Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17370 Nasıl oluyor 4.7 ? araç 109 Hp mi?Benim Ş.içi uzun vade ortalama 7.0 civarlarında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17379 Araç 109 hp, günde en az 50 km. kullanımı var (işe gidiş geliş) haftasonu yazlığa git gel var şehir içi normal kullanımımız var işte alışveriş gezme falan. Kullanım tarzım nasıl, 2500 devirde vites değiştir, yol müsaitse 90-100 aralığında seyret, yol açıksa 120-150 arası oluyor. Yokuş aşağı kesinlikle ne gaza ne frene basarım, lambalara yaklaşırken frene basmam vites küçülterek yaklaşırım, birde hangi viteste olursa olsun araçla seyirimi 2000 devir çivarı yamaya çalışıyorum. 1500 devir altına ise hiç düşürmüyorum. Sonuçta bu tüketimi veriyor ve focusun ort. tüketimleri ile benim depo doldur-boşalt-doldur şeklindeki ölçümlerim herzaman birbirine çok yakın oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17380 Klima: hep açık ortalama hız: 26-27 km/h Yer: istanbul - Heryeri Tüketim: 7.5 Araç : 115 tdci S40 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201115 yıl comment_18120 Tabi İstanbul gibi bir yerde 120-150 normal de bizim Antalya trafiğinde öyle mallar var ki tam almışsın devrini gidiyorsun zırt önüne biri atlar yavaşlarsın vites düşürürsün tam devrini almış yine biri çıkar önüne,akıcı ve seri olmak gibi bir anlayışları yok bu antalyalıların.Bir ara 5 civarlarında tutmayı başardım tüketimi de o zaman da arabanın tadını alamıyorsun bastı mı gidiyor meret,bastıkça da basasın geliyor.Önümüzdeki hafta servise girecek araba,helezonlar falan değişecek,yağ değişim zamanı da geldi,122.000 Km de.Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir işlem yaptırmam gerekir mi.Motor katkısı koydurmayı düşünüyorum bu yeterli olur mu?Carbon clear yaptırmanın bu saatten sonra bi faydası olmaz sanırım değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201115 yıl comment_18123 enjektörlerini temizletmen en güzeli. Bende daha bakıma gidemedim benimde zamanım geldi 100bin bakıma gidicem enjektörlerimi temizleticem bende Bu kmden sonra carbon clean bi işe yaramaz hatta zarar bile verebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201115 yıl comment_18388 12,2 litre mazot almışsın. bu mazot ile 204 km. gitmişsin 5.99 L/100 km. eder. yani 6L yakıyorsun 100 km. de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18901 enjektörlerini temizletmen en güzeli. Bende daha bakıma gidemedim benimde zamanım geldi 100bin bakıma gidicem enjektörlerimi temizleticem bende Bu kmden sonra carbon clean bi işe yaramaz hatta zarar bile verebilir Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyormuş.Fakat bizim usta çok gerekli olmadığını söyledi bu işlemin.Depoyu doldurduğunda enjektör temizliği için katkı koyarız bu işini görür dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18905 Eee bol bol beğenelim canım Zararı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18909 Bedava di mi ? Sudan ucuz Hiç parasına... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18910 Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyormuş.Fakat bizim usta çok gerekli olmadığını söyledi bu işlemin.Depoyu doldurduğunda enjektör temizliği için katkı koyarız bu işini görür dedi. Enjektör temizliğini maliyeti benim götürdüğüm serviste 150 tl Sökülüp labratuarda temizlenecek yerine takılacak değişmesi gereken bir parça veya tanmir takımı kullanmaya gerek yok. Sadece oringler değişiyor oda zaten 150 liranın içerisinde. Bu kmye kadar temizletilmemiş enjektörleri sökmeden enjektör temizleyici katkılar ile temizlemeye kalkarsan göreceğin fayda %30 luk bir fayda 100bin km lik kurumun egzosdan boşalmasıda katalitik konvertörünün tıkanmasına sebebiyet verecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18911 National Geographic de Mega Depremler var,Kobe depremini anlatıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18912 Açtıralım diyorsun enjektörleri yani.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın