Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone için Navigasyon yazılımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa Tokat yazdı:

İnternetten alamıyoruz onu, işin ilginç tarafı da o. Başarsoft perakende satış yapmıyormuş, Necvox''tan alabiliyormuşuz. Mail order yada havala vs. yöntemlerle. 

Yetkili servislerine gideceksiniz zaten. Micro sd karta yüklü halde merkezlerinden getirtiyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey, üzerinde igo vardı, primo depil ama, çok nadir örneğin; müzik dinleyip aynı zamanda geri görüş kamerası açılacağı zaman  ara sıra gecikiyor. İgo'nun pusulası hoşuma gidiyor açıkçası, yoksa dontpanic'te kullanabilirim. 

Dontpanic'in stabil çalışması bir artı tabi,  fakat haritası nasıl, igo kadar doğru donuçlwr veriyor mu?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa Tokat yazdı:

Doğan bey, üzerinde igo vardı, primo depil ama, çok nadir örneğin; müzik dinleyip aynı zamanda geri görüş kamerası açılacağı zaman  ara sıra gecikiyor. İgo'nun pusulası hoşuma gidiyor açıkçası, yoksa dontpanic'te kullanabilirim. 

Dontpanic'in stabil çalışması bir artı tabi,  fakat haritası nasıl, igo kadar doğru donuçlwr veriyor mu?

Valla 2 yıl oldu kullanmayalı. Son güncellemeyle nasıl oldu hiç bilgim yok. Cyclone merkezi ile bir görüşseniz aslında belki cihazınızın seri nosu ile ücretsiz kart verirler.

Yanıtlama zamanı:

Valla benim Çin işi cihaza netten bulduğum navı kullanıyorum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Valla benim Çin işi cihaza netten bulduğum navı kullanıyorum.

İşte mevzu bu. Dandik çin malı olanlar hepsini açıyor. Cyclone kaliteli seçici davranıyor. :D

Yanıtlama zamanı:

herkesin telefonu var, yandex'i var... anlamıyorum şu navi olayını an-la-mı-yor-um :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

herkesin telefonu var, yandex'i var... anlamıyorum şu navi olayını an-la-mı-yor-um :)

Telefon herkeste var işte kendin diyorsun.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Telefon herkeste var işte kendin diyorsun.

senin amacın hava atmaksa eğer tabi al buyur ne bulursam şaşmazda takıştır arabana :) hatta kesmezse polonyanın şaşmazına da uğra :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

senin amacın hava atmaksa eğer tabi al buyur ne bulursam şaşmazda takıştır arabana :) hatta kesmezse polonyanın şaşmazına da uğra :)

Gel gel dandik parça yok arabamda. Gel azcık gezdirim seni. Hatta sen kullan azcık keyiflen.

Yanıtlama zamanı:

Cyclone'u arayıp deneyeyim inşaallah. 

Yanıtlama zamanı:

Bugün aradım Cyclone'u, ücretsiz göndermiyorlarmış. İzmir servisinden 180 TL'ye satıyorlarmış. Mecbur alacağım ama halen dont panic mi yoksa İgo'mu kararsızım. Haritanın doğruluğu açısından.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.