Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336944 Antalya'dan merhabalar. Malum focuslarda arka ve arka yancamlar renkli. Öncamlara da film çektirmek istiyorum(arkayanların bir ton açığı,en arka camla aynı tonda) fakat renkli cam ile ton,uyum farkı vs olur mu,sırıtır mı? Daha önce film çektiren üye var mıdır? Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336946 Bi onceki aracima Llumar marka cektirmistim. Ton farki oluyor tabiki. İki resim ekledim, buyurun belki sorularinizi daha iyi cevaplar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl Yazar comment_336948 @azizay tesekkurler foto iyi oldu. Aralık 26, 201510 yıl G.Ercan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336949 Zaten önlere bir ton açığı çektireceksiniz. Ton farkı derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336950 Ton işi markadan markaya değişir, bu iş internette değil sokakta halledilmesi gerekiyor. Buradan marka araştırıp sonra yerinde tonlara bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336961 Ben Suntec marka cam filmi 2 numara yaptırdım, fena olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337021 son günlerde tv de haber vardır baktıysanız.. kadın film çektirmiş, polis ceza yazmış, mahkemeye gitmiş kadın. tacizden kurtulmak görülmemek için çektirdim demiş. hakim haklı bulmuş vs vs. şimdide magandalar her filmli arabayı kadın kullanıyor diye tacizi arttırırlarsa bak curcunaya bizim camların uv yi kesmesi çok iyi.. görsel açıdan yaptırılıyorsa birşey diyemem ama normalde gerek yok.. güneş vursa bile insanın kolu yanmıyor, ama arabada sigara içmek tercih ediliyor veya klima yerine cam açmak tercih edilirse, güneş sol kolunuzu kavuracaktır. hoş film olmuş olmamış farketmez cam açık olduktan sonra.. Aralık 27, 201510 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337028 1 saat önce, Mehmet Demir said: son günlerde tv de haber vardır baktıysanız.. kadın film çektirmiş, polis ceza yazmış, mahkemeye gitmiş kadın. tacizden kurtulmak görülmemek için çektirdim demiş. hakim haklı bulmuş vs vs. şimdide magandalar her filmli arabayı kadın kullanıyor diye tacizi arttırırlarsa bak curcunaya bizim camların uv yi kesmesi çok iyi.. görsel açıdan yaptırılıyorsa birşey diyemem ama normalde gerek yok.. güneş vursa bile insanın kolu yanmıyor, ama arabada sigara içmek tercih ediliyor veya klima yerine cam açmak tercih edilirse, güneş sol kolunuzu kavuracaktır. hoş film olmuş olmamış farketmez cam açık olduktan sonra.. Bizim camlar gercekten uv limi okadar arastirdim servise sordum cevap alamamistim arka 3 lümü yoksa hepsimi Bende birtürlü önlere film cektirtemedim ceza yerim diye zaten yeterince ceza geliyor şu fahriler yüzünden Birde arkaya çektirtecektim hem yandan darbe aninda patlamasin hemde uv olsun diye iyice kararsiz oldum simdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337031 @Serkan Uyanık tam bilmiyorum ama focus ta yazıyor mu? eski arabamın ön camı mesela %90 transparan, yanlar %80 gibi ifadeler vardı.. kısaca yanlar daha korumalı.. karartılmışlar zaten iyi koruma sağlıyor.. ben araba sürerken cam açmam, kolumun yandığıda hiç olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337036 Focus icin konusursam, Film cektirmeden once benim sol kolum yaniyordu hatta kizardigi oldu bi kac kez Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337167 ben aracıma elgard marka 1 nolu film taktırdım. arkaya göre biraz açık duruyor tabi,ancak bi ihtimal polis laf edebilir düşüncesiyle 2 no taktırmadım. fakat kötüde durmuyor. gece trafiğinde dikiz aynadan gelen yansımaları zayıflattı.gözümü rahatsız etmiyor artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201610 yıl comment_342318 @Aziz AY Aziz Bey Llumarın hangi model, kaç numara olanı var ön camlarda acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın