Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33823 Mertol,şimdi sen bizim arabaları büyük viteste düşük devirde kullandığında yavaşta gitsen kurumlaşma olmaz mı diyorsun? Ben tam anlayamadım? Sonuçta dizel araçlardaki kurumlaşmaya sebebiyet veren kötü mazot değil midir? Kötü mazotu koyduktan sonra her şekilde kurumlaşma yapmıyor mu? Bizim arabalarda düşük devirde yüksek vites eski TDCI ler gibi zararlı değil artık o halde...?Mi acabaaa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33824 Kurum neden birikir? Yakıtın tümünün yakılarak tüketilmemesinden... Yakıt ne zaman yakılamaz? Motor soğukken ve/veya düşük devir/büyük vitesteyken gaza yüklenip yakılamayacak kadar çok yakıtı silindire doldurduğunuzda. Bir miktar kurum her zaman olacaktır, ancak yukarıda değindiğim şartlarda kullanma alışkanlığı veya mecburiyeti varsa daha belirgin olacaktır. Daha önce de yazdık sürekli yüksek devirli >30 dak. kullanma oluşan kurumu (ve tabii DPF bulunan araçlarda filtredekini) büyük ölçüde yakar. Mazot kalitesi nasıl etkiler? Düşük setanlı motorinde çiğ kalma oranı daha yüksektir, ayrıca kaliteli motorinlerde kurum temizleyici deterjan katkıları eklenmiştir yakıta. Kurum herhalikarda oluşacaktır, miktarını arttırmak ya da azaltmak biraz da sizin elinizde! Kasım 30, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33825 mertol ogün bora sıkıldım sizlerden.... m.o.b. dan geliyor...harihari..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33826 Kız olan ben değilim ona göre....Birincii birinciii..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın