Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

hız kontrolün de radar a düşmemek

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

mesele hız limiti değil. eğitim meselesi. siz isterseniz hız sınırı olmayan ayrılmış şeritli yol yapın, yani bahsi geçen almanya gibi. emin olun o şeritte hız sınırı olmamasına rağmen daha düşük süratte gidecek birisi sizin önünüze ya kırar yada sizin önünüzde tın tın gider. daha bu akşam 2 araç en soldan en sağa birisi kırmızı yanarken durmaya çalıştığımda, diğeri yeşil yandığında hareket ederken benim sol taraftan silme geçti. ne yapmak lazım; ışıkları mı kaldıralım, yoksa bunlara özel yol mu yapalım?? size yol hakkı tanımayanların cirit attığı bir trafikte iş hız sınırına mı geldi!!!

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 6,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şakamı bu? Ben eğer karar verici olsam bu ülkeye ithal edilen tüm araçlarda 120 km hız sınırlayıcı koymalarını şart koşardım. Bir şekilde onu bypass edenide direk hapse tıkardım. PKK ya verdiğimi

• Teknoloji gelişiyor deyince birden çağrışım yaptı, İngilizce bir söylem vardır, Türkçe tercümesi anlamını kaybettiği için aynen yazıyorum kusura bakmayın ve de aman ha sözüm meclisten dışarıdır...!

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Burası duisburg değil Türkiye. Ve hız sınırlarıda gayet yeterli ve Normal o yazmış olduğunuz caddy tepe doblo fiorion comb falan hepsini kullandım ben. onlar içinde olan hız sınırları gayet normaldir.

Yanıtlama zamanı:

mesele hız limiti değil. eğitim meselesi. siz isterseniz hız sınırı olmayan ayrılmış şeritli yol yapın, yani bahsi geçen almanya gibi. emin olun o şeritte hız sınırı olmamasına rağmen daha düşük süratte gidecek birisi sizin önünüze ya kırar yada sizin önünüzde tın tın gider. daha bu akşam 2 araç en soldan en sağa birisi kırmızı yanarken durmaya çalıştığımda, diğeri yeşil yandığında hareket ederken benim sol taraftan silme geçti. ne yapmak lazım; ışıkları mı kaldıralım, yoksa bunlara özel yol mu yapalım?? size yol hakkı tanımayanların cirit attığı bir trafikte iş hız sınırına mı geldi!!!

Trafiği tehlikeye düşürmekten işlem yaptırın. Valla ben affetmiyorum. Yazdırttığım cezalar 100 ü geçti diyebilirim. çok eğlenceli. Denemenizi tavsiye ederim. Artık heryerde kamera var. Arayın 155 i baktınız halletmediler savcılığa gidin plaka ile ilgili şikayetçi olun. En geç 1 ayda neticesini alırsınız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Trafiği tehlikeye düşürmekten işlem yaptırın. Valla ben affetmiyorum. Yazdırttığım cezalar 100 ü geçti diyebilirim. çok eğlenceli. Denemenizi tavsiye ederim. Artık heryerde kamera var. Arayın 155 i baktınız halletmediler savcılığa gidin plaka ile ilgili şikayetçi olun. En geç 1 ayda neticesini alırsınız.

öyleyse sinir olduğum kişilerin araç plakalarına savcılığa vereyim ceza yesinler :) memlekette ne saçma işler oluyor.sulh ceza ve trafik mahkemeleri nasıl işler aklım hala almıyor.
Yanıtlama zamanı:

öyleyse sinir olduğum kişilerin araç plakalarına savcılığa vereyim ceza yesinler :) memlekette ne saçma işler oluyor.sulh ceza ve trafik mahkemeleri nasıl işler aklım hala almıyor.

Yok sistem öyle çalışmıyor.

Ya tanıdık bir fahri müfettiş bulup ona yazdıracaksınız, ya da MOBESE kameralarından delil teşkil eden görüntüler olacak.

Kişi beyanına ceza yazılmaz.

Ceza yazılan kişin de itiraz hakkı vardır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok sistem öyle çalışmıyor.

Ya tanıdık bir fahri müfettiş bulup ona yazdıracaksınız, ya da MOBESE kameralarından delil teşkil eden görüntüler olacak.

Kişi beyanına ceza yazılmaz.

Ceza yazılan kişin de itiraz hakkı vardır.

haklısın abi de 15 gün içerisinde ceza için itiraz da bulunulabiliyor.Fahri trafik müfettişliği de tam bir bomba sanırım 2000 li yılların başından beri alım kalktı..fahri trafik müfettişi de görmediği hiç bir şeyin cezasını yazmamalı. bu konu da 155 e trafik polislerine kesin talımat verildi.hiç bir şekilde ısmarlama ceza yazılmayacak diye ki yazılsa bile emiri veren amirin NOT : bölümüne adı soyadı yazılıyor.örneğin AHMET TEKİN müdürün talımatıyla yazıldı.diye
Yanıtlama zamanı:

İlk konu için ; ilgisi yok hersey gelişiyor ne kadar para okadar köfte..cihazlar tr için üretilmiyor :)

O konuda yanılıyorsun işte. Otosan araçları sipariş geçerken bana şu şu özelliklere sahip şu motorlu aracı üret şu tarihlerde gönder diyor. O speclerde araç üretilip onlar gönderiliyor. Dolayısı ile o araçlar Türkiye için üretiliyor. Otosanda genel pazar gereklerini göz önüne alıp neyi daha kolay satacaksa onu donanım listesine ekliyor.

Yanıtlama zamanı:

O konuda yanılıyorsun işte. Otosan araçları sipariş geçerken bana şu şu özelliklere sahip şu motorlu aracı üret şu tarihlerde gönder diyor. O speclerde araç üretilip onlar gönderiliyor. Dolayısı ile o araçlar Türkiye için üretiliyor. Otosanda genel pazar gereklerini göz önüne alıp neyi daha kolay satacaksa onu donanım listesine ekliyor.

Benim alıntıma bakmadın sanırım abi, radar cihazı için dedim o cümlemi :)

Yanıtlama zamanı:

Yok okumadım. Genelde her mesajı okumuyorum. Ona ne zaman yeter ne istek.. Hakkını yemişim kusura bakma.. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.