Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Avrupa için Hazır (Türkiye) [EU Haber]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
CarPlay'e güncelleme geldi 10.3 ile (bugün)
  • En son kullanılan uygulamalara kolay erişim için kestirmeler
  • Apple Music Şu An Çalınan ekranı; Sıradaki’ne ve o an çalınan parçanın albümüne erişim sağlar
  • Apple Music’te günlük elle hazırlanmış listeler ve yeni müzik kategorileri
----- (Arabada olacak) Otomobil üreticisi uygulamalarıyla; arabanın yakıt seviyesini ve kilit durumunu denetleme, ışıkları yakma ve kornayı etkinleştirme desteği (SİRİ ile)

Ayrıca haritaya '' Harita’da “park edilmiş araba” arama desteği '''

Sabah bi güncelleyim bakalım :)
  • Yanıt 48
  • Görüntüleme 12,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ve gelmeye başladılar. Bugün GALAXY gelmiş aaaa bir baktım ki SYNC 3 var   Otosan istemeden güzellik yapmış oldu  Bunlar önceki üretimlerde SYNC 2 ile geliyordu. Geç getirerek özellik sınıf atlam

• C-Max'e ve Connect'e de eklendi SYNC 3   Bu dönemde (Ağustos) üretilen araçlar ile birlikte.   Kuga'yı saymazsak malum o artık üretilmiyor! -Makyajlısı çıktı meydana- Dokunmatik ekran k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

CarPlay'e güncelleme geldi 10.3 ile (bugün)

• En son kullanılan uygulamalara kolay erişim için kestirmeler
  • Apple Music Şu An Çalınan ekranı; Sıradaki’ne ve o an çalınan parçanın albümüne erişim sağlar
  • Apple Music’te günlük elle hazırlanmış listeler ve yeni müzik kategorileri

----- (Arabada olacak) Otomobil üreticisi uygulamalarıyla; arabanın yakıt seviyesini ve kilit durumunu denetleme, ışıkları yakma ve kornayı etkinleştirme desteği (SİRİ ile)

Ayrıca haritaya '' Harita’da “park edilmiş araba” arama desteği '''

Benim kadar ezik biri yoktur herhalde :) Hatırlarsanız focusum yoktu, ama focus alacağım diye arabayı almadan klima düğmelerini almıştım sonradan focus alamayıp düğmeleri buradan sattım. Şimdi de arabada SYNC3 yok 3 ü bırak sync bile yok ama ben telefona android auto yükledim :D:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
38 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Benim kadar ezik biri yoktur herhalde :) Hatırlarsanız focusum yoktu, ama focus alacağım diye arabayı almadan klima düğmelerini almıştım sonradan focus alamayıp düğmeleri buradan sattım. Şimdi de arabada SYNC3 yok 3 ü bırak sync bile yok ama ben telefona android auto yükledim :D:D

Estğ. :) Titanium almamaya yeminli olmak diyelim :D 

Yanıtlama zamanı:

10.3 dediğimiz iOS versiyonu mu? Bende 10.2.1 yazıyor ve güncel diyor. Gerçi güncellesem n'olacak, sync 3 yok :) 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

10.3 dediğimiz iOS versiyonu mu? Bende 10.2.1 yazıyor ve güncel diyor. Gerçi güncellesem n'olacak, sync 3 yok :) 

İos abi. Şuan indiriyorum ben de.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Yeap, 5C de destekliyor ama. Hala aynı mı? 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yeap, 5C de destekliyor ama. Hala aynı mı? 

Evet, güncelleme yok halen.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Bekir B. yazdı:

Var var güzel olmuş :)

20170328_132851.jpg.abfebf3dc8c08faaf710e0985dbad8e6.jpg

Bzim hastanede bir dr hanımda makyajsızların sonuncularından 1 serisi var. Geri görüş kamerası falan var ama nav yok..  Onda da var mı bu yani . Apple car play ile navigasyonu arabaya yansıtabilir mi ? 

Yanıtlama zamanı:
Bzim hastanede bir dr hanımda makyajsızların sonuncularından 1 serisi var. Geri görüş kamerası falan var ama nav yok..  Onda da var mı bu yani . Apple car play ile navigasyonu arabaya yansıtabilir mi ? 

Cenk Hocam, focus kadar önceki modeller ve donanımı hakkında bilgi sahibi değilim yanlış bilgilendirmek istemem ama araç ekranında ister basit ister detaylı kolay bilgi ulaşımı var, kullanma kılavuzu menüsünden ulaşılabiliyor,ben trafik ışıklarında ve oğlumu beklerken parça parça bakıyorum,

Ayrıca direk ücretli bir şekilde nav, da yüklemesi de yapıyor servis geçen yıl sonuna kadar kampanya vardı son durumu bilmiyorum ama telefon üzerinden en mantıklısı,

[/img][/url]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 saat önce, H. Cenk yazdı:

CarPlay bunda yok abi, yeni 5'lerde vs 'hazırlı' olarak geliyor yazmışlar :D 

• Yakup Ç. A., başlığı Sync 3 Avrupa için Hazır (Türkiye) [EU Haber] olarak değiştirdi
  • Yakup Ç. A., konu sabitlemesini kaldırdı
  • 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yeni bir SYNC seçeceği devreye girecek.Logoları biraz daha farklı olarak yine Apple CarP. vs destekleyecek ancak düşük seviye olarak sunulacak. Tabanı da QNX yine. 

2020 seçeneği acaba omu olacak. 

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Tuncay A. yazdı:

2020 seçeneği acaba omu olacak. 

Yılını bilmiyorum her an olabilir, eski lite sürümler yerine bu gelecek. B&O'lular vs farklı olacak standart versiyonlar farklı olacakmış birazcık. Detayını alabilirsem daha sonra yazarım. Kullanıcı gözünde pek bir şey değişmeyecek muhtemelen birkaç grafik haricinde. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.