Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1587 Evrak işleri bakımından MMP den dolayı olan bir kolaylık var ayrıca yurtdışından parça getirme işlerini falanda hallediyorlar bizim için daha kolay oluyor gümrüklerde malzeme peşinde koşturma çilemiz olmuyor. Zaten o firma İstanbulda olmuş olsa varya sabancıya ortak olmuştu şimdi o kadar söyliyim sana Gelme durumu olursa mutlaka p.m. atarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1591 Evrak işleri bakımından MMP den dolayı olan bir kolaylık var ayrıca yurtdışından parça getirme işlerini falanda hallediyorlar bizim için daha kolay oluyor gümrüklerde malzeme peşinde koşturma çilemiz olmuyor. Zaten o firma İstanbulda olmuş olsa varya sabancıya ortak olmuştu şimdi o kadar söyliyim sana Gelme durumu olursa mutlaka p.m. atarım MMP nin bu kadar bilindik olduğundan haberim yoktu. helal olsun çocuklara işlerini iyi yapıyorlar demek ki. İstanbul'da da bi şube açsınlar o zaman Sen iş olarak bu tür bi işlemi uğraşıyorsun yoksa hobi olarakmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1595 Hobi olarak uğraşıyorum ama mesleğimden çok vaktimi alıyor diyebilirim. Askerden sonra uzaklaşmış halim bu Mesleğimde uzak değil Makina ve kalıp üretimi yapıyorum. Otomotiv sektörüne yaptığımız işler yoğunlukta. Renault BMC Mercedes TIRSAN Fruehauf VW Hyundai Toyota Honda bu markalara kalıp yapıyoruz arada bir. Bikerede askerden önce E53 X5in ön far kalıbını yapmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1596 Anladım. Meslek ve el yatkınlığı hobiylede birleşince haliyle ilgi alaka artıyor,e bide otomobil işin içinde olunca biz erkekler için akan sular duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1597 Bana hastalığı kuzenim bulaştırdı 5 yaşındaydım ben karbüratörü sökerdim kuzenim temizler toplardı eski arabamı çok nadiren ya amanım yoksa yada çözemediğim sorun olursa servise götürürdüm tüm bakımlarını kendim sitenin otoparkında yapardım Dizel motorla hiç işim olmadı şimdiye kadar o yüzden Focustan korkuyorum. Ama deli gibi dizel motor araştırmaları yapıyorum şu an. Geçtiğimiz günde kolçağım kırılmıştı onu tamir etmek bahanesiyle arabanın içini söktüm komple tanımaya başlıyorum yavaş yavaş aracı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1598 Ne güzel işte. Yakında sen focus'un dizel motoru ve teknik aksamlarınıda kavrarsın iyice bu gidişle. Bense yağını bile sanayide değiştiririm Hatta uzun zamandır sağ arka koltuktan metalik bi gıcırtı sesi geliyor. koltuğun altındaki bi plastikten dediler, koltuğu kaldırdım o plastiği düzelttim felan ama kesilmedi bi türlü. Sağ arka koltuğa biri oturursa üzerinde ağırlık olursa yani ses gelmiyor ama koltuk boş olursa kasislerde felan ses yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1604 plastiği söküp altını ince süngerle beslemeyi denedinmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1611 plastiği söküp altını ince süngerle beslemeyi denedinmi ? Denemedim ama bi deneyim bakim. Sünger deyince süngerde benim sektörüm Tabi meslek finans-muhasebe Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1612 koltukları sürekli yatırmıyorsan plastiği sökmeye uğraşmadan koltukla plastik arasına sünger veya strafor (beyaz eşyaların içinden çıkan köpükler)koyup koltuğu sertçe yerine oturttuğunda o zamanda kesilebilir ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1615 Koltukları hiç yatırmıyorum diyebilirim. Plastiği sökmek çok kolay, koltuğu kaldırınca elle hemen çıkıyor hatta bazen çıkmış bile oluyor. Dediklerini bi deneyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1620 bi dene olmazsa başka bi çözüm yolu üretiriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1708 Dün sabah depoyu doldurdum; uzun yolda gidiş geliş 350 km. kullandım. giderken 90-100 dönerken 120 km. civarı hızda seyrettim. Sonuç ort. tüketim 4.5 L/100 km. kalan mazot ile gidilebilecek mesafe olarak 780 km. gösteriyor.Yakıt 3/4 ün biraz altında. Bakımı geçen hafta yapıldı aracın. Bu mesajımda bahsettiğim fullediğim depo ile tam yarım depo tükettiğimdeki verilerin fotosunu çektim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1709 Yani bir depo ile 900 ün üzerine rahat çıkıyor. Çok iyi değerler maşallah. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın