Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20179 yıl comment_413251 Şubat 21'de para iadesi işlemi başladı hala bitmedi. Ben bu adamlardan alışveriş yapacak kadar artık zengin değilim ALX de bitmiştir. Kapitalist düzenin patronu ülkenin alışveriş sitesi kusursuz, o yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413292 11 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: para iadesi işlemi bu işlem bankalar arasında farklı süreçlere tabi. karşı taraf iade ettim bile dese TR bankalarımız sağolsun bi on gün bekletiyorlar parayı. hani bi suyu çıksında öyle gönderelim diye. Yurtdışındada durum farklı değil US bankasından iade etsende ayın ilk iki haftası ise ay sonu, yoksa diğer ay sonu iade olur sıkma canını Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413307 Çok iade işlemi yaptım farkındayım ama böylesini görmedim istedikleri kadar terane anlatsınlar. Cahile laf atmak zor ne de olsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413311 2016 yılının Kasım ayından kalan hak edilmiş, tamamlanmış gözüken iadelerim var 3 tane. Aliexpress biz iade yaptık bankanızla görüşün diyor. Banka iade gelmemiş, firma ile görüşün diyor Aliexpress bankadan iade gelmediğine dair kanıt - yazı istiyor. Banka aliexpress'in iade yaptığına dair slip-yazı istiyor. Alayını yakacağım Mart 29, 20179 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413312 Sen yak da biz de emsalden yürüyelim Aliexpres artık zenginlerin yeri, benim bekletecek param yok fakirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın