Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 merhaba arkadaşlar; araç için kamera siparişi verdim,25 günde elime ulaştı. bugün taktım ve kaba durmadı, görüş açımı kısıtlamadı. 16gb sd kart alıp taktım. kullanım klavuzunda türkçe anlatım yok ama youtube da var,izleyip tanımam gerekli. bu tarz cihazlardan anlayan kardeşim aracılığı ile aldım. başından geçen talihsiz bir araç kavgası yüzünden kamera almak şart oldu deyip hem kendine hemde bana aldık. umarım kameraya gerek olacak bir durum ile karşılaşmam ama tedbir almakta farda var. https://tr.aliexpress.com/item/100-Original-Novatek-96223-Car-DVR-Camera-FH03-Dash-cam-Full-HD-1080P-Video-Registrator-Recorder/32664783540.html? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Sony Blacksys Eagle CF100 cihazı Yakın zamanda alıp kullanan varmıdır acaba? Almayı düşünüyorum ama kararsızım. Farklı ürün önerilerinede açığım.(görüntü kalitesi iyi olmalı) Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Çoğumuz Viofo A119 modelini kullanıyor. Bi inceleyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Teoman abiye +31 --0 dakika sonra eklendi-- Çoğumuz Viofo A119 modelini kullanıyor. Bi inceleyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 4 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Teoman abiye +31 --0 dakika sonra eklendi-- 9 dakika önce, Teoman S. yazdı: Çoğumuz Viofo A119 modelini kullanıyor. Bi inceleyin derim. + 61 de benden o zaman ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 ee ozaman kalan BOŞLUKları + ile kim dolduracak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 20 dakika önce, Teoman S. yazdı: Çoğumuz Viofo A119 modelini kullanıyor. Bi inceleyin derim. Teoman abi bu cihazın bir şarjlı bide devamlı arabaya bağlı 24 saat kayıt alan modeli var sanırım. ( devamlı kayıt etmesini istemiyorum aracın aküsünü tüketebilir) Gece çekimi iyimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Normal kutuda çıkanlar çakmaklığa bağlanan parça ve oda araç durduktan sonra 15 dakika. kendiis elektiriği kesiyor. İstersen ODB ye bağlanan parçayla sürekli kayıt yapabilirsin. İncelemeler nette mevcut. Kaliteli üründür. --1 dakika sonra eklendi-- Bu linkte detay mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Çoğumuz Viofo A119 modelini kullanıyor. Bi inceleyin derim.+25 Bekir abiyede yeni siparis gectik. Bugun elimize ulastı.Zapals.com sitesinden alabilirsiniz 1haftaya geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Unutmadan bazı sitelerde indirim kodu oluyor. Uyguna düşüyor kodlarla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Teoman abi bu cihazın bir şarjlı bide devamlı arabaya bağlı 24 saat kayıt alan modeli var sanırım. ( devamlı kayıt etmesini istemiyorum aracın aküsünü tüketebilir) Gece çekimi iyimi ? Ben elektiriği aracın usbsine bağladım istersen çakmaklık gelyo ordanda alabilirsin iki aracımdada var bu cihaz Benim aracın gece videosu bu https://youtu.be/avK_r8CkUj8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 12 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Ben elektiriği aracın usbsine bağladım istersen çakmaklık gelyo ordanda alabilirsin iki aracımdada var bu cihaz Benim aracın gece videosu bu https://youtu.be/avK_r8CkUj8 Kontak açıp kapamadamı aktif-pasif oluyor yoksa cihazın üstündeki açma kapama tuşumu kullanılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Kontak açıp kapamadamı aktif-pasif oluyor yoksa cihazın üstündeki açma kapama tuşumu kullanılıyor?Bende kapıları açtığım an kilitten devreye giriyor stop edip indikten 2-3 dk sonra araç elektiriği kesince kapanyo bişeye basmıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seydi A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 İncelediğim kadarıyla v2 A119 un GPS kısmı yapışkan ile cama yapışan kısım oluyor istediğimiz zaman Gps camda kalacak şekilde kamerayı söküp yanımıza alabiliriz değil mi ? Zapals sitesi yabancı sanırım Çin de mi bunlar da ? Konuyu da hortlattık ama 2018 güncellemesi lazımdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Evet A119 gps aparatı camda kalıyor. Alayı Çin den geliyor. Güncelleme; eğer sorun yoksayapmamanızı öneririm. Nette arattığınızda bi sitede bütün anlatım ve detay mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap