Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 - Düşük devirde torpido kapağından ses geliyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mertol,şimdi sen bizim arabaları büyük viteste düşük devirde kullandığında yavaşta gitsen kurumlaşma olmaz mı diyorsun? Ben tam anlayamadım? Sonuçta dizel araçlardaki kurumlaşmaya sebebiyet veren kötü mazot değil midir? Kötü mazotu koyduktan sonra her şekilde kurumlaşma yapmıyor mu? Bizim arabalarda düşük devirde yüksek vites eski TDCI ler gibi zararlı değil artık o halde...?Mi acabaaa....

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 13,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ben canımın istediği gibi kullanıyorum hiçte umrum değil...ne tıkırtı ve mıkırtı bunları duydukça işkilleniyorum...ne sağlam arabaymış ya...devrinide yiyim torkunuda..basıyom koltuga kafam yapışıyor..

• Bu focusun her yerinde bir tırıltı bir cızırtı...Bu ne yaaa..Benim emektar clioda bile yoktu böyle plastik tırıltıları...Fordun şu işçilik ve montaj problemleri bitmiyor,düzelmiyor...Benimde sol konso

• 2000.ci mesajmı?Oha,o kadar ne yazmışım yaa...Ne geveze üyeyim valla...Hadi Yakup,Tolga,Baran olsak neyse,onlar yönetici,nbu ne yaaa...2000 mesaj...Bu gidişl 200 binide deviririm ben )))

Yanıtlama zamanı:

Kurum neden birikir? Yakıtın tümünün yakılarak tüketilmemesinden...

Yakıt ne zaman yakılamaz? Motor soğukken ve/veya düşük devir/büyük vitesteyken gaza yüklenip yakılamayacak kadar çok yakıtı silindire doldurduğunuzda.

Bir miktar kurum her zaman olacaktır, ancak yukarıda değindiğim şartlarda kullanma alışkanlığı veya mecburiyeti varsa daha belirgin olacaktır.

Daha önce de yazdık sürekli yüksek devirli >30 dak. kullanma oluşan kurumu (ve tabii DPF bulunan araçlarda filtredekini) büyük ölçüde yakar.

Mazot kalitesi nasıl etkiler? Düşük setanlı motorinde çiğ kalma oranı daha yüksektir, ayrıca kaliteli motorinlerde kurum temizleyici deterjan katkıları eklenmiştir yakıta.

Kurum herhalikarda oluşacaktır, miktarını arttırmak ya da azaltmak biraz da sizin elinizde!

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

mertol ogün bora sıkıldım sizlerden....

m.o.b. dan geliyor...harihari..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Kız olan ben değilim ona göre....Birincii birinciii..... :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.