Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344459 Merhabalar araba da baslı bir müzik dinlediğimde ses seviyesi 5 den yukarı ve 30 bu aralıkta iken bas vurduğu zaman kapılardan cızırtılar geliyor. Geldiği yerler kapıların iç döşemesinden geliyor fakat bir türlü susturamadım bununla başı dertte olup çözüm bulmuş olan varsa lütfen bana da çözümü söyleyebilir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344464 Merhaba Doruk, Kapı iç döşemesinin arkasında köpükten yapılmış esnek bir yalıtım malzemesi var. Teyp bass vurdukça bu esnek malzeme esneyerek kapı döşemesine çarpar ve (muhtemelen) seni rahatsız eden ses çıkar. Makyajlı kasalarda kapı trimi ile sözünü ettiğim malzeme arasına elyaf gibi hatta pamuk gibi bir şey koymuşlar sorun hallolmuş. Bunu sen de yapabilirsin. Ama kapı trimlerini sökmen gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344466 1 dakika önce, Bedirhan Doğan said: Merhaba Doruk, Kapı iç döşemesinin arkasında köpükten yapılmış esnek bir yalıtım malzemesi var. Teyp bass vurdukça bu esnek malzeme esneyerek kapı döşemesine çarpar ve (muhtemelen) seni rahatsız eden ses çıkar. Makyajlı kasalarda kapı trimi ile sözünü ettiğim malzeme arasına elyaf gibi hatta pamuk gibi bir şey koymuşlar sorun hallolmuş. Bunu sen de yapabilirsin. Ama kapı trimlerini sökmen gerekiyor Teşekkür ederim Bedirhan abi Perşembe sanayiye gidicem baktırım umarım düzelir. Ben çünkü arabadan gelen seslere çok dikkat ederim ve sevmem inşallah düzelir de kurtulurum ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344468 Rica ederim. Zaten neredeyse hepimiz titiz ve dikkatli kullanıcılar olduğumuz için bu foruma üye değil miyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344469 Şimdi, Bedirhan Doğan said: Rica ederim. Zaten neredeyse hepimiz titiz ve dikkatli kullanıcılar olduğumuz için bu foruma üye değil miyiz Kesinlikle çok doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344474 Daha kaliteli hoparlör ile değiştirmek en doğru seçim olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344475 Şimdi, Yakup Çağatay said: Daha kaliteli hoparlör ile değiştirmek en doğru seçim olur Öğrenci olunca fazla para ayıramıyorum pahalı aksesuarlara ama evet dediğiniz doğru taktırsam kafam rahat olur. Peki ortalama ne kadardır bir bilginiz vaar mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl Yazar comment_344478 4 dakika önce, Yakup Çağatay said: Beni aşan sorular için link verelim Oda olur teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201610 yıl comment_344492 hoparlörle alakası yok. yalıtım yapılması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201610 yıl comment_344531 8 saat önce, Ozan Kar said: hoparlörle alakası yok. yalıtım yapılması lazım. +1 yalıtım yapılıp güzel kompenant yada orji sonylerle gerçekten güzel sonuçlar veriyor tecrübe ile sabit Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201610 yıl Yazar comment_344656 15 saat önce, Ozan Kar said: hoparlörle alakası yok. yalıtım yapılması lazım. Evet teşekkür ederim dün Yakup Çağatayın attığı linkte makyajlı kasada yapılan yalıtım fotoğraflarını gördüm ben de onun gibi bir şey yapıcam. Acaba ince sünger iş görür mü ? Çağatay M. 'in konusu ve paylaştığı fotoğrafta ( fotoğraflar ekte ) bu iç yalıtımı gördüm beyaz olan makyajlılar da eklenmiş olan yalıtım. 7 saat önce, Serkan Karakoca said: +1 yalıtım yapılıp güzel kompenant yada orji sonylerle gerçekten güzel sonuçlar veriyor tecrübe ile sabit Evet yalıtımı yaptırıcam da ben üstündekilerden memnunum yalıtımla çözüm bulamazsak artık dediğiz gibi sistem değişicek teşekkürler Denenmiş olmasıda avantaj tabi 5 saat önce, Olcay Sert said: şu yardımcı olacaktır. Evet yaparken bu da işime yarayabilir teşekkür ederim Şubat 10, 201610 yıl Doruk Cemal Ertunç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201610 yıl comment_344719 Bitüself + firex gayet basit uygulayabilirsin etkili sonuçlar verir sen bu malzemeleri bir araştır googledan Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl Yazar comment_344819 11 saat önce, Serkan Karakoca said: Bitüself + firex gayet basit uygulayabilirsin etkili sonuçlar verir sen bu malzemeleri bir araştır googledan Tamam abi araştırıyorum teşekkürler Aynen abi Firex sünger tam benim aklımda ki şey adını bilmiyordum saol Şubat 11, 201610 yıl Doruk Cemal Ertunç tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın