Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344843 Bir saat önce, Doruk Cemal Ertunç said: Tamam abi araştırıyorum teşekkürler Aynen abi Firex sünger tam benim aklımda ki şey adını bilmiyordum saol bitüselfi dış kapı sacının iç tarafına firex süngeride iç kapı döşemelerinin arkasına uygularsan etkili sonuç alırsın öncesi sonrası ön çamurluk davlumbazının arka kısmı firex kaplamalı ön çamurlukların iç kısmı bitüself kaplanmış hali Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344848 Benimde bir an önce hoparlörleri değiştirip bu yalıtımı yaptırmam lazım araba 25.000 km ye geldi daha önce bu kadar ses gelmiyordu şimdi bas vururken irenç tıkırtı cızırtı sesleri geliyor, hoparlör tavsiyelerinizide bekliyorum arkadaşlar birsürü çeşit var kafam karışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344849 3 dakika önce, Adem Kazıl said: Benimde bir an önce hoparlörleri değiştirip bu yalıtımı yaptırmam lazım araba 25.000 km ye geldi daha önce bu kadar ses gelmiyordu şimdi bas vururken irenç tıkırtı cızırtı sesleri geliyor, hoparlör tavsiyelerinizide bekliyorum arkadaşlar birsürü çeşit var kafam karışıyor. benim kapılarda sound magus 206 ve 306 serisi var memnunum ... DLS- İNFİNİTY-FOCAL -VİBE Vs... Şubat 11, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl Yazar comment_344880 2 saat önce, Serkan Karakoca said: bitüselfi dış kapı sacının iç tarafına firex süngeride iç kapı döşemelerinin arkasına uygularsan etkili sonuç alırsın Abi bu senin arabamı ? Bir de Bitüselfin yararı ne oluyor ses yada ısı yalıtımı gibi mi fotoğraflarda bana ince ve esnek aliminyum gibi geldi oda sesi geçirir diye düşündüm. Son olarak abi malzemeleri nereden temin edebilirim bilgin var mı ? 2 saat önce, Adem Kazıl said: Benimde bir an önce hoparlörleri değiştirip bu yalıtımı yaptırmam lazım araba 25.000 km ye geldi daha önce bu kadar ses gelmiyordu şimdi bas vururken irenç tıkırtı cızırtı sesleri geliyor, hoparlör tavsiyelerinizide bekliyorum arkadaşlar birsürü çeşit var kafam karışıyor. Aynen sonrasında çok sinir edici bir tıkırtı oluşuyor inşallah bu yöntenleri uygulayınca düzelicek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344922 2 saat önce, Doruk Cemal Ertunç said: Abi bu senin arabamı ? Bir de Bitüselfin yararı ne oluyor ses yada ısı yalıtımı gibi mi fotoğraflarda bana ince ve esnek aliminyum gibi geldi oda sesi geçirir diye düşündüm. Son olarak abi malzemeleri nereden temin edebilirim bilgin var mı ? Aynen sonrasında çok sinir edici bir tıkırtı oluşuyor inşallah bu yöntenleri uygulayınca düzelicek benim araba ben kendim uyguladım sağolsun sevdiğim bir arkadaşımla beraber bitüselfin önü öyle aliminyum gibi gözükür arkası ziftlidir ses yalıtımı için kullanılır yol sesi dışarı seslerinde bariz başarı sağladım kulağı titiz birisi olarak çıtırtı pıtırtı sıfır dizel olmasına rağamen motor sesi kabin içinde yok denecek kadar az devir yükselince geliyor firex 1metre eninde x 20 metre uzunluğunda 2 kişi alınırsa 2 araç yapılır komple bitüself ise 20 cm eninde x 5metre yada 10 metre olması lazım nette ankara bayileri var ürünlerin en uygun buralardan temin edebilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl Yazar comment_344930 28 dakika önce, Serkan Karakoca said: benim araba ben kendim uyguladım sağolsun sevdiğim bir arkadaşımla beraber bitüselfin önü öyle aliminyum gibi gözükür arkası ziftlidir ses yalıtımı için kullanılır yol sesi dışarı seslerinde bariz başarı sağladım kulağı titiz birisi olarak çıtırtı pıtırtı sıfır dizel olmasına rağamen motor sesi kabin içinde yok denecek kadar az devir yükselince geliyor firex 1metre eninde x 20 metre uzunluğunda 2 kişi alınırsa 2 araç yapılır komple bitüself ise 20 cm eninde x 5metre yada 10 metre olması lazım nette ankara bayileri var ürünlerin en uygun buralardan temin edebilirsin Eline sağlık abi seninki baya güzel olmuş Çok soru sordun demezsen eğer maliyeti ne kadara olur ortalama bir bilgin var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344980 3 saat önce, Doruk Cemal Ertunç said: Eline sağlık abi seninki baya güzel olmuş Çok soru sordun demezsen eğer maliyeti ne kadara olur ortalama bir bilgin var mı ? Firex tedarikçisi 1cm x1mx20m 230 tl gibi idi http://www.himerpa.com/prod/list.aspx?cid=46 bitüself için Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl Yazar comment_344982 2 dakika önce, Serkan Karakoca said: Firex tedarikçisi 1cm x1mx20m 230 tl gibi idi http://www.himerpa.com/prod/list.aspx?cid=46 bitüself için Saol abi valla yordum seni bugün inşallah hallederim en kısa sürede Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl Yazar comment_344984 Şimdi, Serkan Karakoca said: Yardımcı olabildiysem ne mutlu Tabi ki oldun abi saol sırf bana değil sorun yaşayan herkese de Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın