Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kuru Temizleme Yerine Çamaşır Makinesinde Yıkama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kış geliyor  ceketleri montları giyme vakti de geliyor yavaştan :) bir sürü ceketim temizlenmeyi bekliyor.

Ceket başı 10 tl sanırım kuru temizleme fiyatı acaba kuru temizlemeye vermek yerine evde makine de yıkansa zararı olur mu? Kuru temizlemeye vereceğim parayla bir ceket daha alabilirim şahsen :) Daha önce makinede yıkayan ya da kuru temizlemeden anlayan birileri varsa yardımcı olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ceket vb ürünler çamaşır makinasına atılmaz ki. 

atılmaz yazıyor da ben atsam kısa programa düşük devirde sıktırsam zarar verir mi, kuru temizleme kimyasal kokuyor hem, makinede yıkanınca en azından deterjan kokar :)

Yanıtlama zamanı:

kuru temizleme yapılması önerilen kaşe montumu çamaşır makinesinde, düşük ısıda, kısa programda yıkadım. Bir şey olmadı, hem de daha çok temizlendiğini hissettim. Annem de abim ve babamın ceketlerini hep makinede yıkamıştır, yıkar. şimdiye kadar başlarına bir şey gelmedi. ama yine de tavsiyem çamaşır makinesinde yıkayacaksanız, bozulma olasılığına karşı üzülmeyeceğiniz giysilerinizi yıkamanız. Geri dönülmez hataya düşmeyin :D 

Ceket vb ürünler çamaşır makinasına atılmaz ki. 

atılır yatupçum, ben seninkileri ilerde atarım sen hiç merak etme :D

Yanıtlama zamanı:

Emin misin :D Benimkiler pek atılabilir olmadı şimdiye kadar :P 

Kendi eşyalarımla ben ilgilenirim evelallah :D 

sen bilirsin ;) kendin götürüp kendin alırsın. 

Yanıtlama zamanı:
sen bilirsin [emoji6] kendin götürüp kendin alırsın. 

Aboooo posta koyuyoya tırstım şimdi ha.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kuru temizleme yapılması önerilen kaşe montumu çamaşır makinesinde, düşük ısıda, kısa programda yıkadım. Bir şey olmadı, hem de daha çok temizlendiğini hissettim. Annem de abim ve babamın ceketlerini hep makinede yıkamıştır, yıkar. şimdiye kadar başlarına bir şey gelmedi. ama yine de tavsiyem çamaşır makinesinde yıkayacaksanız, bozulma olasılığına karşı üzülmeyeceğiniz giysilerinizi yıkamanız. Geri dönülmez hataya düşmeyin

bende düşük ısı kısa program yaparsam birşey olmaz düşüncesindeyim ama bilemedim :) 

Yanıtlama zamanı:

Aboooo posta koyuyoya tırstım şimdi ha.

yeni moda gelinler böyle :P 

Babadan gördük onları, erinmem :) 
Sen kendini düşün :D Kendin gider,kendin alırsın :zha:

:hıh: 

bende düşük ısı kısa program yaparsam birşey olmaz düşüncesindeyim ama bilemedim :) 

atın gitsin ya aman bir şey olmaz, ama yine de üzülmeyeceğiniz bir şey olsun. Şunu ekleyeyim ama; kuruduktan sonra ütü yapmak zorunda kalacaksınız :) onun için de nemli bir beze ihtiyacınız olacak. direk ütüyü kumaşa sürterseniz kumaşı parlatırsınız. aklınızda olsun

Yanıtlama zamanı:

Benim de aklıma girdiniz şimdi. Kuru temizlemede petrokimyasal kullanılıyor. Acaba otomatik makinede, hassas programda ve soğuk suda yıkasak yine de astarı falan çeker mi... En eski ceketimi denemeyi düşünüyorum :)

Ramazan Çakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

atın gitsin ya aman bir şey olmaz, ama yine de üzülmeyeceğiniz bir şey olsun. Şunu ekleyeyim ama; kuruduktan sonra ütü yapmak zorunda kalacaksınız :) onun için de nemli bir beze ihtiyacınız olacak. direk ütüyü kumaşa sürterseniz kumaşı parlatırsınız. aklınızda olsun

ütüyü ben yapmayacağım nasılsa :)  bir iki tanesini deneyeyim en güzeli  ;)

Benim de aklıma girdiniz şimdi. Kuru temizlemede petrokimyasal kullanılıyor. Acaba otomatik makinede, hassas programda ve soğuk suda yıkasak yine de astarı falan çeker mi...

çok kötü kokuyor ya temiz hissi uyandırmıyor bana. zaten takım elbisenin pantolonlarını makinada yıkıyorum hep. ama iş ceket olunca acaba dedim. malum vatkası var astarı var kalıbı var, var da var :)

Yanıtlama zamanı:

Nemli bez yerine ütü masasında kıyafetin üzerine atlet geçiriyorum :D

ütüyü ben yapmayacağım nasılsa :)  bir iki tanesini deneyeyim en güzeli  ;)

çok kötü kokuyor ya temiz hissi uyandırmıyor bana. zaten takım elbisenin pantolonlarını makinada yıkıyorum hep. ama iş ceket olunca acaba dedim. malum vatkası var astarı var kalıbı var, var da var :)

Pantolonu kuru temizlemeye gönderen var mı merak ediyorum zaten:) Hassas program+30 derece;tamamdır. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

pantolonu kuru temizlemeye gönderen var mı merak ediyorum zaten:) Hassas program+30 derece;tamamdır. :)

pantolonda da kuru temizleme yapınız diyor zaten ;) ama kusura bakmasınlar haftada bir pantolonu kuru temizlemeye veremem.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.