki tam almışsın devrini gidiyorsun zırt önüne biri atlar yavaşlarsın vites düşürürsün tam devrini almış yine biri çıkar önüne,akıcı ve seri olmak gibi bir anlayışları yok bu antalyalıların.Bir ara 5 civarlarında tutmayı başardım tüketimi de o zaman da arabanın tadını alamıyorsun bastı mı gidiyor meret,bastıkça da basasın geliyor.Önümüzdeki hafta servise girecek araba,helezonlar falan değişecek,yağ değişim zamanı da geldi,122.000 Km de.Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir işlem yaptırmam gerekir mi.Motor katkısı koydurmayı düşünüyorum bu yeterli olur mu?Carbon clear yaptırmanın bu saatten sonra bi faydası olmaz sanırım değil mi?

Yanıtlama zamanı:

enjektörlerini temizletmen en güzeli. Bende daha bakıma gidemedim benimde zamanım geldi 100bin bakıma gidicem enjektörlerimi temizleticem bende

Bu kmden sonra carbon clean bi işe yaramaz hatta zarar bile verebilir

Yanıtlama zamanı:

ok enjektörleri temizlettireyim

Yanıtlama zamanı:

enjektörlerini temizletmen en güzeli. Bende daha bakıma gidemedim benimde zamanım geldi 100bin bakıma gidicem enjektörlerimi temizleticem bende

Bu kmden sonra carbon clean bi işe yaramaz hatta zarar bile verebilir

Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyormuş.Fakat bizim usta çok gerekli olmadığını söyledi bu işlemin.Depoyu doldurduğunda enjektör temizliği için katkı koyarız bu işini görür dedi.

Yanıtlama zamanı:

Bu aralar çok beğeniliyorum :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyormuş.Fakat bizim usta çok gerekli olmadığını söyledi bu işlemin.Depoyu doldurduğunda enjektör temizliği için katkı koyarız bu işini görür dedi.

Enjektör temizliğini maliyeti benim götürdüğüm serviste 150 tl :smiley2k: Sökülüp labratuarda temizlenecek yerine takılacak değişmesi gereken bir parça veya tanmir takımı kullanmaya gerek yok. Sadece oringler değişiyor oda zaten 150 liranın içerisinde.

Bu kmye kadar temizletilmemiş enjektörleri sökmeden enjektör temizleyici katkılar ile temizlemeye kalkarsan göreceğin fayda %30 luk bir fayda

100bin km lik kurumun egzosdan boşalmasıda katalitik konvertörünün tıkanmasına sebebiyet verecektir.

Yanıtlama zamanı:

National Geographic de Mega Depremler var,Kobe depremini anlatıyor...

Yanıtlama zamanı:

Açtıralım diyorsun enjektörleri yani..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.