Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl Yazar comment_35009 Doğru motorla yanlış işler, ya da yanlış motorla doğru işler yapıyorsun, hangisi daha baskın karar veremedim abi Ecobostumuz yokki yürüyüp gidelim bizde hızlandırmaya çalışıyoruz işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35012 Video çekilecekse merakla bekliyor olacağım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl Yazar comment_35014 Bira kalamar yaparız vaaayyy tamam ozaman siman zaten yabancı gelmedi ama hadi hayırlısı. 35.5 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl Yazar comment_35016 Video çekilecekse merakla bekliyor olacağım.. seve seve çekerim ama yanıma birini bulmam lazım oda ağarlık yapacak unutmamak lazım 7kilo 1bg götürür bana arabayı söktürüp hafifletip eski günlerime göndereceksiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl Yazar comment_35019 2-1 yendik bu akşam çotanakları oo süper. ne zamandır takip edemiyorum koptuk gittik yaw Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35020 seve seve çekerim ama yanıma birini bulmam lazım oda ağarlık yapacak unutmamak lazım 7kilo 1bg götürür bana arabayı söktürüp hafifletip eski günlerime göndereceksiniz Dışardan biri çekecek yada ona da biri oturacak yani megane'a Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl Yazar comment_35021 Dışardan biri çekecek yada ona da biri oturacak yani megane'a hallederiz ya zaten o kadar hassas bir durum olsa belli olur ucu ucuna gider. ama 1-2 boy olursa ozaman saygı duycaz yada duydurucaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35022 İlk kalkışda ondan iyi bir hamle yapamazsan, plaka okutabilir arkadaş... Birde mesafe felan önemli..Nekadar gideceksiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35029 Gazihan ile antalya bayisi bozuşmuş, ilginç konu karar vermeden önce okumanı tavsiye ederim Ali. http://www.tech........-duyurulur.html ...... yerine turkey yaz. Yakup sende bak bu konuya olur mu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35033 Okudumda bunun mehmet ile olan alakasını düşünmeye çalışıyorum... Bu araçları zorlatanlar müşteriler neyin nasıl olduğuda ortada her araba her gücü destekleyemez buda ortada.. Mehmet cevap yazmışmı ? 2 sayfa okudum ben.. Bunlar rakip adamlar sadece bunlara bakarak bişey diyemem...Bende bu adam'a chip attıranlardan duyduğuma güvenerek önerdim.. O hataların hepsi onlar yapınca olmayan şeyler sanki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35034 Ne rakipleri güzelim; Mehmet'in bayileri bunlar. Adamlar arkamızda durmadı sorunlara çözüm üretemedik piyasayı kaybettik diyorlar. Mehmet çamur at izi kalsın şeklinde davranıyorlar demiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201114 yıl comment_35036 Ne rakipleri güzelim; Mehmet'in bayileri bunlar. Adamlar arkamızda durmadı sorunlara çözüm üretemedik piyasayı kaybettik diyorlar. Mehmet çamur at izi kalsın şeklinde davranıyorlar demiş. Hayır değil.. önceden bu işi yapmış sonradan mehmetle anlaşmış. evet geliyorum cevaplara ilk cevabı bu. http://www.tech****.com/forum/1824491-post127.html Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın