Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Focus Benzinli Yıllık Bakım Ücreti Hk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
On 21.02.2016 at 09:00, Özgür Mert said:

Bu hafta ankaradayim Başer ford evime yakin haftaiçi gidip konuşurum gökhan beyle...

Polen filtresini sormadim ama tekrar ararsam sorarım 

Merhaba Özgür Bey,

Aracımın yıllık bakım süresi geldi, servis kıyaslaması yapmaktayım. Başer otoyu aradım fakat Gökhan Bey'e ulaşamadım. Siz fiyat alabildiniz mi?

Kartaş otoyu aradım 360 Tl civarı olur dediler, net fiyat söylemelerini rica ettim. 'Siz fiyat araştırmanızı yapın en son bizi arayın yardımcı oluruz' diyerek yetkili kişi telefon numarasını verdi.

• Yanıt 78
  • Görüntüleme 17,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eskişehir Otokoç 680 TL fiyat verdi.    Polen filtresine 70 TL + KDV diyorlar ayrıca, yakıt katkısı, antifriz bir sürü ıvır zıvır saydı.

• Ülke çapında en çok öpen servis bizimki heralde

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Piyasada Castrol Magnatec A5 olarak 4L'si 80 TL'ye satılan yağı 205 TL'ye satmak ne demek? Kaldı ki varil FMY olmadığı ne malum? Lifecard ile %5 indirim de ayrıca komik, 23 TL, şaka gibi. Bu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Servise polen değiştirmeyin demezseniz size standart bakım ücretini söylüyorlar. Polen dahildir. Yağ,yağ filtresi karter tapası hava filtresi ve polen filtresi için ben 1.0 eb için 380 fiyat aldım başerden. Daha bunun üstünden fordlifecard indirimi de alırım. Polen de değiştirmeyeceğim 300 e çıkarım en fazla.

Yanıtlama zamanı:
Merhaba az once görüştüm Gökhan beyle polen filtresi dahil 385 diyor yalniz aracta sticker olacakmis onuda belirtti..

Sticker kolay. Yarın yanıma alabilirsem unutmadan. Kentpark tarafından geçerseniz size teslim ederim.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Semih O. said:

Eskişehir Otokoç 680 TL fiyat verdi. :angry:

Polen filtresine 70 TL + KDV diyorlar ayrıca, yakıt katkısı, antifriz bir sürü ıvır zıvır saydı.

1 takımda lastik verelerdi bu paraya. Bakımı en pahalı f3 bende arkadaş. Polenli 380 fiyat alıyorum.  Ivır zıvırı geç deseydin standart bakım ne kadar onu de hele diyeydin.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Doğan Kurban said:

1 takımda lastik verelerdi bu paraya. Bakımı en pahalı f3 bende arkadaş. Polenli 380 fiyat alıyorum.  Ivır zıvırı geç deseydin standart bakım ne kadar onu de hele diyeydin.

Eveledi geveledi telefonda, gidip çökecem karşısına. 500 falan bekliyordum da bu kadarına nutkum tutuldu. Zorla Ankara'ya getirecekler beni de abi. Zaten gelsem gezsem aynı hesaba gelecek.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Semih O. said:

Eveledi geveledi telefonda, gidip çökecem karşısına. 500 falan bekliyordum da bu kadarına nutkum tutuldu. Zorla Ankara'ya getirecekler beni de abi. Zaten gelsem gezsem aynı hesaba gelecek.

atla bir cumartesi gel istanbula ver Kaanlara hem farları al hem bakımı yaptır.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, H. Cenk said:

atla bir cumartesi gel istanbula ver Kaanlara hem farları al hem bakımı yaptır.

Bu gidişle öyle olacak hocam. Hatta bu hafta sonu gelsem mi acaba? Hem pide yeriz :) Ankara'dan çağıran olmadı zaar. 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Semih O. said:

Bu gidişle öyle olacak hocam. Hatta bu hafta sonu gelsem mi acaba? Hem pide yeriz :) Ankara'dan çağıran olmadı zaar. 

Ankara ya gel bakımı yaptır oradanda Hakan abi ve adaşını al İstanbul a git. Hem aynı pide burada da var ki.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban said:

Ankara ya gel bakımı yaptır oradanda Hakan abi ve adaşını al İstanbul a git. Hem aynı pide burada da var ki.

Vay arkadaş... Alırım tabi abi, seni de alırım istersen. Ben öyle vay ben gelmem, vay ben geçmem demem bi kere :hıh:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih O. said:

Vay arkadaş... Alırım tabi abi, seni de alırım istersen. Ben öyle vay ben gelmem, vay ben geçmem demem bi kere :hıh:

Taaaa İstanbula kadar git bir pide için. Ne gerek var 3 saate Ankara dasın. 1 saat bakım esnasında yirik pideleri.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Taaaa İstanbula kadar git bir pide için. Ne gerek var 3 saate Ankara dasın. 1 saat bakım esnasında yirik pideleri.

Yarım saattir Doğan abi çağrır mı diye bekliyorum zorla çağırdın valla abi helal olsun :D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih O. said:

Yarım saattir Doğan abi çağrır mı diye bekliyorum zorla çağırdın valla abi helal olsun :D

Ya ne çağıracam. Abi ben geliyorum de biz her daim Ankara ekibi olarak hazırım. @Yahya Akman dimi ama.

Yanıtlama zamanı:
On 23.02.2016 at 12:32, Özgür Mert said:

Merhaba az once görüştüm Gökhan beyle polen filtresi dahil 385 diyor yalniz aracta sticker olacakmis onuda belirtti..

Merhaba, benim araçta sticker yok maalesef. Cevabınız için teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ömer ŞİRİN said:

Merhaba, benim araçta sticker yok maalesef. Cevabınız için teşekkürler.

Sticker adresinize kargolanabilir. Talep etmeniz yeterli. Ya da Ankara ya uğradığınız bir zaman haber edin veriyim ben sticker.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.