Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl Yazar comment_35115 ksk vtecmidir sizin forumlardaki nickiniz ? ACT den hatırlıyorum öyle bir nick ve plakayı Bende mantarda takılıyordum askerden önce. 2004-2008 arası amatör ve yarı profesyonel olarak bayağı drag yarışı kovaladım. Askerden geldikten sonra bıraktım yarışmayı F2 aldım kendime aynen oydu nick Alp ile birlikte yaptık. Gökmenide çok iyi tanırım onda araba yaptırdım. Hakan, Bilal hepsi arkadaşlarımız İstanbullu sayılırım 10yıl yaşadım oralarda büyüdüm diyebilirim . belki Apoyuda tanırsın İstanbul oto diye elektirikci müzik sistemleri falan yapıyor Göztepe sanaiye girince hemen soldaki sokak girişinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl Yazar comment_35117 Chip yaptırmamdaki amaç sürekli gaza basmak yada limitleri zorlamak için değil. bu kadar anlatıyorum ama arabamı gözden çıkartmışcasına kullanan tiplerden de değilim denicem eğer ufacık bir sıkıntı olursa anında düzelttiririm zaten. birde basmayınca yakıt düşücek falan diyorlar onuda görmüş olucaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35318 Ben bir ara bu techturkey'deki yazıya sardırmıştım baya okudum ve diğer forumlardan okuyanların yorumlarını da okumuştum. Tam olarak ne Mehmet Gazihan ne diğeri haklı çıkmıyordu. İkisinin de konuşmalarında açıkta kalan yerler vardı diye hatırlıyorum. Biri diğerinin yazılımına laf etmekte o öbürünün parasal olarak yaptığı yanlışlara söylenmekte böyle gidip duruyor. Ford için düzgün yazılım yapan bir ABT gibi Hamann gibi firma yokki rahat rahat rodajın bittiği gün yazılım yapalım. Yanlış bilmiyorsam BMW de VW de yetkili serviste garantili olarak yazılım işini yapıyorlar. Keşke Ford'da da olsa benzeri bir işlem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35383 Tolga Kayseri'ye gelmeden M3 e yaptırayımda, kapıştırak beyaz kaplanları gardaşum Şaka şaka tabi chipsizde geçerim ben :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35413 Ben bir ara bu techturkey'deki yazıya sardırmıştım baya okudum ve diğer forumlardan okuyanların yorumlarını da okumuştum. Tam olarak ne Mehmet Gazihan ne diğeri haklı Çıkmıyordu. İkisinin de konuşmalarında aÇıkta kalan yerler vardı diye hatırlıyorum. Biri diğerinin yazılımına laf etmekte o öbürünün parasal olarak yaptığı yanlışlara söylenmekte böyle gidip duruyor. Ford iÇin düzgün yazılım yapan bir ABT gibi Hamann gibi firma yokki rahat rahat rodajın bittiği gün yazılım yapalım. Yanlış bilmiyorsam BMW de VW de yetkili serviste garantili olarak yazılım işini yapıyorlar. Keşke Ford'da da olsa benzeri bir işlem. ford bir ara 75 lik connectlere serviste garantili yapıyordu ama focuslar falan yok sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35426 Her ne kadar garanti konusunda tüm yazılım yapanlar sorun olmaz desede ben fazladan para verip 465 tl berip uzattığım garantimi garantiye almak isterdim ama şimdilik mümkün değil gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35460 DH'den alıntıdır: Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı Evet yaptık 2 araç şimdiden kazanc 25hp 65nm gibi..http://a1112.hizlire...om/s/7/ynvc.jpghttp://a1112.hizlire...om/s/7/ynw1.jpg Bu Hafta ANTALYA ve İZMİR deyim. Megachips Chiptuning by Mehmet Gazihan 0 532 243 73 66www.chiptuning.com.trwww.megachips.org Resimler bir garip göründü gözüme niye çözemedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın