Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334142 Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334147 Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. He ya bende yok sedan [emoji12] [emoji12] [emoji12] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334150 Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. Bende ışıklı vites Topuz'u vardı soketi küçücük bişey şemasına bakmıştım kapı Menteşesine geliyordu bağlantısı, bu bence başka bir şeyin soketi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334197 5 saat önce, Servet Özkan said: Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. uzaktan yakından alakası yok. en az 8-9 kablo(pin) var orada ve soketin karşılığıda orda. Benim teybin arkasında da bir kaç tane soket vardı muhtemelen ses sisteminin. Vites topuzunun soketinde 2 pin var + ve -. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl comment_334242 5 saat önce, Servet Özkan said: Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. uzaktan yakından alakası yok. en az 8-9 kablo(pin) var orada ve soketin karşılığıda orda. Benim teybin arkasında da bir kaç tane soket vardı muhtemelen ses sisteminin. Vites topuzunun soketinde 2 pin var + ve -. Fotoğraftakide 2pinli değilmi yahu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl Yazar comment_334248 5 saat önce, Servet Özkan said: Işıklı vites topuzu enerji kablosu ve soketi Hatta dikkat edin sadece HB araçlarda var. uzaktan yakından alakası yok. en az 8-9 kablo(pin) var orada ve soketin karşılığıda orda. Benim teybin arkasında da bir kaç tane soket vardı muhtemelen ses sisteminin. Vites topuzunun soketinde 2 pin var + ve -. Fotoğraftakide 2pinli değilmi yahu? Kaç pin var tam görünmüyoda çoğu boş. Murat abi şeklini koymuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201510 yıl Yazar comment_334871 5 saat önce, Doğan Kurban said: Sanırım ısıtmalı koltuk tesisatıymış. sanmıyorum, koltuk ısıtmanın kabloları daha kalın olmalı ayrıca çakmağın orda boş soket dikkatimi çekmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201510 yıl comment_334889 Az kaldı seçenekler azalıyor ortaya çıkması yakındır [emoji41] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201510 yıl comment_334892 4 dakika önce, Bekir B. said: Az kaldı seçenekler azalıyor ortaya çıkması yakındır Zaten son seçenek otomatik pilot kaldı abi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın