Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çocukluğumuzun oyuncakları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Biz bilyalı derdik tornet dendiğini ilk defa duyuyorum ... Ama ne muhteşem araçlar yapardık , kask gerektirecek kadar hızlanabiliyordu ... Şimdi ben benim oğluma radio flyer wagon aldım ; ama kesinlikle sokakta tek başına salamıyorum ... Gerçekten biz özgür ; hatta biraz fazla özgür kalmışız :)

6 milyon tane kadar arabam olduğunu hatırlıyorum. Çarpıştıra çarpıştıra hepsini perte çıkarmışım :( Şimdi çocuğuma biriktiriyorum, büyük ihtimalle oda aynısını yapacaktır.

Senin gibi çocukları mercedes düşünmüş :)

https://www.youtube.com/watch?t=59&v=6KgJuiXpsrM

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 11,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

Şundan yapmayan yoktur sanırım :)

• Çocukken oynamaktan zevk aldığımız pek çok oyuncağımız olmuştur. Bazısını hatırlamasak da bazıları yıllar geçse de unutulmaz. Benim de pek çoğumuzun oynamış olduğu gibi ve hala hatırladığım oyuncak ba

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Ben en çok meşe oynadım Gazoz kapağı ve kuyu kazmaca da favorilerimizdi. Ne güzel hiç elektronik oyuncak yoktu ne bende ne arkadaşlarımda.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sen tornet nedir bilir misin @testuser ? Bizim zamanımızda scooter yoktu olan bisikletler pahalıydı. Arkadaş arasında kendimiz tornet yapardık. 

Tornet özgürlüktü bizim için :) 

sanırım biliyorum :) biz pek binmesek de Abimler yapıp biniyorlardı 

Yanıtlama zamanı:

Tornet candir scooterin dedesi binilmezmi hiç en çokta köyde binerdik

Yanıtlama zamanı:

Hey gidi günler, herkesin eşit olduğu, yani yoklukta gurbetçi çocukları hariç ( onların spor ayakkabıları bisikletleri v,b. )nerdeyse tüm çocuklar tornet e biner eğlenirdi, kimsenin ne cep teli, ne Psp, ne de evde odasında kullanabileceği bilgisayarı yoktu....

Yanıtlama zamanı:

Bir kaç tane de ninja adamlarım vardı yeğenimde sanırım... 

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Hey gidi günler, herkesin eşit olduğu, yani yoklukta gurbetçi çocukları hariç ( onların spor ayakkabıları bisikletleri v,b. )nerdeyse tüm çocuklar tornet e biner eğlenirdi, kimsenin ne cep teli, ne Psp, ne de evde odasında kullanabileceği bilgisayarı yoktu....

Ben gurbetçi çocuğu olarak oyuncak konusunda epey şanslı olmama rağmen o oyuncaklar tornetin, çelik çomak oynamanın, gazoz kapağı ve misket oynamanın tadını, vermezdi. Tornetlerimiz çok ilkeldi ve hep parmak eklemlerimiz betona sürterdi, yara içinde gezerdik, asfalt yoktu, tek beton zemin okulun etrafı olduğu için okula giderdik, okul küçük 3 sınıflık bir yer, etrafında dön babam dön, beton zemin 1 metre genişliğinde zaten köşe dönüşlerinde karşıya uçmayan iyi şofördü.

tornet3.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

image.jpeg

Onur'da hazine yatıyormuş ya :) çok iyi :muha:

Yanıtlama zamanı:
Onur'da hazine yatıyormuş ya [emoji4] çok iyi :muha:

Annem korumuş bana kalsa ohoo :)

Yanıtlama zamanı:

Lego bir çocuğa verilebilecek en güzel hediyedir... 

çok pahalı şuanda--gerçi zamanında da öyleydi--- ben çok meraklıydım, annemde sağolosun ara sıra kırmaz istediklerimden alırdı. 

Almanya'da anneannem, teyzem, dayım olmasının avantajlarından biri.. zannediyorum ki yıl 87-88 civarı. yani 5-6 yaşlarındayım. hiç unutmuyorum. Ambalajı açılmamış, kendi kovasında, bir kova Lego getirmişlerdi bana. O zamanlar sanırım Türkiye'de yoktu Lego. Önce ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonra yıllar boyu vazgeçilmez oyuncaklarımdan biri oldu. 

Bu konuda sana katılıyorum. Herşeyi çocuğun hayal dünyasına bırakan bir oyuncak. Şimdi bile bayılıyorum. Köln'de bir LegoLand'e gitmiştim. Aklımı kaçıracaktım neredeyse.. Hele o Lego Technic serisi muazzam.

image.jpeg

Eneeeeee.. Şu turuncu TransFormers'ın aynısı vardı bende..

Şundan yapmayan yoktur sanırım :)

image.jpeg

Bunun Android oyunu var şimdi.. Woodball.. çok da kaliteli... tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:
Hala oynuyo ki

Küçük tırları unutmuştum.. Görünce bi sevindim.. Arka arkaya koyup vın vın yapasım gelmedi değil :)

Yanıtlama zamanı:

Bu oyuncak fotolarını koyanların ya erkek çocukları küçüktür ya da yoktur eminim ha. Yoksa 2 güne çöpte olmalıydı

Yanıtlama zamanı:

Bu oyuncak fotolarını koyanların ya erkek çocukları küçüktür ya da yoktur eminim ha. Yoksa 2 güne çöpte olmalıydı

Eğer hiçbirşeyatmayangiller varsa ailede öyle olmuyor abi. :)

Yanıtlama zamanı:
Eğer hiçbirşeyatmayangiller varsa ailede öyle olmuyor abi. [emoji4]

Hee gönderimde sen 2 gün evde birşeyler sakla. Bakalım aynı gün bulup çıkarıyormu bana haber edersin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.