Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327262 Merhabalar, Geçen günlerde bir bayide Ford Focus 1.5 TDCI Powershift testine çıktım. Motor, ses izolasyonu, süspansiyonlar ve vites geçişleri çok iyidi, arabayı çok beğendim ve yeni arabam bu olabilir. Fakat direksiyonda dizel motorun titremesi geliyordu ve bu beni rahatsız etti. Mesela araçta şerit takip kontrolü vardı, şerit ihlali olduğunda direksiyonu titretiyor, ama normal durumla bu titreme arasında çok fark yoktu. Bu durumu satışçıya da söyledim "olmaması lazım" dedi. Bayideki test aracı kazalı ve düzgün yapılmamış olabilir, veya ayarlarında bir sıkıntı olabilir diye düşündüm. Yine de emin olmak isterim, en son ihtimal başka bir bayide test edeceğim. Sizlerin deneyimine ve bu aracın sahiplerine danışmak isterim, sizde de direksiyonda motorun titremesi geliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327264 Benim test ettiğim araçta bu şekilde bir sıkıntı yoktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327265 cok uzun kullanmadim ama benim de test ettigim aracta hic titreme yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327268 4000 km deyim böyle bir titreme hissetmedim. ilk kalkış anında varlığından emin olamadığım titrememsi bir durum var sanki acemi şoförken gaza az basıp (fakir kalkış derdi direksiyon hocam) titretirsin ya onun gibi bir şey ama var mı yok mu emin de değilim.Sanki yok gibi de sanki var gibi de. Belki de daha gazlı kalkmam lazım gerçekten.. Şeytan kulağına sürüş , yol tutuş, ses, titreme, trim sesi vs konusunda en ufak bir şikayetim yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327270 Ne test aracında nede şuanki arabamda direksiyonda herhangi bir titreme yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl Yazar comment_327277 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, muhtemelen test aracı kazalıydı veya ayarlarında bir sıkıntı vardı. Hatta acaba yol hissiyatını kaybetmemek için mi böyle yapmışlar diye düşünmedim değil. Aynı gün Mercedes B serisindeki dizel otomatik modeli de test ettim, açıkçası Focus motor, süspansiyon, izolasyon, yol tutunma açısından B serisinden üstündü. B serisinin üstün olduğu şey ise iç aksamdaki malzeme kalitesi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın