Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345118 Ford ETİS ten aracımla ilgili bilgilere bakarken küçük özellikler başlığı altında Çift Sesli Elektrikli Korna özelliğinden bahsediyor. Buradaki çift ses ibaresinden ikinci bir korna sesinin olduğu mu anlaşılıyor. eğer öyleyse diğer korna sesi nasıl aktif edilebilir. bilgisi olan varsa yardım istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345123 İki kademelidir. Yavaş basarsanız az ses çıkar, şiddetli basarsanız yüksek sesli çıkar. Bildiğim kadarıyla olay bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl Solution comment_345124 Korna çaldığınızda çıkan ses iki sesten oluşuyor, öyle hissedilmese de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201610 yıl comment_345132 Alarm'lı modellerde kullanılan ton olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365109 benim korna 2-3 haftadır garip bir tonda çalyor. normalinden daha tiz, azcık daha cılız bi ses. kulak tırmalıyor. acaba bu çift ses olayının bi tarafı mı bozuldu. kornanın tek bağlantı soketi vardır galiba değil mi? kornanın yerini de aradım ama bulamadım da.. eğer tek soketliyse, yani yerinden çıkma falan yoksa servis yolu göründü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365136 araclarımızdaki kornalar iki adetten oluşuyor ve kornaya bastıgınız zaman ikisinden de ses alıyoruz, bendeki 2009 tit x de fabrikasyon alarm var, alarm devreye girdiginde tek kornadan (kalın sesli olan) ses alıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365153 8 saat önce, Kerem Bozdoğan said: benim korna 2-3 haftadır garip bir tonda çalyor. normalinden daha tiz, azcık daha cılız bi ses. kulak tırmalıyor. acaba bu çift ses olayının bi tarafı mı bozuldu. kornanın tek bağlantı soketi vardır galiba değil mi? kornanın yerini de aradım ama bulamadım da.. eğer tek soketliyse, yani yerinden çıkma falan yoksa servis yolu göründü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201610 yıl comment_365157 Şurada da 1 foto mevcut http://www.focusclubtr.com/topic/2094-yeni-ford-focusun-alttan-detaylı-resimleri-aktif-ön-izgara/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın