Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

TDCI yakıt hakkında ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evrak işleri bakımından MMP den dolayı olan bir kolaylık var ayrıca yurtdışından parça getirme işlerini falanda hallediyorlar bizim için daha kolay oluyor gümrüklerde malzeme peşinde koşturma çilemiz olmuyor.

Zaten o firma İstanbulda olmuş olsa varya sabancıya ortak olmuştu şimdi o kadar söyliyim sana :)

Gelme durumu olursa mutlaka p.m. atarım :)

• Yanıt 203
  • Görüntüleme 71,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Belen Yalçın
    Belen Yalçın

Enjektör temizliği ile biraz bilgi aldım,açılıp temizlenmesi mümkün fakat açılma işleminden sonra yeni tamir takımlarının kullanılması gerekiyormuş.Açıldıktan sonra tekrar aynı parçalar kullanılamıyor

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Focus'çuluk evlenene kadarmış

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Valla o kadarını bilemeyeceğim onu Mertol abi bilir ancak Uzman o 400 km yol boyunca açık klima ile arabada 5 kişi full bagaj ile 3,9 lt /100km lik ortalama bence auto modunun daha ekonomik çal

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Evrak işleri bakımından MMP den dolayı olan bir kolaylık var ayrıca yurtdışından parça getirme işlerini falanda hallediyorlar bizim için daha kolay oluyor gümrüklerde malzeme peşinde koşturma çilemiz olmuyor.

Zaten o firma İstanbulda olmuş olsa varya sabancıya ortak olmuştu şimdi o kadar söyliyim sana :D

Gelme durumu olursa mutlaka p.m. atarım :)

MMP nin bu kadar bilindik olduğundan haberim yoktu. helal olsun çocuklara işlerini iyi yapıyorlar demek ki.

İstanbul'da da bi şube açsınlar o zaman :)

Sen iş olarak bu tür bi işlemi uğraşıyorsun yoksa hobi olarakmı ?

Yanıtlama zamanı:

Hobi olarak uğraşıyorum ama mesleğimden çok vaktimi alıyor diyebilirim. Askerden sonra uzaklaşmış halim bu :) Mesleğimde uzak değil Makina ve kalıp üretimi yapıyorum. Otomotiv sektörüne yaptığımız işler yoğunlukta. Renault BMC Mercedes TIRSAN Fruehauf VW Hyundai Toyota Honda bu markalara kalıp yapıyoruz arada bir. Bikerede askerden önce E53 X5in ön far kalıbını yapmıştım.

Yanıtlama zamanı:

Anladım. Meslek ve el yatkınlığı hobiylede birleşince haliyle ilgi alaka artıyor,e bide otomobil işin içinde olunca biz erkekler için akan sular duruyor :)

Yanıtlama zamanı:

Bana hastalığı kuzenim bulaştırdı :) 5 yaşındaydım ben karbüratörü sökerdim kuzenim temizler toplardı :) eski arabamı çok nadiren ya amanım yoksa yada çözemediğim sorun olursa servise götürürdüm tüm bakımlarını kendim sitenin otoparkında yapardım :D

Dizel motorla hiç işim olmadı şimdiye kadar o yüzden Focustan korkuyorum. Ama deli gibi dizel motor araştırmaları yapıyorum şu an. Geçtiğimiz günde kolçağım kırılmıştı onu tamir etmek bahanesiyle arabanın içini söktüm komple :D tanımaya başlıyorum yavaş yavaş aracı :D

Yanıtlama zamanı:

Ne güzel işte. Yakında sen focus'un dizel motoru ve teknik aksamlarınıda kavrarsın iyice bu gidişle. :)

Bense yağını bile sanayide değiştiririm :D Hatta uzun zamandır sağ arka koltuktan metalik bi gıcırtı sesi geliyor. koltuğun altındaki bi plastikten dediler, koltuğu kaldırdım o plastiği düzelttim felan ama kesilmedi bi türlü. Sağ arka koltuğa biri oturursa üzerinde ağırlık olursa yani ses gelmiyor ama koltuk boş olursa kasislerde felan ses yapıyor :)

Yanıtlama zamanı:

plastiği söküp altını ince süngerle beslemeyi denedinmi ?

Denemedim ama bi deneyim bakim. :) Sünger deyince süngerde benim sektörüm :) Tabi meslek finans-muhasebe :D

Yanıtlama zamanı:

koltukları sürekli yatırmıyorsan plastiği sökmeye uğraşmadan koltukla plastik arasına sünger veya strafor (beyaz eşyaların içinden çıkan köpükler)koyup koltuğu sertçe yerine oturttuğunda o zamanda kesilebilir ses

Yanıtlama zamanı:

Koltukları hiç yatırmıyorum diyebilirim. Plastiği sökmek çok kolay, koltuğu kaldırınca elle hemen çıkıyor hatta bazen çıkmış bile oluyor. Dediklerini bi deneyim.

Yanıtlama zamanı:

Dün sabah depoyu doldurdum; uzun yolda gidiş geliş 350 km. kullandım. giderken 90-100 dönerken 120 km. civarı hızda seyrettim.

Sonuç ort. tüketim 4.5 L/100 km. kalan mazot ile gidilebilecek mesafe olarak 780 km. gösteriyor.Yakıt 3/4 ün biraz altında.

Bakımı geçen hafta yapıldı aracın.

Bu mesajımda bahsettiğim fullediğim depo ile tam yarım depo tükettiğimdeki verilerin fotosunu çektim.

9c4428e5.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.