Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl comment_329610 9 saat önce, Yenal Karadayı said: Teşekkürler cevaplar için. Akü değişimini garanti kapsar mı yoksa cepten mi olur? 2 yıllık akü arızalı olmasa bitmemesi lazım ama yinede kullanım şartları önemli. ben 5 yıldan önce hiç akü değiştirmedim focus 3 yıl oldu bir sıkıntı yok şuan 1 yaşını doldurmamış arızadan akü değişen çok araç var. Mesela ben [emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201510 yıl Yazar comment_331000 Evet arkadaşlar bugün Maltepe Tur otoda çözdüler sorunu garantiden akü değişimi yaptılar fakat takılan akünün markasını falan çözemedim bendeki varta yı aldılar ne taktıkları meçhul Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492093 Genel bilgi için söylüyorum arkadaşlar. Teybiniz kod istemesin, cam, sunroof vs. kalibrasyonlarınız bozulmasın istiyorsanız akü değişimi yapılacağı zaman aracınızı rölantide çalıştırın stop etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492095 12 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Genel bilgi için söylüyorum arkadaşlar. Teybiniz kod istemesin, cam, sunroof vs. kalibrasyonlarınız bozulmasın istiyorsanız akü değişimi yapılacağı zaman aracınızı rölantide çalıştırın stop etmeyin. Teyp kodu yok Alper Mk3 ve sonrasında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492099 52 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Genel bilgi için söylüyorum arkadaşlar. Teybiniz kod istemesin, cam, sunroof vs. kalibrasyonlarınız bozulmasın istiyorsanız akü değişimi yapılacağı zaman aracınızı rölantide çalıştırın stop etmeyin. Bu bol elektronikli ortamda bu kesinlikle yapılmaması gereken bir şey. Ben de size cevap yazmak için değil yanlış anlamayın genel bilgi için söylüyorum ? Bununla birlikte eğer elektrik sistemi, çalışan bir motordan akünün sökülmesine izin vermeyecek şekilde tasarlandıysa, aracın elektrik sistemine zarar verme riski çok büyüktür. Araçtan akünün çıkarılması, alternatörü aracın elektrik sistemine yüksek voltaj dalgalanması göndermeye zorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492100 Eski araçlarda konjektör vardı, alternatörün voltajını yönetiyordu. Bunlarda da adı değişik olsa da vardır diye düşünüyorum Yakup Hocam? Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492101 alternatör AC üretir, diyotla doğrulduğunda voltaj sürekli 0-12V arasında gidip gelen bir DC olmuş olur. konjektör bunu 13V civarına getirse de dalgalanmanın önüne geçemez, dalgalanmayı esas düzelten aküdür (ripple) bu yüzden çalışan araçta akünün çıkartılması çok tehlikeli. Onun yerine, paralel bir akü bağlamak basit ve güvenli bir yöntem olur. Grafikte değerler farklı tabi ama durumu özetliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın