Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

akü ışığı..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar.problemimden kısaca bahsedeyim.bahsedecegim olay daha önce 1-2 kez başıma gelmişti ama bugun cok sık oldu.bugun aracımla (ghia 2002) uzun yolda seyrederken hızım yaklaşık 100 civarı iken akü ışıgı arada bir yanıp sönmeye başladı.bikaç kezde ışıklarda falan yavaşlayıp fren ve debriyaja beraber bastıgımda aracım söndü.daha sonra uzun yol bitip şehre girdigimde ise şehirde hızlı süremeyecegimden mecburi olarak hız düşürünce düşük hızda problem vermedi.elektrikçi arkadaşımı aradım ve bana şarj dinamosu ile ilgili bi problem olabilecegini ve elden geldiğince aracın ışıklarını yakmamamı söyledi,ve hatta ışık kesintisiz yanmaya başlarsa aracı söndürmemi yoksa aküyü bitirebilecegimi söyledi.daha sonra dönüş yolunda ise pek problem cıkmadı ve eve varabildim çok şükür.sizce sorun ne olabilir..?

Yanıtlama zamanı:

Akünüz eski mi? Ömrünü tamamlamış olabilir mi? Akü yeni olmasına rağmen akü lambası yanıyorsa elektrikçi arkadaşınızın dediği gibi şarj dinamosuyla alakalı olabilir. Ama bana sanki akünüz ömrünü tamamlamış gibi geldi.

Yanıtlama zamanı:

Benim bildiğim söz konusu uyarı ışığı sarj akımından tetikleniyor, yani akü voltajının düşmesi, ya da akünün bitmesi uyarı ışığını yaktırmıyor.

Şarj dinamosunun gözden geçirilmesi lazım.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar bugun arabamı elektrikçi arkadaşa gösterdim.bana şarj dinamosu konjektörünün değişmesi gerektiğini söyledi.yüksek hızda sönme olayının ise akü ışıgıyla alakası olmadıgını söyleyip büyük ihtimal krank sensörünün o olaya neden oldugunu söyledi.sizce krank sensörünün aracın yüksek hızda frene basınca sönmesiyle ilgisi nedir..?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.